• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim gibi geç yaşta üniversiteye yerleşmiş olan varmı mesela 25-26 yaşında:)

ben tic meslek lisesi mezunuyum ve bölümüm muhasebeydi hiç sevmedim sevemedim ve tekrar okumaya karar verdim çünkü yıllarımı çalışmayarak boş geçirmektense meslek sahibi olurum diye düşündüm ve açıktan çocuk gelişimine yazıldım .Tic mes lisesi mezunu olduğum için ordanda halkla ilişkiler bölümüne kayıt yaptırdım benimki sınavsız geçiş.İkisi aynı zamanda bitecek inşallah ve oryantasyon kursuna gidip belgemi aldıktan sonra ücretli öğretmenlik için başvuru yapıcam inş.Tabi bu arada mesleğimi yaparken tekrar 4 yıllık üniversiteyi okumayı düşünüyorum kadrolu olabilmek için.Hayalim anasınıfı öğretmeni olmaktı şimdi o hayalin peşinden gidiyorum...:70::70:

ee tabi sen yeni mezunsun o zaman.ama ben 34 yaşında bi kadınım:( içindeki heycan da hala sönmemiş. süpersin gerçekten. yolunun açık olmasdını diliyorum.

ee tabi sen yeni mezunsun o zaman.ama ben 34 yaşında bi kadınım:( içindeki heycan da hala sönmemiş. süpersin gerçekten. yolunun açık olmasdını diliyorum.

bende 26 yaşındayımmm ve sınıf arkadaşlarım 2ablammmm biri 34 birde 36 yaşında hatta 36 yaşındakinin 17 yaşında bir oğlu var vee okumaktan çok mutlularr...İlerde keşke dememek içinde olsa bunu yapmak çok güzellll.34 yaşta bana göre geç bir yaş değilll :70::70::70:Hakkında hayırlısı olsun inşşş:71:

bende 26 yaşındayımmm ve sınıf arkadaşlarım 2ablammmm biri 34 birde 36 yaşında hatta 36 yaşındakinin 17 yaşında bir oğlu var vee okumaktan çok mutlularr...İlerde keşke dememek içinde olsa bunu yapmak çok güzellll.34 yaşta bana göre geç bir yaş değilll :70::70::70:Hakkında hayırlısı olsun inşşş:71:

ya cahilliğimi bağışla bu geçişlerle ilgili hiçbir fikrim yok. bende ticaret lisesi mezunuyım büro yöneirtmi ve skreterlik. halkla ilişkilere geçiş demişsin. bunu bende yapabilirmiyim. eski mezunların da varmı böyle b şansı.

ya cahilliğimi bağışla bu geçişlerle ilgili hiçbir fikrim yok. bende ticaret lisesi mezunuyım büro yöneirtmi ve skreterlik. halkla ilişkilere geçiş demişsin. bunu bende yapabilirmiyim. eski mezunların da varmı böyle b şansı.

ne demekk olur mu öyle şey benim şöyle bir durumum vardı ben onu anlatmadımben ilk muhasebeyi bitirdiğimde sınavsız geçiş hakkını kullanmıştım ve halkla ilişkilere geçmiştim o zamanlar sonra çocuk gelişimine başlayınca ikisi ağır olur diye bıraktım Af çıkınca tekrarr dilekçe gönderip yeniden başlmaya karar verdim durumum böyle şuanda sınavsız geçiş varmı bilmiyorum malesef.Kız meslekte hala var mutlaka araştırıp bakın derim benn :70:

merhaba 17 yasında üniversiteye girdim 22 yasında bitrdm. sonra 3 sene çalıştım. şimdi açıktan işletme okuyorum. bugün haberlerde katsayının kalktığını duydum. eşit ağırlık çıkışlı oldugum için tıp okuyamadım. eğer katsayı kalktıysa tıp okumak istiyorum. şuan 25 yasındayım ve çalışıp para biriktiricem. belki önümüzdeki seneelrde tekrar hazırlanıcam össye. ve tıp okumak istiyorum. hayallerinizden vazgeçmeyin... 16 yasında bize alan seç dediler lisede. hayatı bilmeden ççocuk aklımıza bize uymayan bölümlerde okuduk. bize uymayan alanlar seçtik. uymayan mesleklerde:9: calıştık.. belki bu bir işaret. çabalayıp tekrar okuycam inşallahh. :))))

