- 13 Nisan 2017
- 4.931
- 11.164
- 208
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #24.681
sorma ya çok şükür merkezi bir yerde evim aksi olsa akşam eve nasıl geleceğimi düşünürdüm.Bende bundan çok korkuyorum.
Afganlilar geldiği ilkgunden bı kızı bitkisel hayata soktu bile zaten ... Bu ne cesaret ? Demek ki cesaret değil de bunların yamyamligi
biraz daha versem çok mutlu olacağımolsun canım alınır verilir kilo bu
ay dünde sosyal medyada gördüm. afganlı değiller ama sanırım. kızlara arabayla geçerken laf atıyorlar arabaya çağırıyor.kız kabul etmeyincede nasıl dövüyor. herkes de öylece izliyor. nereye gidiyoruz ya artıkBende bundan çok korkuyorum.
Afganlilar geldiği ilkgunden bı kızı bitkisel hayata soktu bile zaten ... Bu ne cesaret ? Demek ki cesaret değil de bunların yamyamligi
Ailen yanında mı yaşıyor kelebegimsorma ya çok şükür merkezi bir yerde evim aksi olsa akşam eve nasıl geleceğimi düşünürdüm.
havalarda kararmaya başladı artık hoş yapacak insan napacaksa gündüzde yapar ama bu afganlar benide korkutuyor işin tuhafı onlar çok memnun ve rahatlar
off kötü haber görmiyim diğer haber izlemiyorum içim daralıyor artık yaay dünde sosyal medyada gördüm. afganlı değiller ama sanırım. kızlara arabayla geçerken laf atıyorlar arabaya çağırıyor.kız kabul etmeyincede nasıl dövüyor. herkes de öylece izliyor. nereye gidiyoruz ya artık
verirsin canım şimdi düğünden sonra evin düzeniyle falanda uğraşırsan iyi hareket olurbiraz daha versem çok mutlu olacağım
Ay o kızı bende izledim evet, hap mi alıyorlar bunlar ben anlamadım, çünkü bı insan ne kadar kötü olursa olsun böyle de saçmalamaz gbime geliyoray dünde sosyal medyada gördüm. afganlı değiller ama sanırım. kızlara arabayla geçerken laf atıyorlar arabaya çağırıyor.kız kabul etmeyincede nasıl dövüyor. herkes de öylece izliyor. nereye gidiyoruz ya artık
evet canım ailemle yaşıyorumAilen yanında mı yaşıyor kelebegim
bende haber izlemiyorum ama sosyal medyada da çıkıyorlaroff kötü haber görmiyim diğer haber izlemiyorum içim daralıyor artık ya
bu ara sosyal medyaya da pek bakmıyorum en iyisini yapmışım desenebende haber izlemiyorum ama sosyal medyada da çıkıyorlar
normal bir kafaya sahip bir insan yapamaz bence de. birde serbest bırakmışlar. caydırıcı birşey yok ki hukuk sistemimizde deAy o kızı bende izledim evet, hap mi alıyorlar bunlar ben anlamadım, çünkü bı insan ne kadar kötü olursa olsun böyle de saçmalamaz gbime geliyor
kesinlikle en iyisini yapıyorsunbu ara sosyal medyaya da pek bakmıyorum en iyisini yapmışım desene
inşallah canımmmmverirsin canım şimdi düğünden sonra evin düzeniyle falanda uğraşırsan iyi hareket olur
Oh iyi bari, bu bile sana geceleri güven verirevet canım ailemle yaşıyorum
Bakalım 2023normal bir kafaya sahip bir insan yapamaz bence de. birde serbest bırakmışlar. caydırıcı birşey yok ki hukuk sistemimizde de
ya tabii ki şu zamanda bunu konuşuyoruz hala aklım almıyor ya bu insanlar yüzünden çok sinirleniyorum geleceğimizi düşünemez olduk sayelerindeOh iyi bari, bu bile sana geceleri güven verir
2023 te çok güzel olcak diyolarr pohh güzel olcakk daha şiniii istanbula %15 zaman yapmışlar su faturasınaBakalım 2023
Seçimler olacağı için dedim ben2023 te çok güzel olcak diyolarr pohh güzel olcakk daha şiniii istanbula %15 zaman yapmışlar su faturasına
görücez bakalım ömrümüz varsaBakalım 2023
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?