Benim gibi herkes de bu durumu kaldiramamis kızmış

Cnm bnm ne ilksin bu konuda ne de son. Bnmde bi dönem basimdan gecti. enistemin bi arkadasi ile tanistirdilar. Bi ay msjlastik sonra bulusalim ddi Oturduk bi yerde gayet güzel gulduk eglendik. Kalkayim artik dedim bi kahve daha içelim ddi e tmm ddm. Snra bidaha kalkalim ddm dondurma yiyelim ddi. Yani iki saat daha oturttu gozumun içine bakıyordu. Hatta gizliden fotoğraf imi bile cekti fark ettim bi sey demedim. Eve gittim ne msj ne arama bi hafta sonra enisteme olumsuz demis :) haspam dedim yaa bana diyeydi niye Eniştem yani.

İşin özeti anlayamazsin bu erkekleri. Vardır onun aklında bi şeyler birine sormuştur begenmemistir. Üzülme küsme de her insan bir değil hayırlı bi iş için yola koyuluyorsun olur oyle seyler
İnan öyle fedakarlık yapacaktık ki annesine teyzesini her bişeyi tanıyorum. Çok fedakarlılarım olacaktı aile de çok üzülmus bari kızı ece birakmak icin ısrar etmeseydin demişler Amacım yuva kurmaktı artik ama gönlüm kirgün ..Ailenin suphelendiği çocuğun baba tarafından başka aile büyükleri olabilir onlardan supheleniyorlarNeyse hayırlısı bir hafta olacak ama kalbim acıyor o aile karşılaşınca napacagim hep reddedilen kız oldum

Bir mesajınıza adam subayliktan atılmış şimdi işi pek iyi değil ben memur olmama rağmen kabul ettim yazmıştın. Adama da ben seni kabul etmekle lutfediyorum gibi bir hava verdiysen hoslanmamistir. Bilerek yaptın diyemem ama güçlü gururun buradan hissediliyor. Sen reddedilmeyi hazmedemiyorsun. Muhtemelen çok hoş bir kızsın önüne bak.
Canim yanlış yorumlamissın. Subaylık tan kendi isteği ile ayrılmış . Bu konu söz konusu bile değil. Orada memurlugu bile aşağıladim . Öyle bir konu bile olmadı ki ...Bur önceki kız da zaten işin düzensiz liginden istememiş ailemin kafasına bu takılmış ben dedim iyi bir insan olduktan sonra idare edilir dedim . Hiçte bunun havasında olmadım erkekler sadece bunu guruR yapar kadından güçlü olmak adına onu sormak istedim. Benim icin aile teminantti

Bu kaçıncı tanıştırılma konusu ya. Evde mi kaldınız ne bu acele :110:
Ne bileyim canım ya zorunlu hizmet yapiyurum herkes bekar atandi aynı anda çevremde hep evlilik halinde insan bende olmuyör diye üzülüyoR sorguluyor Olmayınca olmayınca özgüven percinleniyor .Yapayalnız kaldım bu gurbet ellerde .Heee birde 29 yaşımdayım tabi

Bir mesajınıza adam subayliktan atılmış şimdi işi pek iyi değil ben memur olmama rağmen kabul ettim yazmıştın. Adama da ben seni kabul etmekle lutfediyorum gibi bir hava verdiysen hoslanmamistir. Bilerek yaptın diyemem ama güçlü gururun buradan hissediliyor. Sen reddedilmeyi hazmedemiyorsun. Muhtemelen çok hoş bir kızsın önüne bak.
Yani subayliktan ayrılmış yani iyi şeylerden bile kolay vazgecebiliyor

İnan öyle fedakarlık yapacaktık ki annesine teyzesini her bişeyi tanıyorum. Çok fedakarlılarım olacaktı aile de çok üzülmus bari kızı ece birakmak icin ısrar etmeseydin demişler Amacım yuva kurmaktı artik ama gönlüm kirgün ..Ailenin suphelendiği çocuğun baba tarafından başka aile büyükleri olabilir onlardan supheleniyorlarNeyse hayırlısı bir hafta olacak ama kalbim acıyor o aile karşılaşınca napacagim hep reddedilen kız oldum
Evlenmeyi istemek kadar doğal bi sey yok bnce. Burda okuduğumuz çoğu evlilik kötü gidiyor diye Bekarlara evlenme meraklısı muamelesi yapılması haksızlık. İnşallah en kısa surede seni cok mutlu edecek biriyle tanisip bu günlerine güler gecersin

