- 28 Haziran 2011
- 63.695
- 159.899
- 898
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #22.661
Canım benim canım canım canım
uzun zamandır etiket yapmadım
@zorunlunick @Kahve __KokusuWilma11 mavikelebek34 Jou Morrmeneksee @MssPARE ASSOSyal @Bal Perisi @Buralardutluuugdu
@coconatt
@Catlak-kurabiye
bir de düğünden sonra sormak lazımÇiçeği burnunda evli seni.
Sen artık eski sen değilsinçünkü yeni bir soyad tasiyosun
aaaa çok popi şuan builk defa dinledim ama beğendim
birtanem benim güzelk kalpli sosyalimmCanım benim canım canım canımbalım bitanem
ahaahah sorun bakım ne dicem
Sorma valla karanbole getirdi beniYok artık eşin de uyanık çıktı
Aşko yarın akşam uçucam istanbula ev temizliği beni bekliyorum oyüzden gidesim gelmiyor anacum iyi bakıyordu bana
aaa asla unutmam özellikle soracağım isimleriniziMinnosprenses yalnız evlenirken ayakkabının altına adımızı yazmayı unutmuyorsun yoksa Jou nun pıçağını alır geliriz bak
İnsan evde tatilde olunca kk ye giremiyorsuntatildeydim
evde olunca zamanı olmadı girmeye pekİnsan evde tatilde olunca kk ye giremiyorsun
Bende hiç giremedim bi hafta sosyal medya detoksu yaptım çok iyi bişey
Bide tekrar deneyecegim
Bi ay yapmayı düşünüyorum azıcık merak etsin
yaa saf gibi yedim y bendeHaaaahahaa deseydin öğrendikten sonra çabuk nikah tazeleme ye diye
hayırlısıyla olur inşallah canım benim
Burdayım@Yasnaz nerede bayadır göremedimm
çok güzel oluyor ama gerçekten bende iki hafta yaptım çok rahatladımİnsan evde tatilde olunca kk ye giremiyorsun
Bende hiç giremedim bi hafta sosyal medya detoksu yaptım çok iyi bişey
Bide tekrar deneyecegim
Bi ay yapmayı düşünüyorum azıcık merak etsin
kayıp naberBurdayım
Hahahahahahahha ona göreee baaakkkMinnosprenses yalnız evlenirken ayakkabının altına adımızı yazmayı unutmuyorsun yoksa Jou nun pıçağını alır geliriz bak
Canım merak etme dugun gunu bıle minnosu rahat bırakmam o isimler ayakkabının altına yazılacak
Ahh ahh bende oyleydum yaaa 1 ay istanbuldaydım annemin yanunda yemek derdi yok supurme derdi yok rahattım eve geldim iş bitmiyoreeeeeAşko yarın akşam uçucam istanbula ev temizliği beni bekliyorum oyüzden gidesim gelmiyor anacum iyi bakıyordu bana
unuturmuyum unutmam dürtersinCanım merak etme dugun gunu bıle minnosu rahat bırakmam o isimler ayakkabının altına yazılacakMinnosprenses unutursa basına neler gelır bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?