- 25 Ağustos 2019
- 62.525
- 120.078
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #23.081
Sussss dötünü keseriiimmmm seninn bennYaaa bak ama sabah kime yazdım ben acepkalktıgımdan beri temizlik yapıoz anacımla cam sil perde as hala devam
Ne dövusuyon picaklu kasap seniSussss dötünü keseriiimmmm seninn benn
Bikere dna gibi konuda gördüm oraya girmişsin herşeyin farkındayum ben
Kahkaha attımSussss dötünü keseriiimmmm seninn benn
Bikere dna gibi konuda gördüm oraya girmişsin herşeyin farkındayum ben
He ya bugün beni kesecek kafaya koydu bide dötümü kesecekmişNe dövusuyon picaklu kasap seni
Bende döt yok biliyon mu öyle dolanıyorum dötsüzHe ya bugün beni kesecek kafaya koydu bide dötümü kesecekmiş
benmkide zaten minnak birşey keserse dötsüz kalabilirimBende döt yok biliyon mu öyle dolanıyorum dötsüz
Kese kese bitirdi
Ozeldenmi konustunuzda baktın kızzzKahkaha attımdötümde çok küçük kız kesmeeee zaten bir avuç dna olayı tamamen kahve nin fikri hiç alakam yok halbuki
Hahahahaha sabah rörayduumuuu görmediii terbiyesuzzz halleyyy girmis dna konusuna ama benim msjımı görmey kızdumm ona pıçağuda salladum pareee iyi oldu demiii iyi yaptımmmNe dövusuyon picaklu kasap seni
Ozeldenmi konustunuzda baktın kızzz
Küçükmü okadar yavvvv büyütürüzzz onu
He iyi yapmisin kes kız eline gelen yeriHahahahaha sabah rörayduumuuu görmediii terbiyesuzzz halleyyy girmis dna konusuna ama benim msjımı görmey kızdumm ona pıçağuda salladum pareee iyi oldu demiii iyi yaptımmm
Huhuuvvvvvv en iyisi bosver yaaaa hamile kalınca büyüyecek o döttt sonra deme jou kasapçu şu dötümü keste küçülsün deme ama hehhhhbüyümüyor ki yaaa belki hamıle kalınca brz kılo alırsam bir ümit yoksa dötsüz gidecem bı diyarfan
HahahaahhahahahHe iyi yapmisin kes kız eline gelen yeri
Diyeceğim günleri görebilirsem zevkle derim gel beni puçaklaaaaaa dieHuhuuvvvvvv en iyisi bosver yaaaa hamile kalınca büyüyecek o döttt sonra deme jou kasapçu şu dötümü keste küçülsün deme ama hehhhh
O zaman inatla pıçaklamucammmDiyeceğim günleri görebilirsem zevkle derim gel beni puçaklaaaaaa die
Canım benim iç bacaktan biraz alsana gitmiyor bahaneyle küçülsünHuhuuvvvvvv en iyisi bosver yaaaa hamile kalınca büyüyecek o döttt sonra deme jou kasapçu şu dötümü keste küçülsün deme ama hehhhh
Huhuvvvvvvv hahahah bu iyiydii bunu daha once niye dusunmedim kendime yapardimCanım benim iç bacaktan biraz alsana gitmiyor bahaneyle küçülsün
Banamı garezin gelirsem yanına ısırırım haaaaO zaman inatla pıçaklamucammm
yohhh yoohhhh ısırıklara gelememm haaa sonra kociş dicek bu ısırık kimden aldattığımı düşünür falannBanamı garezin gelirsem yanına ısırırım haaaa
Dersin seni halleyle aldatıyorumyohhh yoohhhh ısırıklara gelememm haaa sonra kociş dicek bu ısırık kimden aldattığımı düşünür falann
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?