Kıyamam ağlama Ben bakmiyorum guzum ama az cok biliyorum o diziyi benim kankalar bakıyor sagolsunlar grupta yaziyorlar izlemiş kadar oluyorum
Hahahah o kankalara selam yavvv daha birsürü var dizi daha salı günü masumlar apartmanı var kış dizileri çok severim dizi manyağıyım normalde camdaki kız ile ilgiki dizi topigim var orda yorumluyorum kendi kendime izleyen olursa gelir yazar bide

Yaaa sen Masumlar Apartmanı dedin banada bildirim geldi youtubedan Ben bu diziyi seviyorum lakin onuda sürekli takip etmiyorum

Reactions: Jou
Aaa evett o güzell ama ben enbaşından beri izleyemediğim için kızz hiç izleyemedim ara ara baktım tabi
Çok güzel bir dizi Cumartesi akşam başliyo heyecan yaptim Samimiyetle söylüyorum yıllardır bir dizi baslayacak diye böyle sevinmedim ben. Zaten pek dizi takip etmem. Eşim tarih dizilerine bakar onla bazen bende bakarim ama öyle merakla izlemem yani

Olsunn izlediğin var sonuçta o konu yoksa onu açabilirim dicem de cumartesi kardeşim dizisi var onu izliyorum gönül dağına hiç fırsatım olmayy

Olsunn izlediğin var sonuçta o konu yoksa onu açabilirim dicem de cumartesi kardeşim dizisi var onu izliyorum gönül dağına hiç fırsatım olmayy
Neyi seversen onu izlersin guzzuuum Benim sarj eyvallah dedi yatayim bende Hadi iyi geceler bebemm Piçak güzelum

A aaaa.
Migrosa bakcam hemen yarnn
Bak canım ben eve sıfır girdim hiç leke yoktu gerci. Hep onu kullandım 2 senedir. Hiç oluşmadı. Ama mesela bu hamilelik sürecinde 2 3 ay kullanmadım kimyasal diye kokusu var birde kabinin içinde solumamak için. Birikti su lekeler oaman. Geri kullanmaya başlayınca geçti yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…