- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.998
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #24.561
Ahhh ah 30 gor birbenim 2 yılım kaldı 25 ten sonrası çok hızlı geçiyor anlamadım bile
anam 30 a da bekar girmiyim bari hepten sendrom üstüne sendrom yaşarımAhhh ah 30 gor bir
Aç kuzu yürüyüş te ekle. kurtar beni gelirem benBende diyet topik mi açsam bilmiyorum
daha varmış40 a dayanıcam 8 sene sonra
Kuzu ben 31 yaşında evlendim. 33 yaşında anne oldum nasip bu işler .. daha yaşın ufakanam 30 a da bekar girmiyim bari hepten sendrom üstüne sendrom yaşarım
Kendi topigim var oraya zor takip ediyorumAç kuzu yürüyüş te ekle. kurtar beni gelirem ben
Vaaayyyyy mantıklıuyku ilacı veririm ona en iyi yakın zamande temin etmek
Kuzu ben 31 yaşında evlendim. 33 yaşında anne oldum nasip bu işler .. daha yaşın ufak
Tam zamanda evlenmişsin evlilik hiç bi zaman er ve geç degildi insan kafasına göre evlenebilir
ahahahahahh korkutmayın beniay canım uyumayı hayal ediyor bence sen şimdiden uyu uykunu iyice al
bende severim bu havalarıŞükür canım
Havalar serinleyince bana bir enerji geldi
Günaydınnn herkeslere@zorunlunick @ASSOSyalJou Kahve __Kokusu @MssPARE @Catlak-kurabiye @coconatt @Morrmeneksee @Buralardutluuugdu mavikelebek34 Wilma11 @Lavinia_84 @Elhan Cookiie
unuttuğum varsa affola
günaydınnnnnnnnnnnn gülüşü güzel insanlar
Hep beraber olsun canım prensesimgünaydınnn perimmm afiyet olsun
Hep beraber olsun canım prensesim
afiyet olsun canımBen daha kahvaltı ediyommm
Yaa iyi gidiyordu ama dün gece kayınvalideme gittik. Börek yapmış yiyin yiyin hiç bakmadım bile tepsiye yemicem dedim. Sonra yanımıza koydu bir baktımki değişik birşeyli. Peynirli harici böreğe karşı koyamıyorum
diyet nasıl gidiyor canm
BİRŞEY OLMAZ BU GÜN DİKKAT ET SEN CANIMYaa iyi gidiyordu ama dün gece kayınvalideme gittik. Börek yapmış yiyin yiyin hiç bakmadım bile tepsiye yemicem dedim. Sonra yanımıza koydu bir baktımki değişik birşeyli. Peynirli harici böreğe karşı koyamıyorumpatlıcanlıydı yedim 2 dilim saat 11de Allah affetsinn
Afiyet olsun bitenem şifa olsunBen daha kahvaltı ediyommm
Edicem inşallahBİRŞEY OLMAZ BU GÜN DİKKAT ET SEN CANIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?