merhaba bazı arkadaşlar nasıl ders çalıştınız diye sormuşlar.ben internette ekol hoca diye bir sitede ders dinledim.kuzenim de hazırlanıyordu onun ders notlarının fotokopisini çektirdim.çözümlü testler aldım dershaneye gitmediğimden,soru sormaya birisi olmadığından.testlerin içinden cdlerde çıkıyor çözümlerin anlatıldığı.gece çalıştım genelde.bi de 30 yaşında tabi insan kimi zaman demoralize olmuyor değil.ama hep kendime hatırlattım hedefimi ve okumanın yaşının olmayacağını tekrarladım kendime.ben kendimi böyle hazırlamaya çalıştım bu sürece.en azından şöyle düşünebiliriz herhalde fazlasının zarar olmadığı tek şey okumaktır.benim hikayem kısaca böyle.yeni hazırlanacak olanlara elimden geldiğince yardım etmeye hazırım.sevgiler:)))))))))

merhaba bazı arkadaşlar nasıl ders çalıştınız diye sormuşlar.ben internette ekol hoca diye bir sitede ders dinledim.kuzenim de hazırlanıyordu onun ders notlarının fotokopisini çektirdim.çözümlü testler aldım dershaneye gitmediğimden,soru sormaya birisi olmadığından.testlerin içinden cdlerde çıkıyor çözümlerin anlatıldığı.gece çalıştım genelde.bi de 30 yaşında tabi insan kimi zaman demoralize olmuyor değil.ama hep kendime hatırlattım hedefimi ve okumanın yaşının olmayacağını tekrarladım kendime.ben kendimi böyle hazırlamaya çalıştım bu sürece.en azından şöyle düşünebiliriz herhalde fazlasının zarar olmadığı tek şey okumaktır.benim hikayem kısaca böyle.yeni hazırlanacak olanlara elimden geldiğince yardım etmeye hazırım.sevgiler:)))))))))

evet bende ekol hocayı dün keşfettim internetten video izleyerek gayet iyi anlıyorum dersi tavsiye ederim:70:

herkesin yazdıklarını okudum anadolu üni kamu yönetimi bitirdim açıktan okuduk yani 24 yaşındayım ne yapmak istediğime gelince kpss ye hazırlanıyorum zaten düz memurluk istiyorum fakat bu süreçte 2 yıllık aşçılık bölümü okumak istiyorum kararsızım tabi hem yaştan dolayı hem memurluk konusunda bana bi faydası olmayacağı için. ama yemek yapmak bana terapi gibi geliyo ve aşçılık okumanında bana iyi geleceğini düşünüyorum bulunduğum ortamdan uzaklaşmak adınada iyi bi yol olacak eğlenicem sanki :) sizce yanılıyo muyum yapmamalı mıyım kpss ye çalışmaya devam mı etmeliyim memur olup bi daha bunu yapamayabilirim ama bide şu var memurluktan sıkılırsam yada yaşlandığımdabiyer açmak istersem aşçılık okumanın faydasını görürüm diye umuyorum düşündüklerinizi yazarsanız sevinirim?

Selamlar, otuz yaşındayım ve bu sene üniversiteye başladım. Örgün eğitimde Türk dili ve edebiyatı okuyorum.

Selamlar, otuz yaşındayım ve bu sene üniversiteye başladım. Örgün eğitimde Türk dili ve edebiyatı okuyorum.

tebrikler
ben önceleri otuz yaşından sonra üniversite okumanın geç olduğunu düşüünüyordum
ama şimdi yanlış düşündüğümü anladım
eğer işiniz gücünüz yoksa bir çizginiz yoksa kesinlikle üniversite okumak mantıklı bir seçim en geç 35 yaşında iş güç meslek sahibi olursunuz
insan kendini nerede nasıl mutlu hissediyorsa öyle yaşamalı başkalarına aldırış etmeden

benim ilkokul arkadaşımın annesi var sanırım 43 yaşında, af kapsamında geri döndü :) ne güzel dimi :)

Son düzenleme:
arkadaşlar bu sene üniversiteye başlıyorum. kayıt yaptırdığım okulda yaş ortalaması 18-19 benim yaşımda kimseye rastlamadım. benim gibi geç yaşta üniversiteye yerleşmiş olan varmı mesela 25-26 yaşında:). problem olur diye çok korkuyorum. lütfen akıl verin fikirlerinize ihtiyacım var. :1no2:

