Benim Gibi Eşinin Ailesiyle Aynı Apartmanda Oturan Arkadaşlar YARDIM

ben kv ile birlikte oturuyorum aynı aprtman olayına gelince benim abimin eşi ile aile görüşmüyor abim gelmiş bir apartandan 3 daire alayım annem küçük erkek kardeşim ve ben oturacakmışız yazık demişim küçük geline yapma olan ona olur en iyi kv uzakta olandır neden gelinlerin deinsan evladı olduğunu düşünemiyorlar :4:......

hele bide kendi yaşadıklarını gelinine yaşatan kv.ler var ya deli oluyorum onlara ulan sen yaşadın acı çektin daha sevkatli olman gerek aaaahh aaaahh

hele bide kendi yaşadıklarını gelinine yaşatan kv.ler var ya deli oluyorum onlara ulan sen yaşadın acı çektin daha sevkatli olman gerek aaaahh aaaahh

yok annem ben çektim gelin çekmesin zihniyeti olan nadir kv lerdendir küçük gelin ile gayet iyiler 15 senedir bir sorunları hiç olmadı ama yinede yazık değilmi onada ben istemiyorum dedim annemde olmaz diyor bakalım.....

Bunları aynen bu açıklıkla anlat kocana. Seninde bi evin var artık beraber uzanip tv izlesek tek olsak daha guzel olmaz mı hem cok yoruluyorum hemde tek kalmak aile olmak istiyorum de ama burda yazdığın gibi herseyi anlat insallah anlar esın seni

Anlasilan sen de benim durumumdasin arkadsm.ben de doguma kadar her gun kv e gittim.yemekten tut akliniza gele bilecek her bir isi ben yaptim.dogum gunune kadar.dogumdan sonra gitm.emeye karar verdim ve gitmedim.kavgalar cikti stres yasadim . ama gitmedim.bu defa da kendileri toplanip bizde kalmaya basladilar.haa bana yardim ediyordu desem etmiyirdu yine isleri de ben yaptim cocuga da ben baktim.bir kere cocugun besiyibi sallamadi bile.cok hain ici kararmis resmen kadinin.ama sen ayni durumu yasamazsin yani sen gitmesen onlar gelib size yerlesmezler.doguma az kaldiysa bunu kullan.ben yalan soyliyemiyorum yapamadim ama yapanlari gordum.anne bu gun basim acayip dondu ransiyonum dusdu qaliba bir az uzancam de git evine uzan .bi iki gun sonra baska bir bahane boylece kendi evin de daha cok zaman gecirirsin
.

Biz aynı apartmanda değil ama 8-9 ay birlikte oturduk ama işkence gibiydi.
Yani Allah var hamileyim diye elimi sıcaktan soğuğa sokmadılar ama kocamla başbaşa olamıyoruz hamileyim ayıp olmasın diye uzanamıyorum yatamıyorum her dakika,kocam geliyor sarılıp dizinde yatamıyorum,k.peder geliyor kapalı olduğum için yazın çok zor oluyordu devamlı uzun kıyafetler giymek bir de hamilelik döneminde ateş basar ya fenalık geçiriyordum. en büyük hayalim bir an önce kocamın askerliğini yapıp evimize geçmekti. evimde sere serpe yatmak giyinmekti.
Çok şükür ki evimize geçtik kiracıyız. İki sokak mesafe var o bile sıkıntı. Aynı apartman daha zordur muhakkak
K.peder desteğiyle bir ev alma durumumuz var.
Ama k.vnin en büyük hayali kendi apt.da bi ev almak,yeme içme beraber olsun,sen çocuğu bana bırak git çalış bilmem ne.
Allahım düşüncesi bile kabus gibi.
Başlarda eşim olumlu bakıyordu ev alınsın kiradan kurtulalım sabrederiz filan diyordu. ama birlikte oturunca zorluğunu gördü, onunda işine gelmedi o nedenle aynı apartmanda da olmaz diyor şimdi.
Bakalım inşallah aynı apartmanda oturmayız hiç istemiyorum.
Umarım aynı apt.da oturanlar da başka eve taşınıp huzur bulur.

konu sahibi ne yaptik acaba???

okurken daraldim konu sahibinin yazdiklarini...gercekten kabus gibi birsey yiyecegin iki lokma yemek onun icin kac saat hizmet et, hic mantikli degil :19: birde hamileyken...ates basar egilemezsin dogrulamazsin..kendini az yorsan tas gibi olur gobegin...zor isler...

kaynanada ayri manyak, oglunu cagiriyor kahvaltiya gelin ne yerse yesin??? yaptigi buyuk kabalik..tam rezillik...

sende neden kalkmak icin esinin gozune bakiyorsun anlamadim, uzak bir yerde degilsin ya...in kendi evine kocani beklemene ne luzum var???

İş yapma konusunda "eğilip kalkarken zorlanıyorum yada bugün yorgunum dinlenmek istiyorum" diyebilirsin. Yemek için yukarı çıkmak istemiyorsan "başım çok ağrıyor uyumak istiyorum yukarısı kalabalık olur şimdi sessiz ortam istiyorum" diyebilirsin.Annenede daha sık git giderkende sadece eşine ben anneme gidiyorum de kv de söylemek zorunda değilsin.O senin annen kimse buna engel olamaz.

