- Konu Sahibi aglayanbulutlar
psikiyatri kendileri.psikiyatriler hep öyle.terapi yok onlarda.terapiye gidecek durumumda çok açıkcası.tek çare ilaç kullanıyorum.aslında özgüveni çok yüksek biriyim.ama bu durumlar beni bu hale sokuyor.ama kurtulmak istiyorum bu ilaçlardnda.aşırı cinsel isteğim vardı benim bir sürü hormon testi falan yapıldı her şey normal çıktı.o isteklerimin nedenide psikolijmiş.bu ilaçlar o isteğimi baya kamçılıyo.yani mecburum kullanmaya.ömür boyu bu ialçlarımı kullanıcam.o şehvetinde azalması için şaşırdım iyice.:S
canım aşırı cinsel istek derken, ilaçları almazsan bu istek tüm gün olup işlerini, eğitimini mi etkiliyor. ya da senin bu hislerini ailenden biri farketti de endişelenip seni ilaçla soğutmaya mı çalışıyorlar.
kaç yaşındasın? 15-25 yaş aralığına olduğunu tahmin ediyorum.. zaten isteğin en yoğun olduğu zamanlardır. evli olmadığın için de kendi kendine tatmin oluyorsundur. olabilir. yani bu durum çok ileri değilse her saat başı değilse olabilir. her insanın libidosu farklıdır. ayrıca bunda otanacak bir şey yok. bu hisleri yaşayıp kötü bir şey yapmıyorsun ki hissediyorsun sadece. evlendiğinde bu durum senin için artı olacaktır.
pskiyatrlık bir durum gibi gelmiyor ki. psikolog maalesef çok pahalı haklısın. keşke sgk karşılasa. kim gidebiliyor ki düzenli psikoloğa... senin terapiye ihtiyacın var gibi. ücretsiz sana danışmanlık yapabilecek birine yönlendirseler seni. doktorunla konuşsan. denemye değer.