- 25 Ağustos 2019
- 62.491
- 119.996
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #26.001
Yeriimm seniiSeve seve veririm bebeğim
Vallaha kızz bende ramazanda çok güzel başlamıştımm ya 5 vakit kılıyordum korona olunca iyice bozuldum regl bitsin allahın izniyle başlayacammİyiyim perim, namaza dönmeye başladım yavaştan
Yaz gelince bozuyorum
bizde annemle beraber yaptık tarhana kaldı biSağol canımmcokta bi hamaratlık gerekmiyo kız utandırma şimdi
iyiyim canım sen nasılsın@ASSOSyal canımm nasıl oldun
bebeklinick ❤ @coconatt @Mavera4268 @madammor @pina @Catlak-kurabiye @Morrmeneksee mavikelebek34 @Elhan ❤ @MssPARE @Yasnaz
kızlarrr sizler nasılsınız :)
Regl benim bide uzun sürünce tekrar tembelliğe alışıyorum namaza dönmek yeniden zorlaşıyor bendeVallaha kızz bende ramazanda çok güzel başlamıştımm ya 5 vakit kılıyordum korona olunca iyice bozuldum regl bitsin allahın izniyle başlayacamm
10günde az değilki kuzum yaRegl benim bide uzun sürünce tekrar tembelliğe alışıyorum namaza dönmek yeniden zorlaşıyor bende
Benim tarhanayı kaynanam yapıyodu her sene bu sene yapamıcak galibabizde annemle beraber yaptık tarhana kaldı bi
Öyle yapıcam inşallah canmBirgün bir vakit diğer gün 3 vakit derken kalk zorla kendini kuzum
eee yapabilcen mi senBenim tarhanayı kaynanam yapıyodu her sene bu sene yapamıcak galiba
Yapamam onu ya hiç yapmadım okadar becerim yokeee yapabilcen mi sen
ben tarhanasız yapamam mesela olmak zorunda
en kötü alırsın yapan çok var.Yapamam onu ya hiç yapmadım okadar becerim yokbir kavanoz var geçen seneden onunla idare edicem artık.
Ay yok ben yapamamen kötü alırsın yapan çok var.
çok zahmetli yapması ayrı dökmesi ayrı baya uğraşıyorsun sevince gözüme batmıyor heralde zorluğu
İşte 5 gün torpilliyim10günde az değilki kuzum ya
Yaparsın inanilmaz kolayYapamam onu ya hiç yapmadım okadar becerim yokbir kavanoz var geçen seneden onunla idare edicem artık.
Cesaretim yok onaYaparsın inanilmaz kolay
Yıllardır ben yapıyorum
Yok yukardan birşey olmuyor çatı var zaten güneşide direk aldığından heralde hiç sorun olmuyor. Az açıyorlardır belki canım altındakilerDimiii ama enüst tesin üstünden farkediyomu hiç sogukluk oluyomu
Benim altım ofisss resmen buzgibi oluyo aşağıda yakıyoruz diyolar ama hic farketmiyo aynı şeyyy buz
aynen öyle yapabilirsinAy yok ben yapamamalırım artık canım yetmediği yerde
Allah kabul etsin nickom daim olsun inşallahİyiyim perim, namaza dönmeye başladım yavaştan
Yaz gelince bozuyorum
bende yıllardır gördüğüm için ilerde kendimde yapabilirim diye düşünüyorumYaparsın inanilmaz kolay
Yıllardır ben yapıyorum
İnşallah canımİnşallah nasip olurda yaprsın kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?