• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim gibi hipogilisemi olanlar buyrun diğer arkadaşlar sizde buyrun

elisam34

Guru
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2011
3.057
0
356
İstanbul
Mrb arkadaşlar hipogilisemi bi dönem vardı geçmişti atakları şimdi tekrar başladı ilaç kullanıyorum bu ara çok düzenli beslenemedim ev taşıdım taşınma derken yeme düzenim bozuldu bendeki belirtilerle doktora gittim tahlil sonucu ortaya çıktı 100 mg lık ilaç kullanıyorum rahatlıktan huzurlu olmaktan kilo aldım şimdi vermeye başladım burda birbirimize destek olarak verelim kiloları:34: açlık atakları bazen ilaç bile kesmiyo sizinde ölemi :34::34::34:

bugun yediklerimden başlayım

tam bugday ekmeğinden tost
domates
zeytin
armut

ara
şeftali

öğlen
lahana sarma 100 gr
ayran

ara
üzüm

ara
1 dilim tam bugday ekmek
üstüne peynir sürdüm

akşam
ton balıklı salata
çorba

gece
?

bi dönem diyetisyene de gittiğim için az çok ne yiyeceğimi ayarlıyorum asla az yemek kilo verdirmiyor verdirsede geri alınıyor sizin beslenme şekliniz nasıl

kendimi tanıtmamışım:29 yaşındayım evliyim 6 yaşında oğlum var istanbulda yaşıyorum

Son düzenleme:
Mrb arkadaşlar hipogilisemi bi dönem vardı geçmişti atakları şimdi tekrar başladı ilaç kullanıyorum bu ara çok düzenli beslenemedim ev taşıdım taşınma derken yeme düzenim bozuldu bendeki belirtilerle doktora gittim tahlil sonucu ortaya çıktı 100 mg lık ilaç kullanıyorum rahatlıktan huzurlu olmaktan kilo aldım şimdi vermeye başladım burda birbirimize destek olarak verelim kiloları:34: açlık atakları bazen ilaç bile kesmiyo sizinde ölemi :34::34::34:

bugun yediklerimden başlayım

tam bugday ekmeğinden tost
domates
zeytin
armut

ara
şeftali

öğlen
lahana sarma 100 gr
ayran

ara
üzüm

ara
1 dilim tam bugday ekmek
üstüne peynir sürdüm

akşam
ton balıklı salata
çorba

gece
?

bi dönem diyetisyene de gittiğim için az çok ne yiyeceğimi ayarlıyorum asla az yemek kilo verdirmiyor verdirsede geri alınıyor sizin beslenme şekliniz nasıl

kendimi tanıtmamışım:29 yaşındayım evliyim 6 yaşında oğlum var istanbulda yaşıyorum

topiğin hayırlı olsun canım
bende hipilogilisemi hastayım
ama diyetle daha iyiyim şimdi

çok yemek fayda değil
ben hiç kahvaltı yapmazdım mesla
şimdi yapıorum
sabah 1 dilim ekmek ve kahvaltılık
öğlen ve akşm ekmek yok
pilav makarna hamur işi yok
canım çok talı isterse küçüçk yiyorum
sabah aç karna yeşil çay
yemeklerden sonra form açyı
kalori sayımı yapıorum topiğim var benimde
kolay gelsin:34:

topiğin hayırlı olsun canım
bende hipilogilisemi hastayım
ama diyetle daha iyiyim şimdi

