- 25 Ağustos 2019
- 62.503
- 120.027
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #25.101
Yaaa nedenkiii gidiyorsun kocan yok diyemiPazartesi gunu koye gidecem ya 3 4 gun hic giremiyecem int yok ya orada
Sirkeli su fıs fısa koy güzle siliyorDuşakabin temizliğinde önerisi olan var mı ?
Yoksa duşakabinin camlarını kırıp 'ay nasıl oldu bilmiyorum' deyip buzlu cam taktircam da
Esim giderse 3 4 aya anca giderim diyeYaaa nedenkiii gidiyorsun kocan yok diyemi
Eşin giderse köydemi kalcaksın hep çekmiyoda bideEsim giderse 3 4 aya anca giderim diye
Tsklr ederim kuzumafiyet olsun canımmmmm ,fincanlar çok hoş
Tsklrellerine sağlık canım :)
TsklrSefan olsun zemzem
Aaa çok güzelTsklr ederim kuzumkahve makinamle hediye geldi onlar,bende cok begendim
Peki o zamanBiraz kkdan uzak kalıp kafa dinlemek istedi kuzumm ortada birşey yok
Üç kez sildim yok kuzu olmadı .Sirkeli su fıs fısa koy güzle siliyor
A aaaa.Migrosta duşsil var. Ben her duşta veya 2 3 duşta bir onu sıkıyorum camlara bekletiyorum çok leke varsa süngerle ovuyorum. Sonra fıskiyeyi tuttummu tamam. Birdaha ne kurulama istiyor ne birşey mis gibi temizliyor
Afiyet olsun naz.
Sizede afiyet olsun canım benimAfiyet olsun naz.
Bizim de çay*dizi saatimiz
İyi akşamlar canımm
Süs ve püs beni hiç sevmedi tatlım ya ..beceremedim inan...erkek Fatma geldim gidiyorum ..susluleri severim ama... şıkır şıkır gezsin tozsun gençler çok hoşuma giderBelkideesende o zaman süslü püslüydün hehh ablamm
Nikocum çamaşır yumuşatıcısı güzel temizliyor.Duşakabin temizliğinde önerisi olan var mı ?
Yoksa duşakabinin camlarını kırıp 'ay nasıl oldu bilmiyorum' deyip buzlu cam taktircam da
Yaaaaa hahaha ablam yaa sende ben gibi cok sadesin o zamanSüs ve püs beni hiç sevmedi tatlım ya ..beceremedim inan...erkek Fatma geldim gidiyorum ..susluleri severim ama... şıkır şıkır gezsin tozsun gençler çok hoşuma gider
Nikocum çamaşır yumuşatıcısı güzel temizliyor.
Sağol canımmİyi akşamlar canımmAfiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?