- 17 Ocak 2020
- 28.138
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.883
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #26.021
Toparlamaya çalıştığım zamana dek ölürsem diye çok korkuyorum.Allah kabul etsin nickom daim olsun inşallah
Bazen oluyor bozuluyor ama yine toparlayabilmek te önemli
Çok şükür canım bende iyiyimiyiyim canım sen nasılsın
Yaparsın kuzum nasıl yapılıyor sizin acababende yıllardır gördüğüm için ilerde kendimde yapabilirim diye düşünüyorum
Ay o korku bende de var tabi ölmeyi isteyecek kadar kendimi günahsız hissetmiyorum. O yüzden korkuyorum ölümdenToparlamaya çalıştığım zamana dek ölürsem diye çok korkuyorum.
Hergun çok şükür bugünde olmemisim diyorum uyanınca
aynen canım domates soğan sarımsak kırmızı biber dereotu nane un bir de yoğurdu ekşitip katıyoruzYaparsın kuzum nasıl yapılıyor sizin acaba
Domates biber nane maydanoz reyhan un süzme yoğurt bitti gittisizde nasıl
Nasıl paklanacagiz bilmiyorumAy o korku bende de var tabi ölmeyi isteyecek kadar kendimi günahsız hissetmiyorum. O yüzden korkuyorum ölümden
Ay sarimsak evet bunu unuttumaynen canım domates soğan sarımsak kırmızı biber dereotu nane un bir de yoğurdu ekşitip katıyoruz
tam şifa oluyor
deneyebilirsin biz hep atarız güzel oluyorAy sarimsak evet bunu unuttum
Evet mutlaka sarımsak .
Ama soğan yok bak bizde ? Bu kez yarisina soğanda katayim bir farklılık olsun
Haaa ozaman yerin süperrYok yukardan birşey olmuyor çatı var zaten güneşide direk aldığından heralde hiç sorun olmuyor. Az açıyorlardır belki canım altındakiler
Öyle oldu ya kızz ama kışında çok peşpeşe kılıyorsun arada hiç zaman olmuyoİşte 5 gün torpilliyimsiz 25 gün namaz kiliyorsunuz ben 20
Tobe tobe
Kızz senden korkulurEvveetttt kocamı da kıskanıyorum sevdiğim insanlara hep böyleyim yavv bosuna görmüyorum saçma rüyaları dün sabah rüyamda kocam başkasıyla konuşuyodu kaynanamın evinde laklak beni görmüyorduu uyandırdım onu uyutmadımm
Benimde ara ara kaçırıyorum ibadetleri ara ara oturtuyorum bendeNasıl paklanacagiz bilmiyorumvar olan geçmiş günahlarla birlikte, nefsimize uymalarimiz devam da ediyor son sürat güncel olarak hangi birinden korkacagimi sasirirken sonra ibadetlerimi aksatmak ekleniyor buna birde
Yani benim için böylesende de durumlar aynı mi
Allah allah o zaman neden acaba kuzu yalıtımmı iyi değil acabaHaaa ozaman yerin süperr
Yok çok açıyoruz dedi sordum ben
Ohh ohhh en sevdiğimEvvveeeeeettttttttttttt eee artıkk bi roman oynayakmıı yapp roman eşliğinde bi sohbet bi dedikodu olsun topik bi şenlensemiii artık diyorummmmm
haftasonu bitti hele artıkkk haftaiçi kk da çalışıyorduk neresunuzzzzz
@ElhanMinnosprenses @coconatt Cookiie MssPARE Madammor @Morrmeneksee Catlak-kurabiye bebeklinick
@pina @Mavera4268mavikelebek34 @Migim @Buralardutluuugdu ASSOSyal @Lavinia_84 @halleyyy
Hahahah trip ustune trip attim bide diyoki noldu dedimki karıyla konuş sen diyoki hangi karı yavvv bırak şimdi ruyayı diyo hahahahKızz senden korkulurBir yandanda iyi ediyon haaa
Püüü sanaaaağğğğŞimdi gördüm bebeeemm
Ooohhhh oohhhh sabah beri nerdesin senOhh ohhh en sevdiğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?