Benim gibi bu durumları yaşayan varsa fikirlerini benimle paylaşabilir mi?

Mesela ne yapaym

Şunu yaparsam insanlar iyi düşünür, bunu yapmazsam kotu dusunurler, ne derler demeyi birakip kendiniz diger insanlarin ne dusuneceginden bagimsiz hareket etmeye calisin eger başarabilirseniz.

Sizin ki cidden normal değil. Giydiginiz kiyafete kadar elalem dusunuyorsunuz. Bu enerjide bir insan mutlu olamaz zaten. Dünya sizin etrafinizda dönmüyor.

Konuyu okuyunca aklıma bu karikatür geldi :)

Eklentiler

• IMG_1971.webp
    IMG_1971.webp
    53,5 KB · Görüntüleme: 45
Merhabalar benim yıldızım çok aşırı düşük yıldıznamede çıktı bu taa sevgililik döneminden kalma ne zaman eşimle alakali bi anı resim paylaşsam hiç olmayan yaşanmayan çok gereksz ama bir o kadar da büyük kavgalarımız oluyor öyle aman aman resim de paylaşmıyorm sadece gezdiğimz gördügmz yerler belki beraber bir kahve fotosu falan çok nadir de paylaşım yapıyorum anında akşamına büyük kavgalarımiz oluyor extra dan bir tane arkadsm var enerjisini sevmediğin ne zaman beni arayıp evligimle ilgili konuşsa yine akşamına kavga oluyr ottan b.ktan sebeplerden artk hiç bir paylaşmayı kestim ama bazen istiyorm ama korkuyorum da sizde yaşıyormusnz böyle durumlar yksa benimki psikolojikmi
Siz başınıza ne gelirse birilerine bağlıyacaksınız sanırım. Her şeyde anlam aramaya gerek yok. Belkide eşinizle kavga etmenizin sebebi EŞİNİZDİR. Gerçekci olmak gerek birazda 🙂

Nazar haktır inanirım inancımda yeri vardir ama grip olsa nazara baglayan insanlar bana cok sinir bozucu geliyor.Yengem cocuklar kücükken ayaklari takılsa ay nazar değdi okuyun cocuguma derdi yaa senin dik saclı cocugunu millet nazar etmek icin sıraya giriyordu sanki

Back
X