Canım benim dört duvar arasında yaşadığını sen bilirsin bir de Allah, çocuk için devam etmek konusu sıkıntılı bir evlilikte her zaman yanlış oluyor. O çocuklar büyüdüğü zaman keşke ayrı yaşasalardı diyorlar. Zaten uzmanlarda buna karşı. Senin yapacağım şu saatten sonra oğluna iyi bir gelecek sunmak. O yüzden hem sen hem oğlun psikolojik destek alarak kendinize yeni bir hayat kurmanız bana daha doğru geldi. Yardım almaktan çekinmeyin o zaman herşey daha kolay oluyor. Hastanelerde psikiyatri kliniğine başvur, çocuk için de pedagog yardımı al. Uzman desteği ile rahat atlatırsınız. Tabi yine karar senin ama madem soğudun çok sıkıntı yaşarsın.Bende karar verme aşamasındayım..10 yıllık bir evlilik,8 yaşında bir çocuk.. 10 yılım hep çaba ,hep sorun ve ailevi sıkıntılarla geçti.eşim hep yalnız biraktı beni ailesi isteyerek aldı beni ama 1 ay sonra boşanın diye tutturdular.yalnız geçen hamilelikten sonra ve 8 aylık bir ayrılıktan sonra çocuk 4 aylıkken yeniden bir araya geldik ama sorunlar hiç bitmedi .ailesi hep zorladi eşimi oda hep sustu.ben hep sabrettim maddi manevi uğraştim.. ama artiķ cok yoruldum eşimden soğudum usandım bu evlilikten .hep yalnız kaldım nereye gitsem hep ailem ve oğlum oldu yanimda herkes bekarmısın diye sordu cünkü eşim yanimda olmadı hiç.şimdi benim soğuklugumu kabul edemiyor zoruma gidiyor diyor.çok pişmanım üzgünüm diyor . Ama benim içimden ona eş olmak gelmiyor artık.cocugum için devam etmek doğrumu diye düşünüyorum.korkuyorum karar veremiyorum.
Canım benim dört duvar arasında yaşadığını sen bilirsin bir de Allah, çocuk için devam etmek konusu sıkıntılı bir evlilikte her zaman yanlış oluyor. O çocuklar büyüdüğü zaman keşke ayrı yaşasalardı diyorlar. Zaten uzmanlarda buna karşı. Senin yapacağım şu saatten sonra oğluna iyi bir gelecek sunmak. O yüzden hem sen hem oğlun psikolojik destek alarak kendinize yeni bir hayat kurmanız bana daha doğru geldi. Yardım almaktan çekinmeyin o zaman herşey daha kolay oluyor. Hastanelerde psikiyatri kliniğine başvur, çocuk için de pedagog yardımı al. Uzman desteği ile rahat atlatırsınız. Tabi yine karar senin ama madem soğudun çok sıkıntı yaşarsın.
Şuan kendim icin bir psikologla gorüsmeye basladım .oglum için henüz basvurmadım.Geleceğe dair ne olur ne biter korkusunu fazlasıyla yaşıyorum.Bunu aştığımda herşey daha kolay olacak diye düşünüyorum.Maalesef bu ülkede genç ve dul olmak cok zor .Insan herseyi düşünuyor gözü korkuyor.Rabbim kimseyi bu duruma getirmesin.Ne kalabiliyor Ne gidebiliyorsun.Arafta omrün çürüyor(
Aynen dedigin gibi onlar I yasiyorum keske hic yasamasaydim diyorum ama Allah sorsunBinbir türlü zorluklarla kuruluyor o yuvalar kolay mı kuruluyor. Ama bazı insanlar çok sorumsuz ve bencil davranıyorlar. Hiç bir şeyin kıymetini bilmiyorlar bu tarz insanlar için ne yapsanız yapın hiç görünmez, memnun edemezsiniz. İnsan da bir yerde dur diyor işte. Hele bu dönemde kendinden başkasını düşünmeyeceksin valla.Baktın olmuyor yol vereceksin gitsin.
Binbir türlü zorluklarla kuruluyor o yuvalar kolay mı kuruluyor. Ama bazı insanlar çok sorumsuz ve bencil davranıyorlar. Hiç bir şeyin kıymetini bilmiyorlar bu tarz insanlar için ne yapsanız yapın hiç görünmez, memnun edemezsiniz. İnsan da bir yerde dur diyor işte. Hele bu dönemde kendinden başkasını düşünmeyeceksin valla.Baktın olmuyor yol vereceksin gitsin.
17 yil oldu. Cok mutluyum cokkk. Hayatima format attim sanki. Ilerde bu halinizi hatirlayip guleceksiniz.Yarin esyalrimi almaya gidiyorum davada açıldı ondan nefret ediyorum bizi bu duruma getirdiği için Allahım bitsn bu acılar..nasil atlattiniz arkadaslar
Benim ki aglamiyor o moddada degil bakalm ama duzelmezİlginc olan,kaybedene kadar uğrasıyorlar ilgisiz,sorumsuz,kıran döken sırt dönen yalnız bırakıp soğutana kadar uğraşan adam,artık bitti dediginde istemiyorum dediğinde süt dökmüs kediye döndü sürekli ağliyor pismanım diyor .. Neden zamanında kiymet bilmezler neden kaybedince ağlarlar aklım almıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?