Benim gibi hergün türkkahvesi içip birde telvesini yiyen varmı

ya kızlaar iyi hoş diyosunuz da inanın bu benim elimde değil içmediğim de kokuyor doktorum allahtan otutup toprak yemiyon sabun yemiyon diye dalga geçiyor...ya yok böyle bişey o gün içmezsem yatamıyorum ve rüyama giriyor bazen kendimi firenliyorum küçük fincan içiyorum bazen içmiyorum gece kokuyor burnuma kalkıyorum yapıp içiyorum ve yatıyorum...çok fena durumdayım bildiğiniz gibi değil ne çay ne sigara nede başa şey te istediğim şekerli türk ahvesi.....

ya kızlaar iyi hoş diyosunuz da inanın bu benim elimde değil içmediğim de kokuyor doktorum allahtan otutup toprak yemiyon sabun yemiyon diye dalga geçiyor...ya yok böyle bişey o gün içmezsem yatamıyorum ve rüyama giriyor bazen kendimi firenliyorum küçük fincan içiyorum bazen içmiyorum gece kokuyor burnuma kalkıyorum yapıp içiyorum ve yatıyorum...çok fena durumdayım bildiğiniz gibi değil ne çay ne sigara nede başa şey te istediğim şekerli türk ahvesi.....

ben zaten hayatimda sayili icmisimdir kahveyi hic sevmem

kaynanam kocama hamileyken ayni senin gibi gunde kac bardak kahve icermis dogum etmis oglu simsiyah sadece gozbebekleri beyaz millet demis bu kadar cok kahve Icersen boyle olur diye
2 ayda geri sararmis oglu bilmiyorum kahvedenmi

ama saglik konusunda hic bi sorun olmamis masaallah cok akillidir kocam:dance:sırnaşık şey

canım ben de hamıellık oncesi hic kahve izmezdim ama 6. aydan itibaren her aksam nescafe cekti canım doya doya ictim
gunde 1 taney gecırmedıgın surecer zrarı olmaz

Canim Bebeğin Kapkara Olur.benim Kayinvalidem öyle Yapiyomus Hamileyken Görümcem Cook Esmerdir Mesela

türk kahvesi delisi ben;kaç ay oldu bilmem agzıma kahve sürmedim.açıkçası neden bilmiyorum.ama dogum yapayım hemen booll köpüklü koyu acı bir türk kavsesi iççem:)

ay çok yaşayın siz ya kahve içince çocuk siyah mı oluyomuş buyrunuz çocuklarımın resmi bir fiil ikisininde hamileliğinde türk kahvesi içmediğim gün yoktur;olsa benimkiler olurdu kızlar yaaa...

1002136rx2.jpg

ay ne bileyim ya...şuan da bile içiyorum valla içmezsem kuduruyorum desem inanın...nasıl keyif veriyor günde 2 fincan bazen 1 ama genelde 2 fincan bir sabah bir akşam...kokuyor buram buram...kahveci sayemde zengin oldu 9 aydır...adam artık hastaneye hediye yollıcam diye dalga geçiyor...taze taze çektiriyorum...

ah ahh bunu bana yapmayacaktin ictim gitti ...esim uyardi beni..zaten hep der ben bu doktorlari anlamiyorum baskalarina yapma dediklerini neden kendi yapar diye..birazdan isten gelir kahve kokusunu alir..yandim ki ne yandim..

ay boşver ya ne derse desinler....canım çekiyor...benim eşimde diyor içme diye ama takan yok :)))...hatta şuan daat 11 saat 8 den beri kahve ile savaş veriyorum içmicem diye ama belli ki gece alkıp içicem ay çok seviyorum...

her seyi abartmadıktan sonra her sey tükedilmeli bence uzak durdukca bazı seyler daha cok büyüyor insanın ğözünde

kızlar kalp atışlarınız çoğalacak dikkat edin biraz bak az kaldı zaten .tamam bende çooook severek içiyorum türk kahvesini ve çayı ama en azından haftada bir veya iki kez.

neslihancım haftada bir iki kez içiyorsan gerçekten nefsine hakimsin...ya kızlar ben kahve konusun da böyle değilim...hatta şuan da bile yaptım içiyorum ya benim ki hastalıkmış vücudum da bir vitamin eksikmiş ondan böyleymiş günde bir fincan içiyorum artık he bazen çok cnm çekerse geceleri de içiyorum aş eriyorum kokusu burnumu yakıyor dr da artık pes etti benle uğraşmaktan bıktı bu gerçekten şımarıklık falan değil hastalık haline geldi desem inanın...doğuma bir hafta var ah bir doğurayım kahvenin de çay ında hakkını vericem...

benim annem ablama hamileyken kaşık kaşık pişmemiş kahve telvesi yermiş :))
bende kahve tiryakisiyim,kahve içmediğim zaman başım ağrıyor,günde 5-6 bardağı buluyor normalde,oğlumda bende günde 1-2 fincan içerdim sadece,dr aşırıya kaçmadan içebilirsin demişti,

Son düzenleme:
canım hamilelikte alınan kafein bebeğin huzursuz olmasına yol açıyormuş ve doğumdan sonrada bu huzursuzluğu uyku problemi olarak kendini gösteriyormuş. Ama madem rüyalarına girecek kadar çok aşeriyorsun, 1 fincan sanırım çok probleme yol açmaz. En azından türk kahvesinin dışında nescafe, kola gibi içecekleri hiç içmemeye çalış.

Benımde canım hergun turkkahvesi istiyor ama ben haftada 2 tane ıcıyorum maksımum
dr a sordum gunde 1 fıncandan fazla ıcme dedı..
yokse bebekler zenci olurmuş:kedi:

Ben de kiizimde son ayda oyle çok turk kahvesine aserdim ki kasik kasik telfe yiyordum, bayiliyordum o kokusuna. sonra aklima bile gelmedi içmek, hale daha içmem..

Ay canım benim açtığın bu sayfayı görünce dedim tam bana göre atladım cup diye. Ayyyy kafiyeli mi oldu ne? T. kahvesine bayılırım telvesinide hayatta fincanda bırakmam ayyyyyyyy canım şimdi nasılda bol köpüklü kahve istedi tutmayın beni nescafe fincanıyla yapmaya gidiyorum isteyen varmı arkadaşlar ? Ha unutmadan şunuda söyleyeyim kahve vücuttaki yağ yakımına yardımcı bir içecektir.Telvesini de lavaboya dökerseniz su gidirinden mutfağa kesinlikle pis koku gelmez.

Back
X