benim gibi dalgın var mı?:(

aglayanbulutlar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2012
359
1
0
İstanbul
merhaba arkadaşlar.ben uzun zamandır psikolojik tedavi görüyorum.kendimi çok aptal,işe yaramaz hissediyorum.ve sanki böyle kafam yerinde değil tabi.karşıdakinin dediklerini anlamakda zorlanıyorum.en ufak bir sorunu bile çözemiyorum,akıl edemiyorum,çok dalgınım,...eskiden hiç böyle değildim.ufakken yaşadığım sorunlardan kaynaklanıyomuş.ben nasıl atlatıcam bazen çok bunalıp intihar etmeyi düşünüyorum.kursa gitmek istiyorum,kafam almaz diye korkuyorum.sanki beyin fonksiyonlarımı yitirmiş gibi hissediyorum.ne yapmam lazım.:(( :16 :16

Zaten psikoloğa gidiyormuşsunuz.Ne yapmanızı söylüyor psikolog*?

Bence hastalığın üstüne gidip gitmelisiniz kursa...

Zaten psikoloğa gidiyormuşsunuz.Ne yapmanızı söylüyor psikolog*?

Bence hastalığın üstüne gidip gitmelisiniz kursa...

ilaç yazıp yolluyo her zamanki gibi.ben artık ilaçların faydasını yitrdiğini düşünüyorum.belki dedim b12 eksikliğindendir,tahlil yaptırdım normal çıktı oda.yinede ilaç verdi doktor.kullandım bayağı uzun süre.yine aynıyım.belki dedik beynimde bir şey vardır o da normal çıkıyo her şeyyine .ben galiba düşünme,algılama,muhakeme yetenğimi yitrdim.iş hayatında yada okul hayatımda da başarılı olamadım pek fazla bu yüzden.beynime format atmak istiyorum bazen,ama olmuyo işte.benim kaderimde bu varmı galiba:(

canım dalgınlığın büyük ihtimalle ilaçlar yüzündendir.(zamanında kullandığım için biliyorum.)Bu tarz ilaçlar algıyı en az düzeye indiriyor.ne kadar süredir kullanıyorsun ilaçları?

canım dalgınlığın büyük ihtimalle ilaçlar yüzündendir.(zamanında kullandığım için biliyorum.)Bu tarz ilaçlar algıyı en az düzeye indiriyor.ne kadar süredir kullanıyorsun ilaçları?

bende genellikle ona bağlıyorum.şuan 20 yaşındayım.yaklaşık olarak 12 yaşından beri kullanıyorum.ama ara ara kullanmıştım.bir ara uzun tedavi gördüm yine olmadı.şimdi sanki ben aptalmışım gibi geliyor.ne yapıcam bilmşyorum

canım psikoloğun senle konuşmadan sadece ilaç mı veriyor? başka bir piskoloğa görün istersen. antidepresan türü birşeyler alıyorsan dalgınlık, hissizlik yapabilir.

ama senin bu süreçte özgüvenin gitmiş. yeniden kendine güvenmenin yollarını bulmalısın. seviğin şeylere yönel. kurs-ders-okul seviğin bir şeyde başarıyı elde edince yeniden güvenin oluşacaktır. henüz çok gençsin. herşey düzelecektir.

canım psikoloğun senle konuşmadan sadece ilaç mı veriyor? başka bir piskoloğa görün istersen. antidepresan türü birşeyler alıyorsan dalgınlık, hissizlik yapabilir.

ama senin bu süreçte özgüvenin gitmiş. yeniden kendine güvenmenin yollarını bulmalısın. seviğin şeylere yönel. kurs-ders-okul seviğin bir şeyde başarıyı elde edince yeniden güvenin oluşacaktır. henüz çok gençsin. herşey düzelecektir.

psikiyatri kendileri.psikiyatriler hep öyle.terapi yok onlarda.terapiye gidecek durumumda çok açıkcası.tek çare ilaç kullanıyorum.aslında özgüveni çok yüksek biriyim.ama bu durumlar beni bu hale sokuyor.ama kurtulmak istiyorum bu ilaçlardnda.aşırı cinsel isteğim vardı benim bir sürü hormon testi falan yapıldı her şey normal çıktı.o isteklerimin nedenide psikolijmiş.bu ilaçlar o isteğimi baya kamçılıyo.yani mecburum kullanmaya.ömür boyu bu ialçlarımı kullanıcam.o şehvetinde azalması için şaşırdım iyice.:S

