- 13 Şubat 2021
- 3.937
- 8.953
- 108
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #25.821
Halleyi bende fark ettimAhahaha yaa tekrar tekrar tanışıyoruzbende coconat birkaç kişide gördüm sanki ondan ses etmedim belki başka cocodur diye. Ama biryandan da içten içe diyorum ya ordaki coco sanki diye bir nick birden çok kişi kullanınca da zor oluyor. Mesela sitede birsürü halley var. Ben hep onları karıştırıyorum
Nick değiştirincede zor oluyor kimlik değişmiş gibi
Valla bu kadar olduğunu bende şimdi öğrenmiş oldum canımÇok laf ederim bu konuda ama ban sebebi
Vicdan meselesi diyim susayım ben, bence
Olabilir canım ağır geçirenlere bakıyorlarsa
Bugunumuze şükür balım, rabbim hastaneye düşürmesinİyi ol bitanem dikkat et kendinee sende benim canımsın biran evvel iyileş
Kızında erkeğinde gitmez canımErkek tarafınınmı anne gitmezz ben doğrunu anladım kızzda gitmez anne o evettt hepimizde öyle
Aboovvv ne değişikk gıııKızında erkeğinde gitmez canım
Çok şükür bugunumuze bitanecimGaliba bitanem yaa içmedende iyileşiyolar sıkma canını
Ay evet evet cocomm eski arkideşmişiz bizHalleyi bende fark ettim
Kimlik belirleyip değiştirmek zor
Neyse en azından çıktı öğrendik kim olduğumuzu içim rahatladı
Canım kurbişim benim çok şükür, hapı içince geçen baş ağrım var. Arada sırtım agriyo ama bin şükür, bunlar hiçbirşeyASSOSyal Aşko nasıl oldun iyi misin
Şuan nasıllsın belirtilerin nasıll ben ağır griple atlatmıştım tabi aşılı değildim sen aşılı olmasan kimbilir ne ağır geçirirdin bakk çok şükür iyisinÇok şükür bugunumuze bitanecim
Amin amin kuzum rabbim herkese şifa versinBugunumuze şükür balım, rabbim hastaneye düşürmesin
Istanbulda ya ondandır
Hee kızz evine döndü ama hiç iyi görmüyorum gibi cok durgun uğramıyo pekIstanbulda ya ondandır
Aboovvvv hahahahah erkeğede ayipsa şaşırılacak işNebileyim kız anne gitse herkes ayıplar
Çok şükür bitanem joumŞuan nasıllsın belirtilerin nasıll ben ağır griple atlatmıştım tabi aşılı değildim sen aşılı olmasan kimbilir ne ağır geçirirdin bakk çok şükür iyisin
Aaaa allah korusun bi tanemHee kızz evine döndü ama hiç iyi görmüyorum gibi cok durgun uğramıyo pek
Amin kuzucum, rabbim kimseye yasatmasinAmin amin kuzum rabbim herkese şifa versin
Zerdeçallı yogurt yiyomusun benimde gitmistim koku ve tad acayip sinir bozucu ama gripsin yaa gelir geriye insaallahhÇok şükür bitanem joumbaşım agriyo ilaç içince geciyo. Arada gıcık yapiyo hafif öksürüyorum. Koku almıyorum. Arada sırtım agriyo burnum çok sızlıyor en çok o rahatsız eden. Burnumun direği yaniyor resmen
Çay olarak içiyorum joum, yogurtla yiyemiyorumZerdeçallı yogurt yiyomusun benimde gitmistim koku ve tad acayip sinir bozucu ama gripsin yaa gelir geriye insaallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?