- 1 Şubat 2017
- 791
- 364
- 23
- Konu Sahibi Guzelseylerolsun88
:)Bende sürekli göz teması kuruyorum ondan rahatsizim:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:)Bende sürekli göz teması kuruyorum ondan rahatsizim:)
Bende öyleyim cnm tirnaklarimin yanlarındaki eti kopariyorum sırf gözgöze gelmemek için
Cnm sorununu çözecebildin mi. Bende çok fena arttı. Esim in bile gözlerine bakamıyorum artıkBen bakınca gözlerim doluyor hiçbir şekilde bakamıyorum ::)
Emdr iyi gelmişti sanki rize öyle hatırlıyorum da tekrar mı nüks etti aynı sorun hala yaşıyor musunuz. Ne yapmam lazım eşim le bize göz teması kuramıyorum kasıliyorum geriliyorm konuşamıyorum.Ben daha oncede yazmistim bunla ilgili cok cektim cekiyorum.emdr oldum.
Bayanlar merhabalar bu sorunu çok uzun yıllardır yasiyorum sizce normal mi bunu yaşayıp da normal kabul edenler var mı çok merak ediyorum ben mi abartıyorum diyorum bazen. Ben özellikle karşı taraf birsey anlatırken göz teması kuramiyorum kendim anlatırken çok olmuo ama karşı anlatırken böyle bir tuhaf bir garip oluyorum istemsiz şekilde çekiyorm gözlerimı bu neden oluyor kendimi zorluyorm Karşısı da anlıyor oda tuhaf oluyor. Nasıl geçer bu yaa çok sıkıldım artık
Ben hiç bakamıyorum artık sorun burda yada bakmak için kendimi zorluyorm ama yok olmuyor geriliyorm karşı da geriliyor. Ben nasıl yenecegm bu sorunu bilemiyorum yaaabu bir mesele değil ki... =) sürekli bakmak zorunda değilsiniz... bende de var bu durum, çok uzun süre bakamam. Ama kafamı arada bir çevirip başka yere bakıp dinlemeyi devam ettiriyorum hem daha gizemli oluyosun boşver... herkesin bir tarzı, herkesin hayatına kimse karışamaz... :)
Tedavi suan göremiyorum gebelik den dolayı ilaç alamıyorum terapi için de pek imkanım yok . Ve cok arttı bu durum hayatımı çekilmez hale getirdi. Ne yapacağımı bilmiyorum. İnsan eşinden utanır mi kasarmi ben gözlerine bakamıyorum çok sevdiğim eşimınNeden bakamıyorsunuz? Dönem dönem herkes yaşar bu durumu ama sürekli olması problem. Tedavi de görüyorsunuz anladığım kadarıyla. Altında yatan sebepleri incelediniz mi?