çok yemek fayda değil
ben hiç kahvaltı yapmazdım mesla
şimdi yapıorum
sabah 1 dilim ekmek ve kahvaltılık
öğlen ve akşm ekmek yok
pilav makarna hamur işi yok
canım çok talı isterse küçüçk yiyorum
sabah aç karna yeşil çay
yemeklerden sonra form açyı
kalori sayımı yapıorum topiğim var benimde
kolay gelsin:34:

saol cnm senin topiğede gelirim :34:

beklerim canım
kalori sayımı işe yarıyor zerasebanın topiğine buyrun

bende uğrar sana yazarım notlarımı

kaç kilosun cnım

kaç kilo vermek istyorsun diyetin nasıl

beklerim canım
kalori sayımı işe yarıyor zerasebanın topiğine buyrun

bende uğrar sana yazarım notlarımı

kaç kilosun cnım

kaç kilo vermek istyorsun diyetin nasıl

77.5 la başladım 1 hafta oldu 74.700 geliyorum şuan ilk gidenler ödemdendir bir kısmı

sabah
2 dilim ekmek kahvaltılık yada müsli mısır gevreği karışımı

aralar
meyva yada badem ceviz fındık bu şekilde ayarlıyorum

öğlen-akşam
çorba sebze yemeği 1 dilim ekmek salata yoğurt tavuk balık böle çeşitlendiriyorum ekmeği akşam yemiyorum
yeşil çay forma çayı mate dokuzlu çay öle içiyorum su mutlaka

pirinç pilavı hamur işi vb şeyler yemiyorum tatlı olarak sütlü tatlılar tercih ediyorum

ya bu hastalıktan bendede var sanırım, araştırdım baya ama hafif olanı benimki sanırım 4-5 günde bir vurup gidiyo
doktora gitmem lazım :/

ya bu hastalıktan bendede var sanırım, araştırdım baya ama hafif olanı benimki sanırım 4-5 günde bir vurup gidiyo
doktora gitmem lazım :/

günaydın en iyi teşhisi doktor koyar tahlille ama belirtileri var mı benim öle belirli aralıklarla olup gitmiyodu mesela yemek yedikten en fazla 15 dk sonra sanki hiç bişey yememiş gibi aç oluyodum titreme geliyo bu tarz belirtileri vardı yemek sonrası aniden uyku gelme şimdiden geçmiş olsun cnm

günaydın en iyi teşhisi doktor koyar tahlille ama belirtileri var mı benim öle belirli aralıklarla olup gitmiyodu mesela yemek yedikten en fazla 15 dk sonra sanki hiç bişey yememiş gibi aç oluyodum titreme geliyo bu tarz belirtileri vardı yemek sonrası aniden uyku gelme şimdiden geçmiş olsun cnm

sanada çok geçmiş olsun canım yok ya benim öyle değill, seninki farklıymış.
bende baş ağrısı yapıyo bide tok olsamda bişey yeme isteği duyuyorum ama diyette olduğum için meyve yiyince bastırabiliyorum. sonra geçiyor :S en iyisi bi doktora görünmek

bence doktora görünmeden yeme düzenini değiştir
ben öyle iyi oldum hemede günde bi dilim ekmek yememe rağmen açlık hissetmiyorum
çünkü artık kahvaltı yapmaya başladım
öğlen ve akşam hafif yiyorum ekmek yok pilav makarna hamur işi yok

topiğe girmeye zaman kalmıyor :34: oğlumu okula götürnce yüzme ve spora gidiyorum sonra oğlumu okuldan al evle uğraşmaktan :8::8::8::8::8::8::8::8: yorum yapanlara tşk ederim

yüzme çok zayıflatıyor ama kocacım izn vermiyor:19:
haber yayıldıu bizim burdaki kulupte güyaaaaa kamera varmış
yok devenin bale pabucu:20:
neyse bende yürüyüş yapııorum ama düzenli değildi şimdi düzenli bi yürüyüş arkadaşı buldum sabah 8 .30 da yürüyüş var haftada 5 gün inş

2013 ve 2014 Egitim ve Ögretim Yılında Tüm Ögretmen ve Ögrencilerimize Başarılar Dilerken ........:72::72::72:Diyet işi nasıl olacak merak edıyorum.....Okuldan gelınce ara fasıl sonra akşam yemegi yemek le de kilo almak ne üzücü.....:47::47::47::47:

Back
X