Bu ilaçlar malesef çok ağır ve böyle yan etkiler çok normal.Doktorunla görüş dalgınım ilaçlarım yan etki yapıor diye ona göre düzenlesin dozunu ayarlasın falan.aptal olduğunu da sanmam.kendine haksızlık etme bence canım.Belki bunu yazmam yanlış olacak biliyorum ama ben de bir avuç antidepresan içiyordum ve ilaç kullandığım dönemde aynı senin gibi hissediyordum kendimi.ama doktor kontrolünde ve yavaş yavaş bıraktım.şimdi daha iyiyim evet ufak tefek mutsuzluklarm tabiki oluyor ama bunlarla ilaçsız baş etmeyi öğrendim.tabiki doktorunla konuşmalısın yinede.dediğim gibi ben doktor kontrolünde bıraktım

Bu ilaçlar malesef çok ağır ve böyle yan etkiler çok normal.Doktorunla görüş dalgınım ilaçlarım yan etki yapıor diye ona göre düzenlesin dozunu ayarlasın falan.aptal olduğunu da sanmam.kendine haksızlık etme bence canım.Belki bunu yazmam yanlış olacak biliyorum ama ben de bir avuç antidepresan içiyordum ve ilaç kullandığım dönemde aynı senin gibi hissediyordum kendimi.ama doktor kontrolünde ve yavaş yavaş bıraktım.şimdi daha iyiyim evet ufak tefek mutsuzluklarm tabiki oluyor ama bunlarla ilaçsız baş etmeyi öğrendim.tabiki doktorunla konuşmalısın yinede.dediğim gibi ben doktor kontrolünde bıraktım

söyledim sizin dediklerinizin hepsini.fakat ilaç değiştirmekden ilaç kalmadı ki.evet bu ilaçların hepsi böyle.ama bunları bırakmak istiyorum,aslında ihtiyacım hiç mi hiççç yokk..sadece herkesin evinde olduğu gibi bende çocukken kavgalardan,gürültülerden etkilenmiştim.o yüzden tedavi görüyodum.ama şuan çok iyiyim.bu ilaçları sadece cinsel isteğimi azaltsın diye kullanıyorum.yapacak bir şeyim yok kullanmaktan başka.ama bu sorunun nedeninide bilmiyorum.her şeyim normal çıkıyo tahliller falan.bende geriye bir tek psiklojitir diye düşünüyorum.doktor dedi bazı depresif hastalarda böyle cinsel istek fazlalığı olabiliyo.ama sizinkisi kadar çok olmuyo dedi.kalıtsal bir başka nedeni vardır dedi.bu derecede aşırı olması normal değil dedi.ne yapacağımı şaşırdım ben...:kararsızkara:

Yani antidepresyanları aşırı cinsel istek için mi kullanıyorsun dalgınlık için değil dimi ? Aşırı mastürbasyon isteğimi ? Kuzenimde vardı aşırı mastürbasyon isteği birkaç terapi seansıyla halletmişlerdi sen evlimisin ?

Yani antidepresyanları aşırı cinsel istek için mi kullanıyorsun dalgınlık için değil dimi ? Aşırı mastürbasyon isteğimi ? Kuzenimde vardı aşırı mastürbasyon isteği birkaç terapi seansıyla halletmişlerdi sen evlimisin ?

evet onun için kullanıyorum.yoksa başka bir şeyim yok.dalgınlık için kullanmıyorum.dalgınlık bende bir kaç senedir var zaten.tamamen kurtuldumu peki.? ben utanıyorum açıkcasıı doktorlara söylemeye.evli değilim

Tam olarak bilmiyorum ama teyzemler jinekolojiye götürmüşlerdi jinekoloji muayene etmiş birşey yok diyip başka güne randevu vermiş sonra bir kaç defe gidip geldiler sorduğumda azaldı dedii inş geçmiştirr sana kesin geçici bi çözüm söylemedilermi süreklimi kullanacaksın antidepresyanları kullandığında geçiyormu tamamen isteğin ?

