- 25 Ağustos 2019
- 62.526
- 120.082
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #22.481
Hiç belli olmazz ilki de beni fena çarptı2.de vurur beni kesin
İşte birinde olmayan birinde oluyormuş galiba. Sende 2.de sarsmaz belkiHiç belli olmazz ilki de beni fena çarptı
Melooommmmmm aşkummmmmmGünaydın işe dönüş kahvemle geldimEki Görüntüle 2908673
Tstil bitti elçomMelooommmmmm aşkummmmmm
Afiyet bal şeker olsun bende özlemişimmm bu kahve resmini herşeyini
Seni bursa görmek ne kaaa güzell
Evett yaaaa eylul son ayın bide ekimde heç bulamacağuz seniiTstil bitti elçombend eözzledim sizleri
Geçmiş olsun canım benimYüksek enfeksiyon kaptımm kuzum totom iğne oldu sabah aksam 3 gün vurulcam
Valla oldum aşımı su an kolum belim ağrıyor ve göğsü m sıkışıyor ateş basar gibiBenim hareket ettirirken hafif ağrıyor kolum. Şuan bir baş ağrısı halsizlik falan var onlamı alakalıdır bilmiyorum
Tövbe bismillahh hemen çarptımı kız seniiiGeçmiş olsun canım benim
Valla oldum aşımı su an kolum belim ağrıyor ve göğsü m sıkışıyor ateş basar gibi
Az önce sağlık ocağına gittim geldim yürürken benimde belim oyulur gibi ağrıdı. Bunlar olabilirdir heralde canım. Yat dinlen bugünGeçmiş olsun canım benim
Valla oldum aşımı su an kolum belim ağrıyor ve göğsü m sıkışıyor ateş basar gibi
Valla bilmiyorum ki canım bide uykum varTövbe bismillahh hemen çarptımı kız seniii
Alman mı oldun
Uyku yaparrr bol bol dinlen kuzumm 1 gün sonra hiçbirşeyin kalmıcakValla bilmiyorum ki canım bide uykum var
Uzaniyorum şimdi de bakalım ne olacak bide ben acayip korktum ya panik atak da var pek kastım iğne olurken deAz önce sağlık ocağına gittim geldim yürürken benimde belim oyulur gibi ağrıdı. Bunlar olabilirdir heralde canım. Yat dinlen bugün
Biontech oldum canım yazmayı unutmuşumUyku yaparrr bol bol dinlen kuzumm 1 gün sonra hiçbirşeyin kalmıcak
Benim ertesi gün başladı ateşim bile yükselmiştiBiontech oldum canım yazmayı unutmuşumInşallah geçer 1 gün e dediğin gibi
Banada bir korku geldide birden de anlamadım bile hızlı birşekilde yapıverdiUzaniyorum şimdi de bakalım ne olacak bide ben acayip korktum ya panik atak da var pek kastım iğne olurken de
Öyle olacak sanırımEvett yaaaa eylul son ayın bide ekimde heç bulamacağuz senii
Guzumm benim kiyamam hicBilinmez tabii dimi herkes denizde hasta olmuş buda ilkkezde benim başıma geliyor sağlık ocağıda vurduramadım gittik hastaneye busefer akşamda busefer kendim gitcem geceleri uyuyamadım acayip uykum var daha yeni kahvaltı hazırlıyorum totomuda fena yaktıiyikide gitmediniz bu çok kötü allah kimsenin başına vermesin inşaallahh
AjajahaHuhuvvvvvvv
Amin inşaallahhh doktor bakarız ona göre tedavi ederiz dedii bide 2 ay regl olmadım oda enfeksiyona yol açıyormuş yoksa bukadar cabuk yükselirmi ya şaşırdımGuzumm benim kiyamam hicAma Allahin izni ile gececek Sen tedavini ol duanı et. Dikkat edersin bir dahakine Rabbim beterinden sakınsın.
20 gun ulaşamıcam sana vallahaaaa işin çok melooooooooo sabah akşam uykularda falaAjajahaelçomm hemen yükselme iş güç koşturma balayı derken giremem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?