- 17 Ocak 2020
- 28.138
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.884
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #25.081
Tabikiiiiiidamada iyi bak heleee
En güzeli canımkurslar var canım ,mobil dünyaya uzak dursun diye uğraşırım
Cocom benimm kuzum kuzumm aşkummm
Biraz kkdan uzak kalıp kafa dinlemek istedi kuzumm ortada birşey yokÇatlak kurabiye
Sirkeli limonla bi fısfıs içine koyarım sıkarım bekletirim silerik üstünden kuzumm kimisi yumuşatıcı sıvıyla da yapan varDuşakabin temizliğinde önerisi olan var mı ?
Yoksa duşakabinin camlarını kırıp 'ay nasıl oldu bilmiyorum' deyip buzlu cam taktircam da
Aminn amin canımsonumuzzz olaaaa hayrolaaa
Migrosta duşsil var. Ben her duşta veya 2 3 duşta bir onu sıkıyorum camlara bekletiyorum çok leke varsa süngerle ovuyorum. Sonra fıskiyeyi tuttummu tamam. Birdaha ne kurulama istiyor ne birşey mis gibi temizliyorDuşakabin temizliğinde önerisi olan var mı ?
Yoksa duşakabinin camlarını kırıp 'ay nasıl oldu bilmiyorum' deyip buzlu cam taktircam da
Yaa mavom yerimm seniiiBende neşe demirden bi turkuyle seni selamliyorum bebeğim
Çok değişik bir tarz.
Eski den buydu ablamm eski ergenlik zmaanlarımızdı isteÇok değişik bir tarz.
İlk kez dinliyorum.tesekkürler bitanem
Hiç denk gelmediEski den buydu ablamm eski ergenlik zmaanlarımızdı iste
Eşim evdeydi kuzum temizlkk felan anca yazabildim dünde kv gorumce hala kuzen bunlar vardiYaa mavom yerimm seniiinerdesin sabah beri yoktun
BelkideeHiç denk gelmedi
Oooo iyimiş bitanem sen mutlu oll yerim seniiiEşim evdeydi kuzum temizlkk felan anca yazabildim dünde kv gorumce hala kuzen bunlar vardi
Pazartesi gunu koye gidecem ya 3 4 gun hic giremiyecem int yok ya oradaOooo iyimiş bitanem sen mutlu oll yerim seniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?