- 20 Mayıs 2021
- 1.542
- 2.769
- 63
- 24
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #22.521
Valla korkunun ecele faydası yok derlerİşte evet başka bir korkanıda görünce insan içinde bastırdığı duygular ortaya çıkıyorbende olurken bir çocuk korkuyordu
Kuzum yüksek enfeksiyon çıkmış persembe ye kadar sabah akşam iğne vurulcamCanim gittin mi doktora geri konuları okuyamadım, nasil oldun
İnşallau öyle umuyorumValla korkunun ecele faydası yok derleryapacak heçç birsey yok en azından yakalanirsak korinaya hafif atlatacaz
Yap mutlaka aman diyeyim daha kötüsü olmasınEvett kuzum maydanoz iyi gelir akşama bende edicem onu
Aynen öyle, bol su içmemiz gerekte ben hic beceremiyorumEvet bende ne zaman idrar tahlili versem illa çok az düzeyde de olsa birşey çıkıyor. Hep öyle diyor idrarını tutma suyu bol iç. Ne kadar içersek o kadar mesaneyi yıkar şekilde oluyor sanırım
Doktorda dedi zaten bana bol su iç diyeAferim sana cici kış
Sus tamam ayıp şeyler bunlarHeee dersin sonra elço haklıydı falan diyeee görürsün
Aynennn vallaha yaşayacağımız varsa yaşıyozYap mutlaka aman diyeyim daha kötüsü olmasın
Yakar yakar kuzumKuzum yüksek enfeksiyon çıkmış persembe ye kadar sabah akşam iğne vurulcam
Persembe gunu belim neden ağrıdığını bakacak taşmı var kummu var diye bakcak doktor oda 2 günde anca çıkıyormuş sonuç akşamda gidicem hastaneye vurdurmaya totom u çok yakay ya
Bende otururken falan suyu yanımda tutarsam içiyorum.Aynen öyle, bol su içmemiz gerekte ben hic beceremiyorum
Yaşıyoruz bu hayatı bebeğimAynennn vallaha yaşayacağımız varsa yaşıyoz
Hahahah sakin oll bakkk geçecekkYaşıyoruz bu hayatı bebeğimaşı yavaş yavaş kafa yapmaya başlamıştır bende ksjsjsks
Evet kuzum biran evve iyileşDoktorda dedi zaten bana bol su iç diye
Yaaa nekadar yüksek bilmiyorum ama beyaz kanım bile yüksek çıkmışş baya zor atlatmışsın kuzumm ya allah kurtardı seniYakar yakar kuzum
Ne kadar yüksek cikti ben 24 yaşındayken cok fena bir enfeksiyona yakalandım. 4 ayda zor iyileştirdiler ve bana bu kadar enfeksiyon nasil olabilir normalde 50 yas üstünde görülebilir bu kadar demislerdi hatta bir doktora cok kizdilar dua etsin bu haftada basina bir is gelmemiş( kastedilen ölmemiş olmam bu arada )doktorlugu yanardı dediler. Ayni kurum içinde baska doktorlar. Cok ciddi tedavi oldum 4 farkli antibiyotik ayni anda ve harici sabah aksam ignelerle. Bana sonucunu bir atsan biraz tedirgin oldum.
Sen bi at sonucunu bana, cok enfeksiyon varmis diyorsun o yüzden tedirgin oldum bu konuda güvenmiyorum sonuçlarım hala duruyor kiyasliycam önemli şeyler saklandığı icinYaaa nekadar yüksek bilmiyorum ama beyaz kanım bile yüksek çıkmışş baya zor atlatmışsın kuzumm ya allah kurtardı seniaha niye tedirgin oldun kızz tövbe de iğne verdi sadece
Şuan kaldıramam totomu atarım bi ara sanaSen bi at sonucunu bana, cok enfeksiyon varmis diyorsun o yüzden tedirgin oldum bu konuda güvenmiyorum sonuçlarım hala duruyor kiyasliycam önemli şeyler saklandığı icin
Bi ara at işte ne zaman totonu kaldirirsan artikŞuan kaldıramam totomu atarım bi ara sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?