- 13 Nisan 2017
- 4.931
- 11.164
- 208
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #24.521
susturamadık demekki hep beraber ağlamaya başladıkbeni ağlatmayın susturamazsanız
ayyyy yokkkk yapmayınsusturamadık demekki hep beraber ağlamaya başladık
kız dur ağlama hemen önce göbek atıcaz ağlama kısmına daha çok varayyyy yokkkk yapmayın
yaaaa delisinkız dur ağlama hemen önce göbek atıcaz ağlama kısmına daha çok var
hiç içmedim nasıl yapıyorsun tatlı mı oluyor
ben kendin yapıyorsun sandım
Günaydunnnnn benim güzell kuzum bitanemmbebeklinick ASSOSyal Jou Kahve __Kokusu MssPARE Catlak-kurabiye coconatt Morrmeneksee D u t mavikelebek34 Wilma11 Lavinia_98 Elhan Cookiie
unuttuğum varsa affola
günaydınnnnnnnnnnnn gülüşü güzel insanlar
Hee kıx bakalım ikinciye neolcakGeçmiş olsun canım benim demekki yan etki yapmış seni
Sağol canım benim Allah razı olsun inşallah Allah hiçbirinizede yaşatmasın
tek kullanımlık mı
Ouyyyy allahummm ne güzell akluna gelnmek yavvv öper yerum senii bitanem benimmJou sabah minibüste sürekli karadeniz şarkıları çalıyordu aklıma sen geldin hemen horon etmemek için kendimi zor tuttum
nasılsın elçommmm ballı kaymağımmmmmmGünaydunnnnn benim güzell kuzum bitanemm
İşyerinde yapılacak kahve degil bunu içiyorm evde olsam kahveyi eksik etmemben kendin yapıyorsun sandım
bu yumuşak gelir bana ben sert kahve severim
Evet tek kullanımlıktek kullanımlık mı
Ilacın etkisinden zor uyaniyom melomm benimm yavv ama iyiyimm çok şükürnasılsın elçommmm ballı kaymağımmmmmm
afiyet olsun canımmEvet tek kullanımlık
iyiyim bitanem ,ilaçlar uyutuyor be kuzumIlacın etkisinden zor uyaniyom melomm benimm yavv ama iyiyimm çok şükürsen nasılsınn ❤
Uyutsunn 2hafta mıhhh gibi uyutmadılar beniiiafiyet olsun canımm
iyiyim bitanem ,ilaçlar uyutuyor be kuzum
bak canım bu çalıyordu bindiğimde çok severim bu türküyüOuyyyy allahummm ne güzell akluna gelnmek yavvv öper yerum senii bitanem benimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?