- 8 Kasım 2019
- 20.745
- 36.653
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #23.121
Afiyet olsun
Ee napcaz evi birşeyler götürüyorValla bende kendi topigimi unutmuşum
afiyet olsun perim iyi geldi sabah sababh
10-11 de burada olurlarafiyet olsun perim iyi geldi sabah sababh
kızlar kaçıncı rüyalarındadır şimdi
çok geç uyanıyorlar10-11 de burada olurlar
Aa bir bakayım ona canım bende izliyorum ara ara temizlik vlogları iyi oluyor dediğin gibiCookiie ya temzilik için çok güzel youtube kanalı keşfettim
Aurikatarina bi izlersen gaza gelir ben izliyorum çok hoşuma gitti
İlk önce ev çöp hale getiriyorlar auri bi günde hepsini yapıyor süper bir kanal
Valla çok iyi geldi sabah kahvesi ayrı bir güzel gerçektenafiyet olsun perim iyi geldi sabah sababh
kızlar kaçıncı rüyalarındadır şimdi
Ben istesemde o kadar uyuyamamValla bende imreniyorum
bende erkenden içerimValla çok iyi geldi sabah kahvesi ayrı bir güzel gerçekten
Birazdan gelmeye başlarlar
Ben normalde uyuyor oluyorum ya bu saatlerde olmasam bende içerimBen istesemde o kadar uyuyamam
bende erkenden içerim
evde de olsam erkenden uyanırımBen normalde uyuyor oluyorum ya bu saatlerde olmasam bende içerim
Bide balkona çık ayrı bir güzel hava serin ise bataniyeni al otur hem hava al hemde kahve iç mis gibiValla çok iyi geldi sabah kahvesi ayrı bir güzel gerçekten
Birazdan gelmeye başlarlar
Ben uyurum da kızım aneeeeğğğğğğ demese uyucamBen istesemde o kadar uyuyamam
bende erkenden içerim
ahahah ei ben o kızı kız çocuklarına bayırımBen uyurum da kızım aneeeeğğğğğğ demese uyucam
Saçları taraması işkence ama çok seviyorum bi rahat biraksa tokalarla neler yapıcam izin vermiyor kiahahah ei ben o kızı kız çocuklarına bayırım
günaydınnnnn mavişşşş nasılsı harika enerjin bozulmasınGüne pozitif başladım günaydınlaaaaarrrrrrrr
Hadi bakalım kalkın
Morrmeneksee Jou MssPARE Wilma11 ASSOSyal bebeklinick Cookiie Kahve __Kokusu Minnosprenses M-Mavera2048 PlutonMerkez @Yasnaz Madammor coconatt Catlak-kurabiye i p e k clara
yaaaa ne güzel annesi maşallahSaçları taraması işkence ama çok seviyorum bi rahat biraksa tokalarla neler yapıcam izin vermiyor kidogdugundan beri hiç kestirmedim saçlarını 41 kere maşallah belinden aşagıya kadar
iyiyim canım sen nasılsıngünaydınnnnn mavişşşş nasılsı harika enerjin bozulmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?