Allah şifani versin Elçinim. Gerçekten çok üzüldüm. Tez zamanda sağlığına kavuşmanı dilerim.
Ablam gerçekten çok zor atlattım hastanelik oldum resmen çok şükür bitti ilacım yarın bitiyor allah kimseye yaşatmasın amanınn çokkötü

Iyiyimm iyiymm çok şükürr geçen hafta doktora gittim afedersin idrarımda yanma oluyodu bikaçgün sonra belime ve karnıma ağrı vurdu doktora gittim agır enfeksiyon kapmışım heryerime birikmiş iğne verdi doktor 3 gun sabah akşam vuruldum sonra tekrar gittim başka binsonuç bekliyodum belim için niye ağrıyo enfeksiyondan mış meğer korktum taşmı kummu diye neseki şükür öyle birşey çıkmadı ilac verdi onu içtim çoj şükür iyiyimm hep üsüyodum iğne vurulunca sürekli uykum geliyodu normal ilaçta yapıyormuş sabah zor açıyorum gözümü yarın gece son bitiyo ilacım

Canım ya...
Ayni şikayetlerle ben de hastanelik olmuştum eşim kucağında indirmişti taksiye. İki büklüm olmuştum ağrılardan . Tahmin edebiliyorum yaşadıklarını. enfeksiyon çok berbat bir şey... Çok çok geçmiş olsun canım

Reactions: Jou
Ayyyy sanada çok gecmiş olsun ya Ilkkez yaşadım berbat birşeyy çok kötü çok ablamm benim seninle konusmayı ne çok özlemisimm yaa evi nasıl iyice yerleştinizmi

Ayyyy sanada çok gecmiş olsun ya Ilkkez yaşadım berbat birşeyy çok kötü çok ablamm benim seninle konusmayı ne çok özlemisimm yaa evi nasıl iyice yerleştinizmi
Teeee 2008' de yaşamıştım rahatsızlığı o zamanlar yeni evlenmiştim eşimle. Dikloron iğnesini yemem gerekiyormuş...Tatlı anı olarak kaldı gene de...tesekkur ederim canım geçti gitti.
Eve iyice yerleştik sayılır. Aradığımı bulabiliyorum ...prizlerin yerini biraz karıştırıyorum ama

Reactions: Jou
Yaaaâ hahahahah yerim seni ablamm yaa prizleri karıştırr olsunnn evi karıştirmada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…