- 9 Ekim 2020
- 5.902
- 7.902
- 148
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #22.241
Yani bunu duymadım hiç demek ki herkese yaramıyor.Evette kist yapanıda duydum mesela ondanda korktum
Evett kuzumm nesekii uyuyorum ben kuzumm tanıştığımıza çok memnun oldum öptümmm herkesede iyi geceler kızlarr❤❤Yani bunu duymadım hiç demek ki herkese yaramıyor.
Ne güzel işte en azından kavga edebiliyorsun ..bizde kapıları kıran ben yumrukluyanooo mümkünmüüü kırar gene girerbaş belasıdır kendisi
İyi geceler rizelimmmEvett kuzumm nesekii uyuyorum ben kuzumm tanıştığımıza çok memnun oldum öptümmm herkesede iyi geceler kızlarr❤❤
Bende birzck bunu talep ediyorum ama nerdeeee.o deli ben delii ne o alttan alır ne ben oyüzdende hiç anlaşamayızNe güzel işte en azından kavga edebiliyorsun ..bizde kapıları kıran ben yumrukluyanadamda tık yok sakin ol kısık bir ses tonu
yani zorda kalmadıkça bende tercih etmem.ağrı kesici içsem çarpıyor onlar yamultur heraldeFavipavir hiç güvenmiyorum onlara yaicemem ben
İnsan oğlu işte hep olmayanın peşindeyizBende birzck bunu talep ediyorum ama nerdeeee.o deli ben delii ne o alttan alır ne ben oyüzdende hiç anlaşamayızbir ortaları yok bunların
demekki iki türlüde şikayetçiyiz durumdanİnsan oğlu işte hep olmayanın peşindeyiz
Olsa da işimize yaramaz kocaları artık artıkdemekki iki türlüde şikayetçiyiz durumdanortası yol mu bunun
İyi geceler pamukkızEvett kuzumm nesekii uyuyorum ben kuzumm tanıştığımıza çok memnun oldum öptümmm herkesede iyi geceler kızlarr❤❤
Gözlerim benimle vedalaşmak üzere sanırım pilim bitti iyi geceler cancağızlarım rüyanızda şirin babayı görünmuahhh
Hangi burçtansınız pekiiBende birzck bunu talep ediyorum ama nerdeeee.o deli ben delii ne o alttan alır ne ben oyüzdende hiç anlaşamayızbir ortaları yok bunların
Bizim binadada vardı öyle bir modelKüçükken karşı komşularımiz vardı dışarıya bakarlardi hep, pencereden kim ne yapmış .. diye annem isimlerini cam güzeli koymuştu bir çiçek ismidir burada
Kahvem ya piknikteydim malatyaya gittik hazırlıklar aynı devam ediyorNe yaptın kuzu hazırlıklar nasıl gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?