Bende bundan çok korkuyorum.

Afganlilar geldiği ilkgunden bı kızı bitkisel hayata soktu bile zaten ... Bu ne cesaret ? Demek ki cesaret değil de bunların yamyamligi
sorma ya çok şükür merkezi bir yerde evim aksi olsa akşam eve nasıl geleceğimi düşünürdüm.
havalarda kararmaya başladı artık hoş yapacak insan napacaksa gündüzde yapar ama bu afganlar benide korkutuyor işin tuhafı onlar çok memnun ve rahatlar

Bende bundan çok korkuyorum.

Afganlilar geldiği ilkgunden bı kızı bitkisel hayata soktu bile zaten ... Bu ne cesaret ? Demek ki cesaret değil de bunların yamyamligi
ay dünde sosyal medyada gördüm. afganlı değiller ama sanırım. kızlara arabayla geçerken laf atıyorlar arabaya çağırıyor.kız kabul etmeyincede nasıl dövüyor. herkes de öylece izliyor. nereye gidiyoruz ya artık

Ailen yanında mı yaşıyor kelebegim

off kötü haber görmiyim diğer haber izlemiyorum içim daralıyor artık ya

Ay o kızı bende izledim evet, hap mi alıyorlar bunlar ben anlamadım, çünkü bı insan ne kadar kötü olursa olsun böyle de saçmalamaz gbime geliyor

Ay o kızı bende izledim evet, hap mi alıyorlar bunlar ben anlamadım, çünkü bı insan ne kadar kötü olursa olsun böyle de saçmalamaz gbime geliyor
normal bir kafaya sahip bir insan yapamaz bence de. birde serbest bırakmışlar. caydırıcı birşey yok ki hukuk sistemimizde de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…