Ne Akılı Canım..
Girme Böyle Komplekslere..
Oku Okulunu Bitir..
Bunlar Hiç Önemli Şeyler Değil..:34:
Benim Dönemimde 40 Yaşında Bir Abla Vardı..
3 Çocuk Annesi :34:
Çocukları Öğlenciydi..
Onları Okula Bırakır Derse Öyle Gelirdi..
Hem Bu Altın Günü Değil ki Okul :27:
Yaş Ortalaması Önemli Değil..:38:

Başarılar Canım :38:

Bir isveren olarak, 27-28 yasinda mezun olanlari seve seve alinacagini biliyorum, cünkü o yasta daha olgun ve hayatinda basarili oldugunu bildigimiz icin seve seve aliriz ama nerde o sans???
Sakin gec yasta is bulamam diye korkmayin asil sizlere ihtiyaclari var isverenlerin.

Slm arkadaşlar bu yazıları okuyunca inanın çok duygulandım..bende sizlerden biriyim..... Başarılı bir öğrenciydim öğretmen lisesiydi hep hayalım ama inanın yarım saat geçikmeyle kaçırdım peki neden: çünkü bir akrabamla aynı anda kayıt olalım dedik o benden önce kayıt olmuş ve ben onu beklemekten geciktim o ise şuan ing. öğretmeni...nasihatım olsun kimseye güvenmeyin.....neyse bende anadolu meslek bilg. Böl. Kayıt oldum ama önemli nedenlerden dolayı liseyi bitiremedim bıraktım yine aynı şey olsa yine bırakırdım çünkü en önce hayyatta sevdiklerim önemli... Neyse dışardan liseyi bitiriyor bi yandanda çalışıyordum.. Baktım olmck içimde hep okuma hevesi dershaneye yazıldım ama alt yapı yokkk ayrıca o sene çok çalışamadım olmadı çünkü evlendim evliliğe alışma süreci filan ... 2011 de yine girerim alt yapı biraz oluşsun dedim ama bu seferde izmirde puanlar yüksekti il dışı tutuyordu gidemedim aof 2 yıllık yazdım okuyorum memnunum fakat eğitim fak istiyodum 2012de sınava tekrar girmeyi düşünüyorum ama bi yandan aof sınavları bi yandan ev işleri vs. Nasıl fırsat yakalarım die düşünüyorum 2 aylık çaılmaylada kazanılırmı bilmiyorum kafam çok karışık sizin fikirleriniz nedir???? Birde ygs de bu sene düşük gelmişti inanın türkçede 11 yanlış vardı ki en fazla 4 yanlış yaparken denemede geçen 2011 türkçe sorularına bakaım dedim inanın 30 soruda 3 yanlış filan çıktı neden sınavda böle olmuyor sizce ne yapmalıyım türkçe soruları uzun olunca sınavda stresmi oluyor anlamadım zaten sınav günü sabaha karşı uyku tutmuştu????

ben tic meslek lisesi mezunuyum ve bölümüm muhasebeydi hiç sevmedim sevemedim ve tekrar okumaya karar verdim çünkü yıllarımı çalışmayarak boş geçirmektense meslek sahibi olurum diye düşündüm ve açıktan çocuk gelişimine yazıldım .Tic mes lisesi mezunu olduğum için ordanda halkla ilişkiler bölümüne kayıt yaptırdım benimki sınavsız geçiş.İkisi aynı zamanda bitecek inşallah ve oryantasyon kursuna gidip belgemi aldıktan sonra ücretli öğretmenlik için başvuru yapıcam inş.Tabi bu arada mesleğimi yaparken tekrar 4 yıllık üniversiteyi okumayı düşünüyorum kadrolu olabilmek için.Hayalim anasınıfı öğretmeni olmaktı şimdi o hayalin peşinden gidiyorum...:70::70:

slm arkadaşım bişey sorcm bende üniv mezun olcam 2 yıllık fakat geçen sene 2.ci lesimi açık lise ç.gelişim okumak istedim okulları aradım dedilerki üniv okuyan yada mezun olan kayıt yaptıramaz birde ben okulu 2 yıl biliyordum 3 yılmış sen nasıl yaptın ne önerirsin????

Back
X