Ben de nişanlımdan bu sebepten ayrıldım çok sevmeme rağmen. Ailesi tutturdu bizim alt katımızda oturacaksınız diye.Kayınvalidem ben oğlumu dizimin dibinden asla ayırmam dedi.Ayrıca bana karşı o kadar soğuk ve mesafeli davranıyorlardı ki anlatamam.Hadi iyi olsalar samimi olsalar neyse.. Böyle olunca istemedim tabi onların dibinde yaşamak.Benim istemediğimi anlayınca da vazgeçtiler gibi bişey oldu.Ne aradılar ne sordular,nişanlımı doldurup doldurup benim yanıma yolladılar ve sonunda ayrıldık bu ev muhabbeti yüzünden.Başta çok üzüldüm ağladım,hala da bazen çok üzülürüm ama mantıklı düşününce diyorm ki iyi ki taşınmamışım onların yanına

bende senin yaşadıklarının aynısını ilk nişanlımda yaşamıştım, ikinci kez gene nişanlandım başka biri ile o da böyle şeyler istemeye başlamıştı sonra eve çıkıcaz dedi ortada ev mev yok arkadaşıma benim 4+1 evim var evim hazır diyormu yalana bak dedim arkadaşıma o ev şuan ailesinin oturduğu ev, abiside 2.5 yıl aynı evde yaşamış bunlarla evlenince eski eltim çok zor oluyor demişti.
bu erkek milletini anlamıyorum...
bana bunu yaşatanlar allahından bulsun.

bende senin yaşadıklarının aynısını ilk nişanlımda yaşamıştım, ikinci kez gene nişanlandım başka biri ile o da böyle şeyler istemeye başlamıştı sonra eve çıkıcaz dedi ortada ev mev yok arkadaşıma benim 4+1 evim var evim hazır diyormu yalana bak dedim arkadaşıma o ev şuan ailesinin oturduğu ev, abiside 2.5 yıl aynı evde yaşamış bunlarla evlenince eski eltim çok zor oluyor demişti.
bu erkek milletini anlamıyorum...
bana bunu yaşatanlar allahından bulsun.

Aynen canım ben de diyorum ki Allahlarından bulsunlar. Ahım yanlarına kalmasın.Benimki de atıp tutuyodu ev alıcaz,almasak bile kiraya geçeriz bikaç yıl diye. Ev ev dolaştık emlakçıları gezdik ettik hep yalandanmış. İş ciddiye binince ya bu evde oturursun ya ayrılırsınız muhabbeti yaptılar.Neyse doğrusunu söyleseydi o zaman en başından.Çok yalancılar

Aynen canım ben de diyorum ki Allahlarından bulsunlar. Ahım yanlarına kalmasın.Benimki de atıp tutuyodu ev alıcaz,almasak bile kiraya geçeriz bikaç yıl diye. Ev ev dolaştık emlakçıları gezdik ettik hep yalandanmış. İş ciddiye binince ya bu evde oturursun ya ayrılırsınız muhabbeti yaptılar.Neyse doğrusunu söyleseydi o zaman en başından.Çok yalancılar

oooofff oofff bencede allahtan bulsunlar.. anlamıyorum ya insan incitmek milletin hosunamı gidiyo ne var sanki sevgili olunsa seviyeli kalsa hersey illa burunmu sokmak lazım.. 3 yasında adam değillerki

oooofff oofff bencede allahtan bulsunlar.. anlamıyorum ya insan incitmek milletin hosunamı gidiyo ne var sanki sevgili olunsa seviyeli kalsa hersey illa burunmu sokmak lazım.. 3 yasında adam değillerki

İnsanların hayalleriyle oynamak onlar için çok kolay birşey artık ben bunun tamamen vicdan meselesi olduğunu düşünüyorum. Bir erkeğin güçlü olması ayakları üzerinde durması benim için en önemli şey artık.Annesinin babasının dediğinden çıkmayan adamdan hiçbirşey olmuyo

İnsanların hayalleriyle oynamak onlar için çok kolay birşey artık ben bunun tamamen vicdan meselesi olduğunu düşünüyorum. Bir erkeğin güçlü olması ayakları üzerinde durması benim için en önemli şey artık.Annesinin babasının dediğinden çıkmayan adamdan hiçbirşey olmuyo

aynen öyle kendi sorumlugunu bilmeyecek kadar büyümedimi... benimde hayallerimi yıktılar eşim sagolsun gene hep destek ama herkese acıyo gene basa sarıyoruz :( ne zaman biticek bu azap bilmiyorum

aynen öyle kendi sorumlugunu bilmeyecek kadar büyümedimi... benimde hayallerimi yıktılar eşim sagolsun gene hep destek ama herkese acıyo gene basa sarıyoruz :( ne zaman biticek bu azap bilmiyorum

Canım evlenmişsin artık,eşin de iyiyse sana destekse sabret derim.Ortam çok kötü artık. Dilerim çektiğin sıkıntılar bir an önce son bulur.

Canım evlenmişsin artık,eşin de iyiyse sana destekse sabret derim.Ortam çok kötü artık. Dilerim çektiğin sıkıntılar bir an önce son bulur.

evlendim bide yavrumuz olucak kısmetse eşimide cok seviyorum sevdiğim için kabul ettim.bitek onun için sabrettim zaten genede sabredicem ama öyle bian geliyo ki isyan ediyosun... ama artık anlayıs bekliyorum merhamet bekliyorum özel hayata saygı duyarlılık istiyorum allah her sıkıntı cekenin yanında inş. bigün biticek inş. kimseye yasatmasın herkesin binbir türlü derdi var

Back
X