- 17 Ekim 2016
- 598
- 935
- 33
- Konu Sahibi cherrylady26
-
Çalışası yok heralde:))Neden iş bulmak haricinde?
Evleneceksin de ne olacak canin sikilmayacak mi?hani bir laf var "ölüler de zannediyor ki diriler hergün helva yiyor"işte o hesap maddi durumunuz elverisliyse gezin alışveriş yapın hobi edinin spora gidin.Eğer devam eden iliskinizde bir gelecek goremiyorsaniz ve artik aşk sevgi kalmadiysa uzatmayın yeni sayfalar açın vs. vs.arkadaşlar merhaba,
27 yaşındayım bekarım inişli çıkışlı bir ilişkim var. çalışmıyorum
sıkışmış vaziyetteyim hayat adeta beni boğuyor, yaşıtlarım ya evli ya çalışıyor kendimi çok işe yaramaz hissediyorum
aranızda benim gibi olan , hisseden varmı ? iş bulmak hariicinde neler yapılabilir ?
nasıl çıktınız bu durumdan
arkadaşlar merhaba,
27 yaşındayım bekarım inişli çıkışlı bir ilişkim var. çalışmıyorum
sıkışmış vaziyetteyim hayat adeta beni boğuyor, yaşıtlarım ya evli ya çalışıyor kendimi çok işe yaramaz hissediyorum
aranızda benim gibi olan , hisseden varmı ? iş bulmak hariicinde neler yapılabilir ?
nasıl çıktınız bu durumdan
Calisamayacak durumda misiniz? Engeliniz mi var?
inişli çıkışlı ilişkiyi koyver gitsin zaman kaybetme. işe girmek bence en iyisi sosyal ortamlar yada spor, resim, dikiş nakış... kurslarına gidebilirsin. Kötü ruh halinden çıkmanın yolu evde durmamak.
Bunun adı üşengeçlik, tembellik.. 
Anladimhayır değilim gayet iyi de mesleğim var ancak özellikle buara iş bulamıyorum
seni çok iyi anlıyorum . bnde aynı durumdayım. çalışmıyorum ve bu hafta erkek arkadaşımdan ayrıldım. üstüne bide bunalıma girdim
Evde oturup durmak insanın ruh halini daha da kötüye götürüyor. Spora gitmenizi tavsiye ederim. Yüzmeye falan. İmkanınız varsa bi tatile çıkın. Kafa dağıtırsınız. Ve iş bulmaya çalışın. İş hayatı sıkıcı gibi gözükse de, kendimizle baş başa kalmamıza müsade etmediği için, manevi ihtiyaçtır aslında.
Bu insanlari bir turlu anlamiyorum belliki kendini kotu ve caresiz hissetmis o an duygularini buraya yazmis ve bi fikir istemis hemen yargilayalim mantigi nedir ya herkes calismak zorunda degil calismayi sevmek zorunda degil yada calisamicak durumda olabilir bu yargilamayla zaten kendini kotu hisseden bi insana kendini nasil daha kotu hissettirdiginizin farkindamisiniz yorum yapmak zorunda degilsiniz size ters geldiyse hicbisey yazmayin can acitmak bu kadar basit olmamali ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?