- 9 Ekim 2020
- 5.875
- 7.878
- 148
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #22.681
Yaaa benim minnoş kahveme bak senBenim hayal gücü geniş bacı
Ayyy çizgi film izlemiştim ilk defa sinamaya gitmistim. ne ağlamıştım çöp oluyordu ropot filmin sonunda herkez bana bakmıştı bu deli niye ağlıyor diyeşimdi biri aşağım dese amannnn geçer boşver derim yillar beni ne hale getirmiş
İyi sayılırım canım seni sormalıkayıp naber
Gece gunduz ararım rahat bırakmam dürtmek şöyle dursun,unuturmuyum unutmam dürtersin
Valla uzak kalınca özleniyor evetevde olunca zamanı olmadı girmeye pekçok uzun tutma ama özleriz
Yoohhh yoohhhh meleğimmmmm öyle degullll sana kuyamamki ama yavvv
önemli birşey yok değil miİyi sayılırım canım seni sormalı
ahahah sen yaparsın piiiii ben taze gelinim aramyın beni uzun süreGece gunduz ararım rahat bırakmam dürtmek şöyle dursun,
offf halılar yıkanalı 2 hafta olmuş benm adam beni beklıyo gelipte sereyim dieAhh ahh bende oyleydum yaaa 1 ay istanbuldaydım annemin yanunda yemek derdi yok supurme derdi yok rahattım eve geldim iş bitmiyoreeeee
Degil mi gerçekten çok güzel oluyorçok güzel oluyor ama gerçekten bende iki hafta yaptım çok rahatladım
Deme oyleee gıııı anan mutlu olll diye güzel bi yuvanı kurr çoluk çocuğuna karış diye everdii seniii canumm canuummm ❤❤offf halılar yıkanalı 2 hafta olmuş benm adam beni beklıyo gelipte sereyim dieanneme demin diyorum sen nasıl annesin anne dediğin yavrunu elin adamına verirmi hiç die
evet canım ben çok yoğundum canım ama arada akım çıktım kalamadım şimdi düğüne kadar buradayımValla uzak kalınca özleniyor evet
Ama en azından kafa rahatlıyor
Bide yapacak iş çok çıkıyor
İyi oluyo hemde
Senin dügün tempodan dolayı giremedin ha nikah ha çeyiz ha ev yerleşme bulma vb
Yine de buraya girip içini dökme ihtiyaci oluyo
Yoohhh yoohhhh meleğimmmmm öyle degullll sana kuyamamki ama yavvv
Düğünden sonra on gün ulaşılamaz olur, yatak odası kapsama alanı dışında cunku
Annesine de anne demeye basladin miayyyyy evet nickom çok garip şimdi ben bu soyadımı söyleyeceğim ya
sen düşün işteahahah sen yaparsın piiiii ben taze gelinim aramyın beni uzun süre
özel günüm geliyor ahahah merak etmeyin burada olurumDüğünden sonra on gün ulaşılamaz olur, yatak odası kapsama alanı dışında cunku
şansa bak enişteye yazıközel günüm geliyor ahahah merak etmeyin burada olurum
Aaa onuda etkiliyor mu enfeksiyonAmin inşaallahhh doktor bakarız ona göre tedavi ederiz dedii bide 2 ay regl olmadım oda enfeksiyona yol açıyormuş yoksa bukadar cabuk yükselirmi ya şaşırdım
Neyse ki biz nikahta yapmıştık savaşımızı düğüne kalmadanözel günüm geliyor ahahah merak etmeyin burada olurum
Düğünden sonra on gün ulaşılamaz olur, yatak odası kapsama alanı dışında cunku
nişanlıyken demeye başladım canım o hemen anne baba dedi çünkü ben de demek durumunda kaldımAnnesine de anne demeye basladin mi
sen düşün iştebir de silinecek yere yaz bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?