- 18 Kasım 2020
- 20.765
- 49.953
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #24.721
Evde vaktin kalıyor mu kahvemEk iş bulayım bari bende kuzu
Bu en hamarat benim programını çok seviyorum ya.ah keşkee ne güzel olurdu bebelerimizi de arkadaş ederdik
Asla şuan bile çok Zor şartlarda yazıyorum hatta gidiyorum opuyorum siziEvde vaktin kalıyor mu kahvemçocuk temizlik şk yemek
şuan bende ona bakıyorumBu en hamarat benim programını çok seviyorum ya.
TV kanalı izlemeyen ben, izliyorum
ben bi evi süpürdüm kuzumKızlarrr ne yapiyorsunuzzBitti mi &
Kolay gelsin bebeeemben bi evi süpürdüm kuzum
O kız dolmanin içini çok salçalı çokta sulu yapmadı mı sence yaşuan bende ona bakıyorum
mercimek çorba salçalı makarna çoban salatası diy yoğurtlu brokoliKolay gelsin bebeeemAksama ne var Ben daha karar veremedim
Temizlik yapmadımmm sen napiyosunKızlarrr ne yapiyorsunuzzBitti mi &
Bende brokolinin sarımsak zeytinyag limon tuz ile salatasını yapacagim.mercimek çorba salçalı makarna çoban salatası diy yoğurtlu brokoli
Harika hafif ve sağlıklımercimek çorba salçalı makarna çoban salatası diy yoğurtlu brokoli
Ne pisirsem diye düsünüyorum canıımmTemizlik yapmadımmm sen napiyosun
öyle oluyorr temizlik iş yaptın ya kuzumm ondanHarika hafif ve sağlıklıBizde bu ara iştah yok ya esimde öyle ne yapsam diye düsünuyorum hep biseyde istemiyo canim
anladımm kuzummnasıl yapacağınıı öylede güzell olurr yaparım bazen öyledeBende brokolinin sarımsak zeytinyag limon tuz ile salatasını yapacagim.
Yani bu sosu haslayip dogradigim brokolinin üzerine fokecegim
Kahvaltida tost yaptim oda tok tutuyor insani neyse en iyisi acıkmaya başlamak sora ne yapsan yeniröyle oluyorr temizlik iş yaptın ya kuzumm ondan
aynenn öylee benimki gelecek 4buçuktaaKahvaltida tost yaptim oda tok tutuyor insani neyse en iyisi acıkmaya başlamak sora ne yapsan yenir
Ooh oohh yemekler hazirrraynenn öylee benimki gelecek 4buçuktaa
Örgü canım ek iş denünce o aklıma geldiO ne giii
Canm benim yaabunu dinleyince ben hüngür hüngür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?