- 25 Ağustos 2019
- 62.492
- 119.998
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #26.041
Yaaaaa nasulll sevindumm bilemezsinn ben pareemmm afiyet bal şeker olsun guuzzuuummmmmmmmmŞuraya bi nescafe koyayım
Valla unutmusum nasıl yapıldığını miktarı bile tutturamadımHahhahaha
Sanırım 6 aydır içmiyordum afiyet olsun bana
Eki Görüntüle 2915709
Canım biraz mutfak dolabı sildim anneme gittim çarşıya gittimOoohhhh oohhhh sabah beri nerdesin sen
Ooo bugün boş durmadım diyorssuuunnnCanım biraz mutfak dolabı sildim anneme gittim çarşıya gittim
Aynen canım sen napıyosun,Ooo bugün boş durmadım diyorssuuunnn
Yemek yeduk kocişle masterchef baslucakAynen canım sen napıyosun,
He ya bizde ona bakıyoruz dün İbrahim gitmişYemek yeduk kocişle masterchef baslucak
Adanalıydı galiba dimi yaaa ayy çok sakinniyi çocuktu yaHe ya bizde ona bakıyoruz dün İbrahim gitmiş
Bilmiyorum ki nereli ama yazık olduAdanalıydı galiba dimi yaaa ayy çok sakinniyi çocuktu ya
Kociş dedi adanalı dediBilmiyorum ki nereli ama yazık oldu
Kız aldır hazır dışarıdan dayanılmaz vallaKociş dedi adanalı dedi
Buakşama neler var bakalum görecuukkk
Şu soğuk baklava hala bogazımda düğümleniyorr
Alacam bigün hayırlısı keşke hamile olsaymışım o zaman hemen koşar alırdı şimdi oyle birşeyde yokKız aldır hazır dışarıdan dayanılmaz valla
Afiyet olsun güzellikŞuraya bi nescafe koyayım
Valla unutmusum nasıl yapıldığını miktarı bile tutturamadımHahhahaha
Sanırım 6 aydır içmiyordum afiyet olsun bana
Eki Görüntüle 2915709
Son günlerin yoğun geçiyor pirensesİçtim sma atmaya vaktim olmadı Eki Görüntüle 2915749
Bende yarın giriyorum mutfak dolaplarınaCanım biraz mutfak dolabı sildim anneme gittim çarşıya gittim
Ooo bardağun yıkılıyooorrreeeeeeeİçtim sma atmaya vaktim olmadı Eki Görüntüle 2915749
Ya hamileysem bebemin canı cekiyorsa deAlacam bigün hayırlısı keşke hamile olsaymışım o zaman hemen koşar alırdı şimdi oyle birşeyde yok
Saolasin bal petemmmmAfiyet olsun güzellik
InanmazzYa hamileysem bebemin canı cekiyorsa de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?