- 12 Mart 2019
- 15.919
- 35.429
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #25.121
Cif power&shine denedin mi canım bende onunla temizliyorum camınıDuşakabin temizliğinde önerisi olan var mı ?
Yoksa duşakabinin camlarını kırıp 'ay nasıl oldu bilmiyorum' deyip buzlu cam taktircam da
Inanmiyorum beni unutmana üzüldüm
Sosyalimm inan dalgınliğıma geldii sonra aklima geldii sonra demeye çekindumm beni mağdur görInanmiyorum beni unutmana üzüldüm
Sebebini ögrenmeden asla
Özledim guzumm piçaklı haliniSebebini ögrenmeden asla
Yaaaaaaa özledunmii beniii beniii biriyle aldatmadun demiiiÖzledim guzumm piçaklı halini
Ya ç
Yaaaaaa askummmmm camdaki kız vardı bugün 2 saattir onu izledim ağla ağla öldüm yavvYa çk datlusuuun poğça yanakluuuumm Piçak güzeluum
Kıyamam ağlamaYaaaaaa askummmmm camdaki kız vardı bugün 2 saattir onu izledim ağla ağla öldüm yavv
Hahahah o kankalara selam yavvv daha birsürü var dizi daha salı günü masumlar apartmanı varKıyamam ağlamaBen bakmiyorum guzum ama az cok biliyorum o diziyi benim kankalar bakıyor sagolsunlar grupta yaziyorlar izlemiş kadar oluyorum
Hahahah o kankalara selam yavvv daha birsürü var dizi daha salı günü masumlar apartmanı varkış dizileri çok severim dizi manyağıyım normalde camdaki kız ile ilgiki dizi topigim var orda yorumluyorum kendi kendime izleyen olursa gelir yazar bide
Vallaha vururumm seni yaaa biride cıksın bende kış dizileri seviyorum dese neokur yaEki Görüntüle 2913884
Yaaa sen Masumlar Apartmanı dedin banada bildirim geldi youtubedanBen bu diziyi seviyorum lakin onuda sürekli takip etmiyorum
Gönül DağıVallaha vururumm seni yaaa biride cıksın bende kış dizileri seviyorum dese neokur ya
Aaa evett o güzell ama ben enbaşından beri izleyemediğim için kızz hiç izleyemedim ara ara baktım tabiGönül Dağıİste bu diziyi çok severek izliyom bazen gözümden akıtıyor yaşları bazen basıyorum kahkahayı
Çok güzel bir diziAaa evett o güzell ama ben enbaşından beri izleyemediğim için kızz hiç izleyemedim ara ara baktım tabi
Olsunn izlediğin var sonuçta o konu yoksa onu açabilirim dicem de cumartesi kardeşim dizisi var onu izliyorum gönül dağına hiç fırsatım olmayyÇok güzel bir diziCumartesi akşam başliyo heyecan yaptim Samimiyetle söylüyorum yıllardır bir dizi baslayacak diye böyle sevinmedim ben. Zaten pek dizi takip etmem. Eşim tarih dizilerine bakar onla bazen bende bakarim ama öyle merakla izlemem yani
Neyi seversen onu izlersin guzzuuumOlsunn izlediğin var sonuçta o konu yoksa onu açabilirim dicem de cumartesi kardeşim dizisi var onu izliyorum gönül dağına hiç fırsatım olmayy
Bak canım ben eve sıfır girdim hiç leke yoktu gerci. Hep onu kullandım 2 senedir. Hiç oluşmadı. Ama mesela bu hamilelik sürecinde 2 3 ay kullanmadım kimyasal diye kokusu var birde kabinin içinde solumamak için. Birikti su lekeler oaman. Geri kullanmaya başlayınca geçti yineA aaaa.
Migrosa bakcam hemen yarnn
Hahahah ulen yerim senii bende tam da uykuya geçiyordum iyi geceler guzumm benim aşkböceğumNeyi seversen onu izlersin guzzuuumBenim sarj eyvallah dedi yatayim bende Hadi iyi geceler bebemm Piçak güzelum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?