- 18 Kasım 2020
- 20.768
- 49.955
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #24.541
ahahah uyu uyu bende evlencem uyucam 1 ayUyutsunn 2hafta mıhhh gibi uyutmadılar beniii
Yaaaa biliyorum bu şarkıyı ama çok dinlemedimm şimdi daha çok sevdim bunu bitanemmbak canım bu çalıyordu bindiğimde çok severim bu türküyü
Heee heee uyucan konusturma beni melo şimdiiahahah uyu uyu bende evlencem uyucam 1 ay
uyku ilacı veririm ona en iyi yakın zamande temin etmekHeee heee uyucan konusturma beni melo şimdiiadam işe başlarsa anca eniştoşkooo izinliykennn hııhhh sana uyku
neden ne olduAz önce kuaförde ağda işine karışan kocam gibi konuya dadandımvalla erkeklerde hiç anlayış yok sogudum yeminlen
AçarızHani nerde topikk
Günaydın kuzu kokulu kokulu@zorunlunick @ASSOSyalJou Kahve __Kokusu @MssPARE @Catlak-kurabiye @coconatt @Morrmeneksee @Buralardutluuugdu mavikelebek34 Wilma11 @Lavinia_84 @Elhan @Bal Perisi
unuttuğum varsa affola
günaydınnnnnnnnnnnn gülüşü güzel insanlar
nasılsın kahvem en köpüklüsündencGünaydın kuzu kokulu kokulu
Nasıl girdiğini anlamiycaksin hahaaaaaaa girdap gibi cekicek seni içine kuzu bende daha çok var diyordumOna daha 5 yıl var
Ya kadın 4,5 aylık hamieymişneden ne oldu
ay canım uyumayı hayal ediyor bence sen şimdiden uyu uykunu iyice alahahah uyu uyu bende evlencem uyucam 1 ay
benim 2 yılım kaldı 25 ten sonrası çok hızlı geçiyor anlamadım bileNasıl girdiğini anlamiycaksin hahaaaaaaa girdap gibi cekicek seni içine kuzu bende daha çok var diyordum
40 a dayanıcam 8 sene sonrabenim 2 yılım kaldı 25 ten sonrası çok hızlı geçiyor anlamadım bile
Hangi birini açayım bende bilmiyorum daha yürüyüş topigi acicamAç bakalım
Şükür canımnasılsın kahvem en köpüklüsündenc
Havalar serinleyince bana bir enerji geldinasılsın kahvem en köpüklüsündenc
Bende diyet topik mi açsam bilmiyorumHangi birini açayım bende bilmiyorum daha yürüyüş topigi acicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?