- 27 Mart 2019
- 30.571
- 113.654
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #23.141
Günaydın herkese gunaydinnnnnnnnnnGüne pozitif başladım günaydınlaaaaarrrrrrrr
Hadi bakalım kalkın
@Morrmeneksee @JouMssPARE Wilma11 ASSOSyal @zorunlunick Cookiie @Kahve __Kokusu Minnosprenses @Mavera2048 @halleyyy @Yasnaz @madammor @coconatt @Catlak-kurabiye @N u r @Emma3
İNŞALLAH CANIM BENİMiyiyim canım sen nasılsın
bugün böyle başladım güne inşaAllah bozan olmaz
Bende 7.30 falan kalkuyorum ama uykum varsa geri uyuyorum vallaevde de olsam erkenden uyanırım
Sabahın serinliği zaten en sevdiğim şeylerden sanki tAze bir hava soluyormuşum gibi hissediyorumBide balkona çık ayrı bir güzel hava serin ise bataniyeni al otur hem hava al hemde kahve iç mis gibi
Güne pozitif başladım günaydınlaaaaarrrrrrrr
Hadi bakalım kalkın
@Morrmeneksee @JouMssPARE Wilma11 ASSOSyal @zorunlunick Cookiie @Kahve __Kokusu Minnosprenses @Mavera2048 @halleyyy @Yasnaz @madammor @coconatt @Catlak-kurabiye @N u r @Emma3
Nasılsın parecikGünaydın herkese gunaydinnnnnnnnnn
Valla süper oluyorSabahın serinliği zaten en sevdiğim şeylerden sanki tAze bir hava soluyormuşum gibi hissediyorum
Çoğu sabah uykuya mağlup olmasam bu hissiyatı hep yaşamak isterimValla süper oluyor
Üşüdüm ben bu sabah pike ince geldi. Ama serinlik insanı bir kendine getiriyor o yüzden bu havaları seviyorum bendeSabahın serinliği zaten en sevdiğim şeylerden sanki tAze bir hava soluyormuşum gibi hissediyorum
Bende bendeeeeeÇoğu sabah uykuya mağlup olmasam bu hissiyatı hep yaşamak isterim
Oyyy mavişim kelebeğim günaydınlarGüne pozitif başladım günaydınlaaaaarrrrrrrr
Hadi bakalım kalkın
Bende bu sabah üşüdüm. Eylül kendini belli ettiÜşüdüm ben bu sabah pike ince geldi. Ama serinlik insanı bir kendine getiriyor o yüzden bu havaları seviyorum bende
Çok şükür iyiyim sen nasılsın peyim balımNasılsınn sosyalim
Bende dün mercimek çorbası yaptim şahane olmuşBu sabah kahvaltısını çorba ile yapıcam
evet baya belli etti ama severim eylülü en sevdiğim aydırBende bu sabah üşüdüm. Eylül kendini belli etti
Bende iyiyim çok şükür sosyomÇok şükür iyiyim sen nasılsın peyim balım
Benimde tarhana vAr dünden onu ısıtcamBende dün mercimek çorbası yaptim şahane olmuşsen ne icicen peyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?