benim gibi hisseden varmı?

cherrylady26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2016
598
935
33
arkadaşlar merhaba,
27 yaşındayım bekarım inişli çıkışlı bir ilişkim var. çalışmıyorum
sıkışmış vaziyetteyim hayat adeta beni boğuyor, yaşıtlarım ya evli ya çalışıyor kendimi çok işe yaramaz hissediyorum
aranızda benim gibi olan , hisseden varmı ? iş bulmak hariicinde neler yapılabilir ?
nasıl çıktınız bu durumdan

Evleneceksin de ne olacak canin sikilmayacak mi?hani bir laf var "ölüler de zannediyor ki diriler hergün helva yiyor"işte o hesap maddi durumunuz elverisliyse gezin alışveriş yapın hobi edinin spora gidin.Eğer devam eden iliskinizde bir gelecek goremiyorsaniz ve artik aşk sevgi kalmadiysa uzatmayın yeni sayfalar açın vs. vs.

Bu insanlari bir turlu anlamiyorum belliki kendini kotu ve caresiz hissetmis o an duygularini buraya yazmis ve bi fikir istemis hemen yargilayalim mantigi nedir ya herkes calismak zorunda degil calismayi sevmek zorunda degil yada calisamicak durumda olabilir bu yargilamayla zaten kendini kotu hisseden bi insana kendini nasil daha kotu hissettirdiginizin farkindamisiniz yorum yapmak zorunda degilsiniz size ters geldiyse hicbisey yazmayin can acitmak bu kadar basit olmamali ya

sırf bekarsınız diye mi işe yaramaz hissediyorsunuz?
ha pardon işiniz de yok
eğitiminize yönelik olarak özel sektörde açılan alımlara ya da uygunsa durumunuz devlet alımlarına başvurun
halk eğitim kursları var resim müzik filan ben çok hevesleniyorum gidenlere
sağlam bir hobi olur
dikkat etmemişim iş bulmak harcinde yazmışsınız
keşke iş bulmak olsaydı

Paran varsa gez tatile çık alışveriş yap akşamları güzel mekanlara ak dicem

Param yok çalışmıyorum diceksin

Hemen cevap veriyorum: Çalış, kendin çalışıp kendin yemek en güzeli

2. en güzeli açık havada spor. İyice terkedikten sonra eve gelip duş alınca beynim endorfin doluyor

Maalesef ülkemizde tek kadın için spor tehlikeli artık her köşe başında bir sapık

Varsa spor salonu da işi görür. Zumba, fitbox stili eğlenceli cardioları tavsiye ederim

Son düzenleme:
inişli çıkışlı ilişkiyi koyver gitsin zaman kaybetme. işe girmek bence en iyisi sosyal ortamlar yada spor, resim, dikiş nakış... kurslarına gidebilirsin. Kötü ruh halinden çıkmanın yolu evde durmamak.

hayır değilim gayet iyi de mesleğim var ancak özellikle buara iş bulamıyorum
Anladim
Bulursunuz elbet bence aramaya devam edin.
İs arama evresinde hayvan barinaklarina gidin gonullu olarak, cocuk esirgemelere gidin, losevdeki cocuklara gidin,gonullu olarak calisanlar aranir her zaman buralarda. Kutuphaneye uye olun her gun birkac saatinizi orada gecirin. Dil kursuna yazilin hic bilmediginiz bir dili ogrenin, spor salonuna uye olun soyle havuzlu saunali hamamli olanlari var,hem saglik hem rahatlama. Aklima gelenler bunlar

seni çok iyi anlıyorum . bnde aynı durumdayım. çalışmıyorum ve bu hafta erkek arkadaşımdan ayrıldım. üstüne bide bunalıma girdim

Evde oturup durmak insanın ruh halini daha da kötüye götürüyor. Spora gitmenizi tavsiye ederim. Yüzmeye falan. İmkanınız varsa bi tatile çıkın. Kafa dağıtırsınız. Ve iş bulmaya çalışın. İş hayatı sıkıcı gibi gözükse de, kendimizle baş başa kalmamıza müsade etmediği için, manevi ihtiyaçtır aslında.

KURSA FİLAN GİTSEN HOBİ EDİNSEN CANIM BELKİ İYİ GELİR YADA SPORA,YÜZEMEYE FİLAN GİT BİRDE İNİŞLİ ÇIKIŞLI İLİŞKİDE YIPRATIR İNSANI YORAR ONADA YOL VER GİTSİN ZAMAN GECİYOR BU ZAMANLARIN KIYMETİNİ VE TADINI ÇIKARMALISINN EVLİ ÇOCUKLU OLANLARIN BAZILARIDA BEKARLARA ÖZENİYOR EMİN OL :)

buna çok katılıyorum, çalışırken bu kadar ince düşünüp kendimi sıkmıyordum. şimdiyse öyle kötü bir ruh hali içerisindeyimki..

boşverin ben kk üyelerinin (herkesi bir tutmayarak konusuyorum) bu tavırlarını diğer konu açan pek çok kişiye karşı kullandıklarını da biliyorum. :) yapıcı olmayan eleştirel yorumları dikkate almıyorum. ayrıca ilginiz için çok teşekkür ederim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…