Benim gibi göz teması kuramayan var mı

Bayanlar merhabalar bu sorunu çok uzun yıllardır yasiyorum sizce normal mi bunu yaşayıp da normal kabul edenler var mı çok merak ediyorum ben mi abartıyorum diyorum bazen. Ben özellikle karşı taraf birsey anlatırken göz teması kuramiyorum kendim anlatırken çok olmuo ama karşı anlatırken böyle bir tuhaf bir garip oluyorum istemsiz şekilde çekiyorm gözlerimı bu neden oluyor kendimi zorluyorm Karşısı da anlıyor oda tuhaf oluyor. Nasıl geçer bu yaa çok sıkıldım artık

bu bir mesele değil ki... =) sürekli bakmak zorunda değilsiniz... bende de var bu durum, çok uzun süre bakamam. Ama kafamı arada bir çevirip başka yere bakıp dinlemeyi devam ettiriyorum hem daha gizemli oluyosun boşver... herkesin bir tarzı, herkesin hayatına kimse karışamaz... :)

bu bir mesele değil ki... =) sürekli bakmak zorunda değilsiniz... bende de var bu durum, çok uzun süre bakamam. Ama kafamı arada bir çevirip başka yere bakıp dinlemeyi devam ettiriyorum hem daha gizemli oluyosun boşver... herkesin bir tarzı, herkesin hayatına kimse karışamaz... :)
Ben hiç bakamıyorum artık sorun burda yada bakmak için kendimi zorluyorm ama yok olmuyor geriliyorm karşı da geriliyor. Ben nasıl yenecegm bu sorunu bilemiyorum yaaa:dua::dua:à

Ben direk gözlerinin içine bakarım insanların .

Bu aslında karşınızdaki insanın size saygı duymasını sağlar .

Ben özgüveni yüksek bir kadınım manasına gelir .

Bakın gitsin ne olacak ki ? Gözlerini ilk kaçıran hiç olmadım bugüne kadar .

Neden bakamıyorsunuz? Dönem dönem herkes yaşar bu durumu ama sürekli olması problem. Tedavi de görüyorsunuz anladığım kadarıyla. Altında yatan sebepleri incelediniz mi?
Tedavi suan göremiyorum gebelik den dolayı ilaç alamıyorum terapi için de pek imkanım yok . Ve cok arttı bu durum hayatımı çekilmez hale getirdi. Ne yapacağımı bilmiyorum. İnsan eşinden utanır mi kasarmi ben gözlerine bakamıyorum çok sevdiğim eşimın

Back
X