- 25 Ağustos 2019
- 62.505
- 120.028
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #24.621
oyyyyyyy allahummm öyle bi tatluşş kız bebek nasip etsinki en önceside sağlıklı huzurlu akıllı olsunnnYaa coomm bende bunu çok beğendim kız geçen bir değiştireyim dedim başka koydum aman saniye dayanamadım buna çevirdim geri. Bu benim artık minnoş bir çocuk kedicik birde çicekinşallah öyle bir kızçem olur
Hepimize nasip olsun inşallah hayırlı evlat olsunlar bize yoldaş olsunlar joumoyyyyyyy allahummm öyle bi tatluşş kız bebek nasip etsinki en önceside sağlıklı huzurlu akıllı olsunnn
bence profiline çok yakıştı
benziyorr demiiiHepimize nasip olsun inşallah hayırlı evlat olsunlar bize yoldaş olsunlar joum
Bende beğeniyorum değiştiremem sanırım artık beni bununla tanıyın
Seninkide güzel sana benziyor kızz
aışırsın birkaç güne merak etme ben 3 aydan fazla yaptımGeceleri alıştımmı sorun bitiyor az kaldı inşallah alışmama
tatilde canım hafta sonu dönecekKızlarMssPARE nerdee
Gurbaneeyy gurbaneeyysonunda herkes bugün burdaaa nasıl seviniyorum nasıl seviniyorummmm
o kilolarca kirazııı pek bi yerimm seni yiyormuşum gibi
ben senin pammıkımmmmmGurbaneeyy gurbaneeyypamukmusun acaba
Bencede kuzum, ohhh missonu düşündükce içim kıpır kıpır oluyor
inşallah canım benim evimde kahve fotoğrafları atıcağım zamanlar yaklaşıyorrBencede kuzum, ohhh missbunların hepsine değecek
Hakediyoeniştoşkooo 20 gün izne çıkıyormuş ya oda melo dedi olmadı uyku hapını verir uyuturum dedi hahaha
Tabiki vücut tepki vermeye basliyo peyimBende iyiyim çok şükür kirazım
Alışıcam inşallah dayanıyorumbenim etlerim çok sert normalde biraz yumuşamaya başladı gibi geliyor sanki. Bundan sebep dimi
demiiii otursun aşşağaa melom düğün yorgununu gidericek bide uğraşamaz onlaHakediyo
Yeni fincanlarini heyecanla bekliyoruminşallah canım benim evimde kahve fotoğrafları atıcağım zamanlar yaklaşıyorr
Bizde dinlendircez minnosudemiiii otursun aşşağaa melom düğün yorgununu gidericek bide uğraşamaz onla
nikahta görümcem hediye etti 6lı fincan takımı çok beğendim gold tabağıda bambuYeni fincanlarini heyecanla bekliyorum
bol boll değişik değişik fincanlarr görücez yeni gelinBizde dinlendircez minnosu
dillendirin tek tek okuyup güleceğimBizde dinlendircez minnosu
ayyyyyy gözüm tuttu bu görümceeernikahta görümcem hediye etti 6lı fincan takımı çok beğendim gold tabağıda bambu
kahve yaparken onun aldığından yapp fincanıyla çok hoşuna giderrbenimde gözüm tuttu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?