- 9 Ekim 2020
- 5.902
- 7.905
- 148
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #22.221
30 gün mü ne deyonnn baya etkilemiş seni hassas minnoş.ara vermen isabetli düzene girsin ama tarlusal felan alma olurmu kendi düzene girer .Bende yararırr diye belki dedim amaa yok gene tık yokbenim komşumda öyle korona oldu hamile kaldı bide adetim çok şaştı 30 gün gecikme yaşadım buay neolcak bilmiyorum mesela aşıda oldum bide bakalımm
İvitBir elin maşalı, bir tarifin kıyamıyor işte biz kadınlar çokmu duygusaliz bizim okuzlere
Bide 2 ay üst uste aynı gecikme Asla bitanemm almam sevmem zaten doktorum bile demisti tüp doktorum kendi haline bırak ilaç içme dedii kendi kendine dökülmesi daha iyi dedi öyle başlarız tüpe demiştii30 gün mü ne deyonnn baya etkilemiş seni hassas minnoş.ara vermen isabetli düzene girsin ama tarlusal felan alma olurmu kendi düzene girer .
Olmamak lazım
Ben neyum hehh beni hiç aramamuşsun bugün küsüm sanaa ben boylemi ediyom
Insan jou enrdesin napiysun yohh demü
Ben anlamamm konuştun konuşacağuniii vallahaa pıçağu tepende sallarum haaaAşk olsun ben seni unutur muyum zaten giremedim bugün doğru düzgün bakamadım ki kim bakmış diye
biraz hormon dengeni sarsmış demekki ben böle olduğu zaman ayva melisa hayıt tohumu karıstırıp içiyorum çay olark 1bardak bana iyi geliyordu.tabikide ilaçsız olması daha iyi bende hep doğal bakarım böle durumlardaBide 2 ay üst uste aynı gecikme Asla bitanemm almam sevmem zaten doktorum bile demisti tüp doktorum kendi haline bırak ilaç içme dedii kendi kendine dökülmesi daha iyi dedi öyle başlarız tüpe demiştii
Koronayi hafif mi atlatmistubelki bu arada olursorun yokkende olmayabiliyor nasip işte benmde yıllarca sorun yoktu olmadı sonra tüplerden oldk sen şyice bi dinlen sonra sakin kafayla gidersiniz tedaviye.benm arkds ta korona olunca ertelenişti tedaviyi koronalıylen hamile kaldı korona onlara yaradı
Yaş kaçtı bu aradaen temizi lazer hayatımda kendime yaptığım en iyi yatırımartık bi kocama birde ne kdr dr varsa onlara gösteriyom
evt olmamak lazımda bendeki öküz vicdanıma oynuyor hepOlmamak lazım
Yani ayakta geçirdi hemde o 8tane yutulan ilacıda içmişti o şekilde maşallah hiç boş durmamışlarKoronayi hafif mi atlatmistu
Evett bende doğal şeylerle yaparımmbiraz hormon dengeni sarsmış demekki ben böle olduğu zaman ayva melisa hayıt tohumu karıstırıp içiyorum çay olark 1bardak bana iyi geliyordu.tabikide ilaçsız olması daha iyi bende hep doğal bakarım böle durumlarda
kimlikte 36 gerçeğide 36 ama ben kabul etmiyorumYaş kaçtı bu arada
Bulmuş açık kapı oradan giriyor işte, KAP'a kapıyıevt olmamak lazımda bendeki öküz vicdanıma oynuyor hepbende hiç kıyamıyom ozamn
Yani ayakta geçirdi hemde o 8tane yutulan ilacıda içmişti o şekilde maşallah hiç boş durmamışlarsonuc bu hafta doğumu var
Aynen bebem hepimizin bir sınavı var. Aman nasip olsunda tedaviyle olsun değerEvett bende doğal şeylerle yaparımm
Hayıt tohumu içtim zamanında hamile kalmayı kolaylastırıyo diye almıştım ama gene olmadı demekki benim yüce rabbimm tedaviyle coçuk nasip etcek allahh hepimizin başka şekilde dengeliyor kuzumm hayatt
30 da anlaşalımkimlikte 36 gerçeğide 36 ama ben kabul etmiyorum
ooo mümkünmüüü kırar gene girerBulmuş açık kapı oradan giriyor işte, KAP'a kapıyı
Evette kist yapanıda duydum mesela ondanda korktumAynen bebem hepimizin bir sınavı var. Aman nasip olsunda tedaviyle olsun değerbu arada hayır hormon dengeleyici çocuk için ve adet düzeni için tercih ediliyor
bana uyar30 da anlaşalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?