Yok kuzum düzenli kullanacam bakalum neolcak yapcak birşey yok kaptuk vallaha biyerden
Ateşim var baya ateş düşürücü verdi doktor
Denizdenmi kaptık nerden kaptıysa büyüdü resmen
Denizden cikmazdik her sene mutlaka gideriz ama bu yaz bi kez bile gitmedik cünkü girenlerin çogu hastalandı ya korktuk Aman dikkat et kuzu hastalik nerden bulasti bilinmezde senden tez gitsin insallah

Reactions: Jou
Saol kuşum sende hemencecik iyileş daha horon tepecüzzzz
Yaaaaaaaa halleyimm canum benumm sen ne kadar güzel bi meleksin teşekkür ederiimm ❤
Sağlik ocağı vurdurmadı bu hiç iyi olmadı benim icin ya akşam tekrar gene hastaneye busefer tekbaşıma gitcem onca otobus yol falan zaten çok fena yakıyo totomu

Denizden cikmazdik her sene mutlaka gideriz ama bu yaz bi kez bile gitmedik cünkü girenlerin çogu hastalandı ya korktuk Aman dikkat et kuzu hastalik nerden bulasti bilinmezde senden tez gitsin insallah
Bilinmez tabii dimi herkes denizde hasta olmuş buda ilkkezde benim başıma geliyor sağlık ocağıda vurduramadım gittik hastaneye busefer akşamda busefer kendim gitcem geceleri uyuyamadım acayip uykum var daha yeni kahvaltı hazırlıyorum totomuda fena yaktı iyikide gitmediniz bu çok kötü allah kimsenin başına vermesin inşaallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…