- 13 Nisan 2017
- 4.931
- 11.164
- 208
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #24.661
Evet öyle olsa güzel olurdu bana şuan bile zor geliyor her gün kalk giyin işe gel şimdi okulda açıldı trafikte olmaya başladıhahahahah kesinnn evliyken çalışmak çok zor hem evi ediyorsun hem çalışıyorsunn
amaaa şöyle evde çalışıp kazanmak istiyorumm ya keşke öyle bi iş imkan çıksa bana
hayaller ve hayatlar diyoruz o zamanNe kadar da ben
bide trafik çilesi istanbul zatenn nerde arap var hepsi ordaa bide herkess iş için istanbula geliyo en çok iş ordaEvet öyle olsa güzel olurdu bana şuan bile zor geliyor her gün kalk giyin işe gel şimdi okulda açıldı trafikte olmaya başladı
yakında biz yabancı olucaz zaten bu gidişlebide trafik çilesi istanbul zatenn nerde arap var hepsi ordaa bide herkess iş için istanbula geliyo en çok iş orda
o kesinn biz yabancı olcazz onlarr muhteşemyakında biz yabancı olucaz zaten bu gidişle
Evlenmeden evvel bende yemiyordum gece yemek. Neye alışırsan gerçekten öyle gidiyor canım. 3 ay iyi yapmışsın kız baya vermişsindiraışırsın birkaç güne merak etme ben 3 aydan fazla yaptım
tatilde canım hafta sonu dönecek
tişikkirlerrrrrEvet ben benzettim
Oyyy bir eriyip gitsinlerTabiki vücut tepki vermeye basliyo peyim
çok verdim aldım tekrar işteEvlenmeden evvel bende yemiyordum gece yemek. Neye alışırsan gerçekten öyle gidiyor canım. 3 ay iyi yapmışsın kız baya vermişsindir
Hee tamam kuzum
bunu dinleyince ben hüngür hüngür
Çalışmıyorum desemhayaller ve hayatlar diyoruz o zaman
Alışınca güzel olacak bitanecim peyicimOyyy bir eriyip gitsinler
Sen sınava hazırlanıyordun nasıl gidiyor sosyom
Bende bundan çok korkuyorum.yakında biz yabancı olucaz zaten bu gidişle
Benim güzel manolyammmm napiyosunAlışınca güzel olacak bitanecim peyicim
olsun canım alınır verilir kilo buçok verdim aldım tekrar işte
Ama zor olur yani diğer türlü tamam bu şekilde yaşayanlar var ama nedense bende kendimde göremiyorumÇalışmıyorum desem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?