- 9 Ekim 2020
- 5.891
- 7.893
- 148
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #22.401
Ah ah bekarken gezmeye vakit çok evlenince sorumlulukta çok ben de cocuk yok ondan bu rahatlıkBana çok ters artık kuzuevli mutlu cocukluyum bekarken çok gelmiştim evlendim en fazla çarşı pazara AVM ye yani ahh eski günler ağ
Valla rahat 12seneden sonra biraz afalladım ama olsun amacım ugruna değerHahahahah maşaallahhh sanaa amann çıktın zaten işten oohhh keyfe bak misss
Kuzu enfeksiyon vardır çok geçmiş olsun, o ateş yapar. Bence ağrıyı da o yapıyorYok kuzum düzenli kullanacam bakalum neolcak yapcak birşey yok kaptuk vallaha biyerden
Ateşim var baya ateş düşürücü verdi doktor
Denizdenmi kaptık nerden kaptıysa büyüdü resmen
Tabiki canum boşverValla rahat 12seneden sonra biraz afalladım ama olsun amacım ugruna değer
Kız gittim doktora ya yazdım onu yüksek enfeksiyon kapmışımm ben iğne verdi bana sosyalimm persembeden belimde taş kum varmı diye o sonucu çıkcakKuzu enfeksiyon vardır çok geçmiş olsun, o ateş yapar. Bence ağrıyı da o yapıyor
Ben üçüncüye rand3vu alcam iyi yapmışsın peyimAlamansende bundanmı olmuştun canım
Iğne daha çabuk etki eder bitanemKız gittim doktora ya yazdım onu yüksek enfeksiyon kapmışımm ben iğne verdi bana sosyalimm persembeden belimde taş kum varmı diye o sonucu çıkcak
Hadi inşaallahh inşaallah enfeksiyondan kaynaklıdırIğne daha çabuk etki eder bitanemkumda yoktur bence içini ferah tut
Tadını çıkar kuzu çocuk olunca kadar her dakikanınAh ah bekarken gezmeye vakit çok evlenince sorumlulukta çok ben de cocuk yok ondan bu rahatlık
aa sen dr a gidecektin demi ne cıktı sonuc bebegım bana özel açıklaHadi inşaallahh inşaallah enfeksiyondan kaynaklıdır
YaaaTadını çıkar kuzu çocuk olunca kadar her dakikanınpacamdan ayrılmıyor tuvalete bile musadesiyle gidiyorsun az önce gitme diyor bana
Aaa şimdi gördüm kıamam yaaa geçmiş olsunn.korkma kuzum iğneler daha çabuk geçiriyor 9iğne yedim ama kurtuldm sende biranönce iyileş bebegmKız gittim doktora ya yazdım onu yüksek enfeksiyon kapmışımm ben iğne verdi bana sosyalimm persembeden belimde taş kum varmı diye o sonucu çıkcak
Inşaallahhh perşembe günüde son bir sonuç bakalum neolcak sagoll hayatimmAaa şimdi gördüm kıamam yaaa geçmiş olsunn.korkma kuzum iğneler daha çabuk geçiriyor 9iğne yedim ama kurtuldm sende biranönce iyileş bebegm
Bu arada nedne 9 iğneAaa şimdi gördüm kıamam yaaa geçmiş olsunn.korkma kuzum iğneler daha çabuk geçiriyor 9iğne yedim ama kurtuldm sende biranönce iyileş bebegm
Şifalar dilerim bebeğiiimmmmInşaallahhh perşembe günüde son bir sonuç bakalum neolcak sagoll hayatimm
3 ayda işte 9iğne 6kutu antibiyotik ,fitil sadece geçen hafta 2kutu antibiytk içtim ben. Hem kana hem idrara karışmıştı oyüzden kuzum .daha yeni tahlillerim temize ulaştı inatçı bir enfeksiyondu ilk defa böle ağır bir enfeksiyon yaşadım benmki serklajdan kaynaklıydıBu arada nedne 9 iğne
Iyi barii yaaa temizlendi sonuçta canum benumm yaa çok zor gerçekten3 ayda işte 9iğne 6kutu antibiyotik ,fitil sadece geçen hafta 2kutu antibiytk içtim ben. Hem kana hem idrara karışmıştı oyüzden kuzum .daha yeni tahlillerim temize ulaştı inatçı bir enfeksiyondu ilk defa böle ağır bir enfeksiyon yaşadım benmki serklajdan kaynaklıydı
Ooyyy ballukuymakkk❤❤Şifalar dilerim bebeğiiimmmm
Hahaaaaaaa yasitmisiz Rabb'im nasip etsin canım sana ve isteyen herkeze geç mi evlendin benim gibiYaaaay olsun artık gezcem kadar gezdim 36 yaşındayım artık bana da tuvalete gitme diyen yavruslar olsun bende de get eşşolusu diyem
Saol kuşum sende hemencecik iyileş daha horon tepecüzzzzIyi barii yaaa temizlendi sonuçta canum benumm yaa çok zor gerçektensenin içindeçok ama çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?