Tam olarak bilmiyorum ama teyzemler jinekolojiye götürmüşlerdi jinekoloji muayene etmiş birşey yok diyip başka güne randevu vermiş sonra bir kaç defe gidip geldiler sorduğumda azaldı dedii inş geçmiştirr sana kesin geçici bi çözüm söylemedilermi süreklimi kullanacaksın antidepresyanları kullandığında geçiyormu tamamen isteğin ?

ben çok utanıyorum bu durumdan.neyden kaynaklandığınıda bilmiyorum ki .her şey normal çıkıyo.doktora nihayet söylemiştim aşırı istek var diye psikiyatriye o da organik bir hastalığın olabilir dedi.bende dedim her şey normal çıktı.ama bişey demiyo yaa...yine ilaç veriyo.bunlar azaltır,bazı depresif durumlarda olur böyle cinselliğe düşkünlük diyo.ama seninkisi çok fazla bu normal değil diyo.napıcağımı şaşırdım.onların yan etkisi zaten cinsel isteği azaltmak.ama ne zamana kadar kullanıcam bilmiyorum.çok utanıyorummm

ben çok utanıyorum bu durumdan.neyden kaynaklandığınıda bilmiyorum ki .her şey normal çıkıyo.doktora nihayet söylemiştim aşırı istek var diye psikiyatriye o da organik bir hastalığın olabilir dedi.bende dedim her şey normal çıktı.ama bişey demiyo yaa...yine ilaç veriyo.bunlar azaltır,bazı depresif durumlarda olur böyle cinselliğe düşkünlük diyo.ama seninkisi çok fazla bu normal değil diyo.napıcağımı şaşırdım.onların yan etkisi zaten cinsel isteği azaltmak.ama ne zamana kadar kullanıcam bilmiyorum.çok utanıyorummm
Utanma canım doktorlar bu tür şeyler için var bu tür sorunları olan çok kişi var merak etme ilaçlar tamamen geçiriyorsa bir süre sonra bırakırsın herhalde

kullandığın ilaçlar senin dikkatini bir şey üzerinde toplamanı engelliyor. İşleyiş mekanizmaları böyle. 4,5 yıl kullandım, beynim süngere dönmüştü. hayatımla ilgili hiç bi kararı veremiyordum, 3 paragraf yazı okuyamıyordum, bakışlarım boşalmıştı. Hayatımın en kötü günleriydi. Seni mutsuz eden şey neyse onun üzerinde düşüncelerin toplanmasın diye bir şey üzerinde yoğunlaşmanı engelliyorlar ve ilaç kullandığın sürece bu böyle olacak. İlaç kullanmak aşırı cinsellik isteğini çözmüyor, kullandığın sürece baskılıyor sadece. Ve terapiler çok pahalı :(( Psikiatristler ilaç kullanımına çok düşkünler, benim kendi isteğimle bırakmak istemiştim, onlar istemedi ama yine de dozu ne kadar ve nasıl azaltacağımı söylemişlerdi.

Senin çözümün sende aşırı istek oluşturan sürecin derinine inebilmek ve işi ordan çözmek. Terapiye başlamak, bugün olmasa, yarın olmasa, nihai hedefin olsun. Çözümü orda gördüm ben.

Her zaman yanındayız.

bence ilaç kullanma kendı kendıne duzel...aksılıkler senı bulduysa ve hayattan umdugunu bulamadıysan özgüvenin gıtmıs olabılır o yuzden dalgınsın...buaralar bende oyleyım..
bi amaç edin ugras bul yuruyus yap kıtap oku...butun gun kurup durma kafanda bellı seylerı birşeye odaklanma saplantılı gıbı..bır hayatın olsun..

kullandığın ilaçlar senin dikkatini bir şey üzerinde toplamanı engelliyor. İşleyiş mekanizmaları böyle. 4,5 yıl kullandım, beynim süngere dönmüştü. hayatımla ilgili hiç bi kararı veremiyordum, 3 paragraf yazı okuyamıyordum, bakışlarım boşalmıştı. Hayatımın en kötü günleriydi. Seni mutsuz eden şey neyse onun üzerinde düşüncelerin toplanmasın diye bir şey üzerinde yoğunlaşmanı engelliyorlar ve ilaç kullandığın sürece bu böyle olacak. İlaç kullanmak aşırı cinsellik isteğini çözmüyor, kullandığın sürece baskılıyor sadece. Ve terapiler çok pahalı :(( Psikiatristler ilaç kullanımına çok düşkünler, benim kendi isteğimle bırakmak istemiştim, onlar istemedi ama yine de dozu ne kadar ve nasıl azaltacağımı söylemişlerdi.

Senin çözümün sende aşırı istek oluşturan sürecin derinine inebilmek ve işi ordan çözmek. Terapiye başlamak, bugün olmasa, yarın olmasa, nihai hedefin olsun. Çözümü orda gördüm ben.

Her zaman yanındayız.

harfiyen katılıyorum söylediklerinize.çok teşekkür ederim

Back
X