- 30 Ocak 2011
- 1.529
- 448
- 323
Artik olay tanıştığım kişinin olup olmaması değil cidden adam mı yok piyasa da yüzünü bile hatırlamıyorum. Aileye güvendim aileyi seviyordum. Masada çiftin kuzenlerı olarak tanıştırıldık ortak sohbet ettik çok sıcaktı sohbet ve ilgiliydi ....Hatta kuzenler bile oldu bu iş demişler. ..Eve birakmayi Bile tutturdu kendi hatta arabaya bizi bir araya getiren çiftleri bile almak istemedi. Bende yalnız kalmak isteyeceğini dusunererk o sohbetin ardından firsat vermek istedim.Sonra yolları iyi öğreneyim dedi. Sokağın başından apartmana girmem bile bekledi.. İnsan umutlaniyor işte... Sonra hoop annesine olumsuz cevap vermiş. Aradaki insanlar şok geçirmiş. Madem niyetin yoktu niye öyle davrandın kızı eve niye tek bıraktın. O kadar kizmislar ki birde tanidiklik var... Artık ne halim varsa gör demişler bizi de mahçup etti. Tamam adam hoşlanmam zorunda değil ama kendini bilen adam böyle davranmaz ki ... Kişinin olmaması değil bu duruma düşmek koydu ...Travma yaşadım kaç gündür ...Artık tanismak mı Allah korusun