- 9 Ekim 2020
- 5.886
- 7.890
- 148
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #22.421
28 yaşında evlendim canom bitanecik yaşıtım buldum bu karıların hepsi çıtır gıcık oluyordumHahaaaaaaa yasitmisiz Rabb'im nasip etsin canım sana ve isteyen herkeze geç mi evlendin benim gibi
Denizden cikmazdik her sene mutlaka gideriz ama bu yaz bi kez bile gitmedik cünkü girenlerin çogu hastalandı ya korktukYok kuzum düzenli kullanacam bakalum neolcak yapcak birşey yok kaptuk vallaha biyerden
Ateşim var baya ateş düşürücü verdi doktor
Denizdenmi kaptık nerden kaptıysa büyüdü resmen
Aminnn
28 yaşında evlendim canom bitanecik yaşıtım buldum bu karıların hepsi çıtır gıcık oluyordum
Günaydın canım hoşgeldinGünaydın işe dönüş kahvemle geldimEki Görüntüle 2908673
Hoşbuldum canımGünaydın canım hoşgeldin
Benimki bugünde izinli hasta olmus canımın içiSüper kuzumm benimde eşim izinli bugün
Resmi tatil olunca
Ayy geçmis olsun bununla canim Bende bugün olacam 10 50 deKızlarr aşı oldum
Günaydın canim minnoşumGünaydın işe dönüş kahvemle geldimEki Görüntüle 2908673
Teşekkür ederim canım maveram nasılsınGünaydın canim minnoşumAfiyet bal şeker olsun
Perim şifa olsunKızlarr aşı oldum
Herkes hastaBenimki bugünde izinli hasta olmus canımın içi
Yaaaaaaaa halleyimm canum benumm sen ne kadar güzel bi meleksin teşekkür ederiimm ❤Saol kuşum sende hemencecik iyileş daha horon tepecüzzzz
Bilinmez tabii dimi herkes denizde hasta olmuş buda ilkkezde benim başıma geliyor sağlık ocağıda vurduramadım gittik hastaneye busefer akşamda busefer kendim gitcem geceleri uyuyamadım acayip uykum var daha yeni kahvaltı hazırlıyorum totomuda fena yaktıDenizden cikmazdik her sene mutlaka gideriz ama bu yaz bi kez bile gitmedik cünkü girenlerin çogu hastalandı ya korktukAman dikkat et kuzu hastalik nerden bulasti bilinmezde senden tez gitsin insallah
Yok şuanlık canım ne zsman olurAyyy dimiii ateşin varmı bitanemm antikorlusun artık
Bol antikorumuz olsun sosyalimBen üçüncüye rand3vu alcam iyi yapmışsın peyim
Almanda iki aşı canım, ben sinovac olmustum. O yüzden üçüncü cıktıBol antikorumuz olsun sosyalimalmanda 3. Doz vatmı ben 2 diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?