- 9 Ekim 2020
- 5.902
- 7.902
- 148
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #22.181
Aahanda hemşo buldum keçiörendeyim şuan ama evliyim istblda yaşıyorum ailem burdaBende Ankara halley
Kişisine göre değişir.Hahahahahaha üroloji bakıyomu hele kuz orayı kukumuuu amann allahummm
1haftadır gidemedim sogan suyu içiyim geçer düşündüma am baktım geçecek değill arka kaburgamdan ön kasiğıma doğru vurmaya basladı dün baktım iyice ilelerledi galiba eşimde evde yarın izinli izinliyken gidelim dedi bende tke gidemem üroloji bilmem etmem kadın doğum olsa bilirimde sonuct ahep gitmişliğim var diyeEvt kuzum ya o yüzden ilerlemeden hemen ilaca başlatırlar hemen rahatlatıyor zaten ilaçlar ihmale gelmez rizeli minnoş
Suphanallah ilk kez görenler beğensin
Göstermem kukumuuu idrar testinde belli olurr haspammm kendine celsunn sapukkkkKişisine göre değişir.
Normalde bakmıyordur ama güzel bı hasta geldiğinde bakmadan bilemem soyunun diyebilir
Keciorendeyiz bizdeee.Aahanda hemşo buldum keçiörendeyim şuan ama evliyim istblda yaşıyorum ailem burdasen neresindesin angaranın
Senin şikayetler artış kuşum ben jinekolojiye gitmiştim idrar ve idrar kültürü baktılar rutin muayene ve kan aldılar. Soğan suyu da iyi ama bakteriyel enfeksiyonda yeterli gelmeyebilir en iyisi tahlil vermek kuşum1haftadır gidemedim sogan suyu içiyim geçer düşündüma am baktım geçecek değill arka kaburgamdan ön kasiğıma doğru vurmaya basladı dün baktım iyice ilelerledi galiba eşimde evde yarın izinli izinliyken gidelim dedi bende tke gidemem üroloji bilmem etmem kadın doğum olsa bilirimde sonuct ahep gitmişliğim var diye
Nazlaninca daha cazibeli oluyorsunGöstermem kukumuuu idrar testinde belli olurr haspammm kendine celsunn sapukkkk
Evett canumm aynenn öyle düşündüm ürolojiye aldık bizde ya jinekoloji farklı değilmiSenin şikayetler artış kuşum ben jinekolojiye gitmiştim idrar ve idrar kültürü baktılar rutin muayene ve kan aldılar. Soğan suyu da iyi ama bakteriyel enfeksiyonda yeterli gelmeyebilir en iyisi tahlil vermek kuşum
al bir çıtır dahaKeciorendeyiz bizdeee.
Sanatoryum .
İzmir'de gelinim bende
Yaş 28 halleycim
Bide dr filistinli haaaNazlaninca daha cazibeli oluyorsun
Farklı kadın hastalıkları işte ben orya gitmiştim rahim içi enfeksiyon olabilir die idrarda çıktıEvett canumm aynenn öyle düşündüm ürolojiye aldık bizde ya jinekoloji farklı değilmi
abowww mukayyet ol kendineBide dr filistinli haaaooyy başuma gelen
Heee tamamm bende idrardan şüphelendim ürolojiye aldım bide yarın resmi tatil allahtan dr var ya özele gidicemFarklı kadın hastalıkları işte ben orya gitmiştim rahim içi enfeksiyon olabilir die idrarda çıktı
Kocam diyom kukumu görmek isterse napcamm diyo istemezz idrar testinde çıkar herşey diye hahahahaabowww mukayyet ol kendine
Bişey diyecemal bir çıtır dahabizimkilerde ufuktepe benmde eşim izmirli heryerden bağlandık iyimi
Çatala çıktığımda ağlamıştım ben .Kocam diyom kukumu görmek isterse napcamm diyo istemezz idrar testinde çıkar herşey diye hahahahaöfff zaten en iğrenç şey çatal a çıkmak ya acayip birşey yaa
git bebem idrar kültürü bakarlar zaten .bende baya cıktı enfeksiyon 2antibiyotik hap iğne fitil anca düzeldiHeee tamamm bende idrardan şüphelendim ürolojiye aldım bide yarın resmi tatil allahtan dr var ya özele gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?