- 20 Mayıs 2021
- 1.542
- 2.769
- 63
- 24
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #20.261
Milföy çok kurtarıcı bi çeşit ya yanına yapi ver çayın yanında felan yersinizBenimkide hasta fasulyeye ben çok sevmem ama yerimm napıyim başka kendime ayrı yapmaya üşeniyorum artık
Ama sen milföy dedin ya geçen ben 2gün önce aldım milföyyçokta severumm
Kocam yemez pek çok dökülüyo diyo hahahaMilföy çok kurtarıcı bi çeşit ya yanına yapi ver çayın yanında felan yersiniz
Aynen citir citir valla geçen yaptığımda akşam yedi sonra çayın yanına da istedi yedi sabah ise giderken de yedi daha bide ise götürdü çayın yanında yeriz diyeKocam yemez pek çok dökülüyo diyo hahahacıtırlığı yeter bana
Oohh sonr abitti zatennAynen citir citir valla geçen yaptığımda akşam yedi sonra çayın yanına da istedi yedi sabah ise giderken de yedi daha bide ise götürdü çayın yanında yeriz diye
Bende 2.doz aşısı eylül 10 undaAboovvvv aman biran once oluyimde bitsin ya
Hiç Cekinme bendenSelamProfilindeki bebek senin mi canım kaç dır soracak çekindim
Evett yaaa istanbula gitmem bile engell olduuBende 2.doz aşısı eylül 10 undamecbur yapılıypr artık herşey yasak çıkacak aşı olmayanlara
Şifalar olsun kuzu yakınmışEvett yaaa istanbula gitmem bile engell olduu
Benimde 11 eylul kızzz
Ikimiz aynı anda oluruz fenamııŞifalar olsun kuzu yakınmış
AynenOohh sonr abitti zatenn
Olur o zaman cekinmem pek bundan sonraHiç Cekinme bendenhayır benim degil çok tatlı buldum aldım netten
Allah sanada nasip etsin canum benumm ❤❤Aynen
Olur o zaman cekinmem pek bundan sonramaşallah kurban olduğum nasılda yaratmış
Degil mi rabbimin yarattıgı herşey çok güzelAynen
Olur o zaman cekinmem pek bundan sonramaşallah kurban olduğum nasılda yaratmış
Amin rabbim iste yen herkese nasip etsin inşallahAllah sanada nasip etsin canum benumm ❤❤
AynenDegil mi rabbimin yarattıgı herşey çok güzel
Düşünsene muglada çıkan yangından sonra ağaçlar filizlemeye başlamış
Valla haberlerde görünce çok mutlu olmuşum inşallah dönerAmin rabbim iste yen herkese nasip etsin inşallah
AynenGercekten mi tez zamanda inşallah eski haline döner
InşaallahhhhAmin rabbim iste yen herkese nasip etsin inşallah
AynenGercekten mi tez zamanda inşallah eski haline döner
Bakalım ne olacak hiç bilemeyiz bizler duaciyiz sadece ☺Valla haberlerde görünce çok mutlu olmuşum inşallah döner
Inşaallahhhh
Heee ama sanirım ben istanbul dönüşünde olurumm dügün var 13ünde beni ahsta etmesinNe güzel işteakşam olucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?