Duşakabin temizliğinde önerisi olan var mı ?

Yoksa duşakabinin camlarını kırıp 'ay nasıl oldu bilmiyorum' deyip buzlu cam taktircam da
Sirkeli limonla bi fısfıs içine koyarım sıkarım bekletirim silerik üstünden kuzumm kimisi yumuşatıcı sıvıyla da yapan var
Allah seni ne etmeye hakkatmı

Duşakabin temizliğinde önerisi olan var mı ?

Yoksa duşakabinin camlarını kırıp 'ay nasıl oldu bilmiyorum' deyip buzlu cam taktircam da
Migrosta duşsil var. Ben her duşta veya 2 3 duşta bir onu sıkıyorum camlara bekletiyorum çok leke varsa süngerle ovuyorum. Sonra fıskiyeyi tuttummu tamam. Birdaha ne kurulama istiyor ne birşey mis gibi temizliyor

Ayy biraz içimi döksem kızlar Şu an eşyalarımı yavaş yavaş topluyorum çünkü pazartesi köye annemlere gidecem eşim istanbuldan gelene kadar 3 5 gün kadar bi daha zor görecem annemleri eşimin vize çikarsa..Dönüste eger vizesi cikmiş olursa yatak odam dede evine taşınacak 2 hafta icinde gitmiş olacak Kedilerimde gidecek onlara da hayli bi üźülüyorum tabii ee bide alışmıstım 1 yıldır zor zamanlarımda olsa güzel anılarımda var bu evde ilk hamileligim.. kedilerim vs.. Yeni bir dönem beni bekliyor kısacası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…