- 25 Ağustos 2019
- 62.526
- 120.082
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #22.641
Yavvv mutlu olmazmıı artuk onun oldun onun kütüğüne geçtunöyle dedi ya neden evleniyormuşum onun soıyadını almayacaksam
aynısını söyledi kuzum ya
bu gün soyadımın değiştiğini çektim attım nasıl mutlu oldu
çok şükür halimize 7 ocakta filmi sinemada izlemek nasip olur umarım
o derece mutlu işte bak bak sağa bak ne yazıyor diyor kayserili olmuşumYavvv mutlu olmazmıı artuk onun oldun onun kütüğüne geçtun
Hahahah evet yaaaa kocam diyoki artıkk adapazarılısın diyorr ama benim kalbim rize çaroıyorr neolcak dedimm yok oyle birsey diyo hahao derece mutlu işte bak bak sağa bak ne yazıyor diyor kayserili olmuşum
ahahahahah çok garip yaHahahah evet yaaaa kocam diyoki artıkk adapazarılısın diyorr ama benim kalbim rize çaroıyorr neolcak dedimm yok oyle birsey diyo haha
Evettt kendileriinde birşey degişmiyor hep bizdeahahahahah çok garip ya
kendimi satılmış gibi hissediyorumEvettt kendileriinde birşey degişmiyor hep bizde
Kendini enişteme emanet ett kuzummmkendimi satılmış gibi hissediyorum
Ayyy çok seviyorum bu şarkıyı kaçgündür dinliyorum meloommm
uzun zamandır etiket yapmadım
bebeklinick Kahve __Kokusu Wilma11 mavikelebek34 Jou Morrmeneksee MssPARE ASSOSyal Cookiie D u t
coconatt
bende severim elçommmAyyy çok seviyorum bu şarkıyı kaçgündür dinliyorum meloommm
Evet yapmadin
bebeklinick Kahve __Kokusu Wilma11 mavikelebek34 Jou Morrmeneksee MssPARE ASSOSyal Cookiie D u t
coconatt
Catlak-kurabiye
tatildeydimEvet yapmadin
Çiçeği burnunda evli seni.tatildeydim
ilk defa dinledim ama beğendim
coconatt
Catlak-kurabiye
ayyyyy evet nickom çok garip şimdi ben bu soyadımı söyleyeceğim yaÇiçeği burnunda evli seni.
Sen artık eski sen değilsinçünkü yeni bir soyad tasiyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?