Yanlış anlamayın ama ümitlenmek için size eve bırakması biraz abartı bir şey değil mi?
Ben de görücü usulü bir sürü insanla tanıştırıldım.
3000 km öteden gelen insanlar vardı.Ümitlenmem mi gerekiyordu?
Evrene bu kadar kötü enerji yollarsanız hatalı kararlar alırsınız söyleyeyim.
Kendinizin kıymetini bilin biraz.
Bir de Allah'tan hayırlısını isteyin.

Yanlış anlamayın ama ümitlenmek için size eve bırakması biraz abartı bir şey değil mi?
Ben de görücü usulü bir sürü insanla tanıştırıldım.
3000 km öteden gelen insanlar vardı.Ümitlenmem mi gerekiyordu?
Evrene bu kadar kötü enerji yollarsanız hatalı kararlar alırsınız söyleyeyim.
Kendinizin kıymetini bilin biraz.
Bir de Allah'tan hayırlısını isteyin.
Ben olmadı olmadı olmayınca artık yoruldum nerede hata yapıyorum diye .. Kuzenlerde olumlu görmüşler cevaba şaşırmışlar. Hayırlısı her şeyden önce . Bilemedim çok etkilendim . Çok bunaldım herhalde .

Arada çok tanıdık olunca beğenilmeyen ben olunca ve özgüven probelemi yaşadığım için böyle oldu . Çünkü bir değil iki değil. Bütün buluşmalarımı analiz ediyorum bir türlü bulamıyorum. Nasip den öte köy yok ama bu yıpratıcı oluyor.

Ben olmadı olmadı olmayınca artık yoruldum nerede hata yapıyorum diye .. Kuzenlerde olumlu görmüşler cevaba şaşırmışlar. Hayırlısı her şeyden önce . Bilemedim çok etkilendim . Çok bunaldım herhalde .

Yapmayın böyle gerçekten hasta olursunuz.
Ya siz hiç haber izlemiyor musunuz?
Ne evlilikler var.
Öyle olacağına ömür boyu bekar kalın.
Hergün sizi döven, kaba saba, pinti, görgüsüz, saygısız bir erkekle evlenseniz daha mı iyi.
Benim yaşadığım hayal kırıklıklarını saysam arşa varır ;)

Ne duruma dusmussunuz anlamadim ki. Bulusmussunuz olmamis. Sanki senelerce nisanli kaldiniz da evlilik icin oyaladi da sebepsiz birakip gitmis gibi. Abartmayin yahu.

Benim arkadasimin "bana evlenme ters" diyen, evlenmek istemesini senelerce bekledigi erkek arkadasi bir gun aniden kizi birakip pat diye biriyle evlendi. Bu hesaba gore onun intihar etmesi gerekiyor.
Ah ah benim de öyle olmuştu wolfrog.Nasıl darbe oldu bana anlatamam..İki kez görüşmek nedir.

Ah ah benim de öyle olmuştu wolfrog.Nasıl darbe oldu bana anlatamam..İki kez görüşmek nedir.

Ya cok agir birsey gozlerimin onunde aci cekiyordu resmen. Mahallemizden bir abla da nisanlisi kiz kacirdi. Tombul kiz birden bir deri bir kemik kaldi. Insan neler yasiyor. Iki kez gordugun biri bir daha arasa ne aramasa ne...

Hayırlısı olsun. .
Nasipse gelir yemenden. .
Nasip değilse ne gelir elden. .

Geçirmez ölü m
Bence kendinizi bir gözden geçirin.
Tavırlar, gülüş ve ümitlenmeler
Çünkü bu kaçıncı kısmetsizlik konusu
Geçirmez olur muyum yanında kuzenlerim de vardi...sıradışı bir şey geçmiyor ...ya da dengim çıkmıyor bilmiyorum .Bu kez tek de değilim....Kina gecesinden dÖnen kızlar da var netice de ..Bir tanıdık da böyleydi ayrıldığı nişanlısı yaptığı şeyleri buldular yani inanılmaz diyorsun ama çıkıyor o şeyi buldular çözüldü heMen evlendi kiz

Back
X