Benim gibi hergün türkkahvesi içip birde telvesini yiyen varmı

Bende hamile kalmadan önce günde 4 fincan türk kahvesii içtiğimii bilirimmm
hamile kalıncaa bunuu 2 ye düşürüdmm eşimm kızmayaa başladıı içme bebeğee birşeyy olacakk diyooo
bende içmiyorumm 1 haftadır amaa burayıı okuyunca canım çektii

Bende hamilelik öncesi hergün mutlaka Türk kahvesi içerdim.Nescafe hiç sevmezdim...Şimdi hergün sade nescafe içmezsem duramıyorum..Enteresan olan midemi rahatlatıyor kafein..Ki kafein iyi gelmez mideye...Yeşil çayda iyi geliyor onun da içinde kafein var sanırım bir miktar....Hamilelik gerçekten tüm düzeni değiştiriyor kızlar önceden çay tiryakisiydim , şimdi içemiyorum.kafamçokkarıştı

ayyy kahve hamılelıgımın 8 .ayında basladı cok asermedım ama bu kahve benı cıldırtıyo kokusu ohhh mıs gıbı bende nette arastırırken burayı buldum doguma az kaldı ama dayanamıyorum nerdeyse kasık kasık yıyecem ıns bı zararı olmaz...

ayyy kahve hamılelıgımın 8 .ayında basladı cok asermedım ama bu kahve benı cıldırtıyo kokusu ohhh mıs gıbı bende nette arastırırken burayı buldum doguma az kaldı ama dayanamıyorum nerdeyse kasık kasık yıyecem ıns bı zararı olmaz...

fazla yeme doğacak çocuğun zenci olur

Ya canım nasıl kahve çekiyor şimdi.ama burda turk kahvesi maalesef yok.
Hamileliğimin su aşamasına kadar 2 paket bitirdim.telfesini yedim.
Şimdide kahve yok susam kavurup yiyorum.:))))
Demir eksikliği kaynaklı boyle seyleri yeme istegi bendede eksik:))

konu çok eski ama bebişleriniz sağlıklı doğdu mu :) bende aşırı kahve aşeriyorum günde bi tane sade içiyorum dibini bile yiyorum zor tutyorum kendimi kontrollerde bebişin iyi durumda diyor doktor işallah saglıcakla doğar:110:

Kahve içince esmer mi olmuyomuş bebek? Şaka gibi yahu inanmadım ben. :D

Kahve aslinda tam olarak kafein gebelikte alkolden daha zararli hale gelebiliyor. Mumkunse kafeinsiz kahve tuketin... gunde tuketilebilecek kafein degerleri nette var

Back
X