Kızlarr cvp vermemekten bile hiç hoşlanmam
Verilmemekten bile
Amaa sağolun gerek yok aramızda olan birşey olan oldu bundan sonra demekki böyleymiş nasip
Biraz zaman geçsin tekrar konuşun şimdi kızmış olabilirsiniz birbirinize hemen öyle kestirip atmayın

Şifa olsun jou bende psikolojik yaşadım aşıdan eşime Sürekli kokum agrıyooo haslzim dedim adamdaki yüz ifade=
Hahahahha ayy güldürdün beni suan kahkaha attımm amann ne bekliyorsunn adamların tepkisi hep öyle ben bile dedim dün atesim var baya dedim sende uydurma diyip duruyordu banaa
Yanına oturdum harbi yanıyorsun dedi bana ee dedim hani uyduruyormuşum ya dedimm

Tavuk kanat but kızartması yaparım büyük ihtimalle aşkım onu isteyeceği kesin sen ne yapacaksın
Kendinde bişey yok evet aynı durum bendede var bi haftadr kolumu bile kaldıramadım inanmıyolar
Brezilyada bi kişi 10 hafta içinde 5. Doz aşısı yapmış maşallah valla daha biz 1. Doz 2. Yi bile üşeniyom

Kendinde bişey yok evet aynı durum bendede var bi haftadr kolumu bile kaldıramadım inanmıyolar
Brezilyada bi kişi 10 hafta içinde 5. Doz aşısı yapmış maşallah valla daha biz 1. Doz 2. Yi bile üşeniyom
Aboovvvv aman biran once oluyimde bitsin ya

Selam Profilindeki bebek senin mi canım kaç dır soracak çekindim

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…