- 18 Kasım 2020
- 20.767
- 49.954
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #24.641
aynen zaten çok şık fincanım yok elçommkahve yaparken onun aldığından yapp fincanıyla çok hoşuna giderr
Ne kadar düşünceli nnikahta görümcem hediye etti 6lı fincan takımı çok beğendim gold tabağıda bambu
Harika
çok güzelmişş beeeğğğğ
En sevdiğimbol boll değişik değişik fincanlarr görücez yeni gelin
fincan fincandırr tabiiiaynen zaten çok şık fincanım yok elçomm
iyiyim canım öğle yemeğimi yedim bende şimdi masamın başına geçtim tekraroyyyy kelebükk yerimm seni ya sen nasılsın bakıyimmm
baktın mı iş imkanları nasıl oralardainşallah sosyalim biraz dinlenip işe başlayacağım rabbim nasip ederse
Gunaydinnnn.bebeklinick ASSOSyal Jou @Kahve __Kokusu @MssPARE @Catlak-kurabiye @coconatt @Morrmeneksee @Buralardutluuugdu mavikelebek34 @Migim @Lavinia_84 @Elhan @Bal Perisi
unuttuğum varsa affola
günaydınnnnnnnnnnnn gülüşü güzel insanlar
ayyyy masa başı deyince ne çok özledim eski işimiiiyiyim canım öğle yemeğimi yedim bende şimdi masamın başına geçtim tekrar
kemal sunalı sollamaz o başka gülerGunaydinnnn.
Kemal Sunal i sollar mi
evet canım umarım hep böyle olurlarNe kadar düşünceli n
Maşallah
bakmadım canım ,çok yoğunum onada zaman ayıramadım nişanlım bakacaktı birkaç yere haber vermiş olursa inşallahbaktın mı iş imkanları nasıl oralarda
evet canım senin oralar hep öyle anca fabrikaya bakabilirsin iş içinayyyy masa başı deyince ne çok özledim eski işimii
burda hep fabrika napıyim fabrikayı
bu arada biraz dinlenirsin hem yeni evine alışırsın sana da iyi olurbakmadım canım ,çok yoğunum onada zaman ayıramadım nişanlım bakacaktı birkaç yere haber vermiş olursa inşallah
işim oyduuuevet canım senin oralar hep öyle anca fabrikaya bakabilirsin iş için
hadi ya aman otur evde bence evliyken hem ev hem iş düşünemiyorum kendimde kesin bir yerlerde uyur kalırımişim oyduuu
ben bulsam işi hemen başlarım ama benimki biraz evde vakit geçir diyorbu arada biraz dinlenirsin hem yeni evine alışırsın sana da iyi olur
hahahahah kesinnn evliyken çalışmak çok zor hem evi ediyorsun hem çalışıyorsunnhadi ya aman otur evde bence evliyken hem ev hem iş düşünemiyorum kendimde kesin bir yerlerde uyur kalırım
Ne kadar da benhadi ya aman otur evde bence evliyken hem ev hem iş düşünemiyorum kendimde kesin bir yerlerde uyur kalırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?