- 25 Ağustos 2019
- 62.506
- 120.029
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #24.581
oyyyy kelebükk yerimm seni ya sen nasılsın bakıyimmmafiyet olsun canım
Ne topigin var senin ben hiç görmedimKendi topigim var oraya zor takip ediyorum
bombeeee gibiyimm bombeeeeeeeeeeeAfiyet olsun bitenem şifa olsunnasıl oldun iyisin değilmi
Uyuması çok güzel oluyorahahahahahh korkutmayın beni
bende severim bu havaları
salata yap onu canu çig sebe domates salatalık yeşillik değil miEdicem inşallahbiraz çok sebze oluyor ya kahvaltıda falan çok ciğ sebze var o zorluyor canım. Geri kalan güzel gidiyor
ben normade çorapla uyumam gece böbreğim ağrıdı kapı pencere kapadım uyudumUyuması çok güzel oluyor
çok şükür kuzumm 12 de ilacımı da içersem artık uyku yapmasa beni iyiOhh şimdi sen sen oldun iştee
Evet kırmızı biber ve dereotu birde var. Bugün yemedim yarın salata şeklinde yapıcam. Bugün sadece domates yedim. Çok olunca biraz zorlaşıyor sanki öğlende salata var akşam da salata birde kahvaltıda domates salata biber dereotu. Omlette sebzeli olcak diyorsalata yap onu canu çig sebe domates salatalık yeşillik değil mi
ben çok severim dereotu canım bol bol yerdim bende başlıcam düğünden sonra sana katılırım gazlarız birbirimiziEvet kırmızı biber ve dereotu birde var. Bugün yemedim yarın salata şeklinde yapıcam. Bugün sadece domates yedim. Çok olunca biraz zorlaşıyor sanki öğlende salata var akşam da salata birde kahvaltıda domates salata biber dereotu. Omlette sebzeli olcak diyor
Canımcim tünaydın@zorunlunickASSOSyal Jou Kahve __Kokusu @MssPARE @Catlak-kurabiye @coconatt @Morrmeneksee @Buralardutluuugdu @mavikelebek34 Wilma11 @Lavinia_84 @Elhan Cookiie
unuttuğum varsa affola
günaydınnnnnnnnnnnn gülüşü güzel insanlar
ahhh sosyalimmmm nasılsın bakalımCanımcim tünaydınballı lokma tatlısı
Çok şükür iyiyim bitanecim, sen nasılsınahhh sosyalimmmm nasılsın bakalım
Ne topigin var senin ben hiç görmedim
iyiyim bitanem çalışıyorm koşuşturma devam ne olsunÇok şükür iyiyim bitanecim, sen nasılsın
evlenince geleceğim toiğeVerimli Planlı Yaşam Günlüğü
merhaba:) Çalışıyor musun?? işten yorgun mu geliyorsun? işten gelince ne yapıyoprsun? yemek mi? bulaşık mı? ortalığı toplamak mi? çocuk varsa çocuğunla mi ilgilenmek?? hangi birine yapacaksin? gel katıl topiğimze.. birbrmize destek olalım..:) öncelikle kendimi tanitayim... kamuda memurum... :)...www.kadinlarkulubu.com
Biter yakında ilaçta rahatlarsın canımçok şükür kuzumm 12 de ilacımı da içersem artık uyku yapmasa beni iyi
Ama yinedee beni merak edenlerden allah razı olsunn herkes sordu ettii neolursa olsun küs olsak dahil bile sağlığımızı sormak sorulmak kadar güzel birşey olamazz güzel kalbinizi öperim sizleri seviyorum
Minnoşum dinlenecegin günler yakın az kaldıiyiyim bitanem çalışıyorm koşuşturma devam ne olsun
evett kuzummm olsunn nasippBiter yakında ilaçta rahatlarsın canım
Tabiki sorucaz birbirimizi burada derdimizide sevincimizide paylaşıyoruz bitanem küslükler olmasa ama bazen anlaşmışlıklar oluyor küsülcek durumlar değil ama işte yine de hepinizi çok seviyorum bende iyiki varsınız
inşallah sosyalim biraz dinlenip işe başlayacağım rabbim nasip ederseMinnoşum dinlenecegin günler yakın az kaldısende bi oh diyeceksin sonubd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?