Bilmiyorumki kuzumm biyerden nerden kaptıysam belkide adetim hep 2 ay ust uste gecikti 1 ay ya oda enfeksiyon yol açmış olabilir nerden bana bulaştığını bile bilmiyorum
Joumm su iç 3 lt iç günde

Reactions: Jou
Bende bırakmadım diyorum soğuk birşey old koluma birşey oluyor galiba sonra farkettim pamuk soğukmuş
Hahahah Benden daha korkanlarda var ama mesela 6 kisi oluyor ya biz gorumcem esimin halasi ve 3 kizi ile gittik kızının birini görsen tir tir titriyordu kız onu öyle gördükçe bende doğal olarak banya gerildim

Hahahah Benden daha korkanlarda var ama mesela 6 kisi oluyor ya biz gorumcem esimin halasi ve 3 kizi ile gittik kızının birini görsen tir tir titriyordu kız onu öyle gördükçe bende doğal olarak banya gerildim
İşte evet başka bir korkanıda görünce insan içinde bastırdığı duygular ortaya çıkıyor bende olurken bir çocuk korkuyordu

Bilmiyorumki kuzumm biyerden nerden kaptıysam belkide adetim hep 2 ay ust uste gecikti 1 ay ya oda enfeksiyon yol açmış olabilir nerden bana bulaştığını bile bilmiyorum
Dikkat et kurban olduğum maydanoz icirirdi annem hep bana enfeksiyon olduğumda vücuttaki iltihabı da atar hem salata yap ye sirke ve soğan la beraber ya da kaynat iç

Reactions: Jou
Olsun mesanem temizlencek bol suyla joum bunun en güzel ilacı su biliyorsun iç
Benim bir ara kroniklesmisti doktor sunu dedi idraririmizla iltihap asagi inermis, tuvalet tutmamamizda gerekirmiş yoksa daha kotu olurmusuz. Su ne kadar icer ne kadar tuvalete gidersek o kadar çabuk enfeksiyonu atarmisiz

Benim bir ara kroniklesmisti doktor sunu dedi idraririmizla iltihap asagi inermis, tuvalet tutmamamizda gerekirmiş yoksa daha kotu olurmusuz. Su ne kadar icer ne kadar tuvalete gidersek o kadar çabuk enfeksiyonu atarmisiz
Evet bende ne zaman idrar tahlili versem illa çok az düzeyde de olsa birşey çıkıyor. Hep öyle diyor idrarını tutma suyu bol iç. Ne kadar içersek o kadar mesaneyi yıkar şekilde oluyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…