- 25 Ağustos 2019
- 62.526
- 120.082
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #22.201
Ayy çok degişik ama ya nickoomm 15 sefer çıkmıslığım varÇatala çıktığımda ağlamıştım ben .
Oy ben niye evlendim diye
ama izmirdesin nasıl yürüyüyecen bak ben suan ufuktepedeyimBişey diyecemçok yaklaştık birbirimize. Ufuktepe diyosunnnn on dakikada yürürüz birbirimizee
Ayyyy dimiii enfeksiyon berbat birşey zaten ya ilkkez geley başumaa daha neler gelecek bilmem haaa hep biz kadınlar çekiyoz zatengit bebem idrar kültürü bakarlar zaten .bende baya cıktı enfeksiyon 2antibiyotik hap iğne fitil anca düzeldi
Görmeyen dr kalmadı benmkısınıÇatala çıktığımda ağlamıştım ben .
Oy ben niye evlendim diye
ya berbat ki ne berbat ben 2ay neler çektimAyyyy dimiii enfeksiyon berbat birşey zaten ya ilkkez geley başumaa daha neler gelecek bilmem haaa hep biz kadınlar çekiyoz zaten
Zaten benimki görne gördü rahim filminde başımda 6 7 adamGörmeyen dr kalmadı benmkısını
Bende öyle kızzz 30 gün bende dötümden iğne yedim hep aşılama için yumurtalarım çok güzel gelişti ama aşılamayı doktor beceremedi salakya berbat ki ne berbat ben 2ay neler çektimdötüm iğne yemekten bithap düşmüştü crp 125 ahanda suan turp gibiyim
ama sen narkozlu çektirmişin ondan o kalabalıkZaten benimki görne gördü rahim filminde başımda 6 7 adambenşok ben iptal şoka girdim ya bune dedim başumda erkekler aboovvv içimden diyom allahtan uyuttular beni artık naptılarda kukumu
bak işte okdr iğne gene dr salaklığıBende öyle kızzz 30 gün bende dötümden iğne yedim hep aşılama için yumurtalarım çok güzel gelişti ama aşılamayı doktor beceremedi salak
Haaa narkozluyum diyemi başumda hepsii sapuklarrama sen narkozlu çektirmişin ondan o kalabalıkben 3kez hsg çektirdm hemde ayık tek dr vrdı odada başbaşaydık
Evet öle seni bırakırlarmı hiç tek seni tırsak seniHaaa narkozluyum diyemi başumda hepsii sapuklarr
Yok kuzumm aşılmayı 2 ci de tutmayınca vazgeçtimm tüp doktorunu araştırdık annemin orda istanbulda tüp bebek iyi yapan doktor gittim kan testi ettirdim falan esimde verdii zaten birseyimiz yok nedense niye olmuyo ona şaşırıyorum şahsenn adetliyken başlıycaktım busefer korona oldum sonra yaz geldim bu sıcakta çekilmez ekim ve kasıma bıraktıkbak işte okdr iğne gene dr salaklığıyine aşılamamı olacak bebem
Hahahahaha güldürmüşüm zaten kahkaha atmışlar banaEvet öle seni bırakırlarmı hiç tek seni tırsak seni
Ooo gel hemşire olarak göreve basla benceAyy çok degişik ama ya nickoomm 15 sefer çıkmıslığım var
Görmeyen dr kalmadı benmkısını
Bir elin maşalı, bir tarifin kıyamıyor işte biz kadınlar çokmu duygusaliz bizim okuzlereBen kendime yapacaktim, şimdi görür kokar canı ister diye ona da yapiverdim, yoksa ohooo durumlari biliyorsun
Hemşure olsam senin kukunu görmekk pahabiçilme benim içinn huhuvvv nickoommOoo gel hemşire olarak göreve basla bence
belki bu arada olurYok kuzumm aşılmayı 2 ci de tutmayınca vazgeçtimm tüp doktorunu araştırdık annemin orda istanbulda tüp bebek iyi yapan doktor gittim kan testi ettirdim falan esimde verdii zaten birseyimiz yok nedense niye olmuyo ona şaşırıyorum şahsenn adetliyken başlıycaktım busefer korona oldum sonra yaz geldim bu sıcakta çekilmez ekim ve kasıma bıraktık
Bende yararırr diye belki dedim amaa yok gene tık yokbelki bu arada olursorun yokkende olmayabiliyor nasip işte benmde yıllarca sorun yoktu olmadı sonra tüplerden oldk sen şyice bi dinlen sonra sakin kafayla gidersiniz tedaviye.benm arkds ta korona olunca ertelenişti tedaviyi koronalıylen hamile kaldı korona onlara yaradı
en temizi lazer hayatımda kendime yaptığım en iyi yatırımBenimde görmeyen agdaci kalmamıştı en son lazere başladım gayri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?