- 12 Mart 2019
- 15.911
- 35.423
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #26.741
Olur olur sen mesafeni koruduktan sonraaynen kv le aram iyi olursa tabi
Huhuvvvvv oyna beybiiiiii totonu kaldırmadan yerinden bir iki kıvırrrUhuuuuu ben 6.30 da uyandımda totomu yere yeni koydum babynabe
Selam Elhancım nabersin
Daha iyi misin sosyalim
Çok severim jou m
Yok kuzumm valla düğünde benim araya giren çok oldu hiç öyle etmedim aksine yanımdakinide güldüm hareket ettirdim oynadımaşk olsun sen de mi
yalnız ben karadenizli arkadaşlarımdan daha iyi oynarım çok alındım şimdiYok kuzumm valla düğünde benim araya giren çok oldu hiç öyle etmedim aksine yanımdakinide güldüm hareket ettirdim oynadım
En güzeli valla rahat rahatBenmde koltuklar taş gibi daha hiç oturulmadıki bebek olunca oraya geceriz artık nasip
Kız nededum anammm hayırr sen beni geçemezsin hahahahaahyalnız ben karadenizli arkadaşlarımdan daha iyi oynarım çok alındım şimdi
He o zaman tavşan de kızz hayvanı kötü algılıyorum ahahahaHahahahah hayvan dediğumm tavşansın hele pammıkk pammıkkk bembeyazz tüylü
Aşkolsun alışamadın yanliş anlıyosun demekki tamam kuzumm bidaha dememHe o zaman tavşan de kızz hayvanı kötü algılıyorum ahahaha
Şaka yapıyorum yahuuuAşkolsun alışamadın yanliş anlıyosun demekki tamam kuzumm bidaha demem
28 yaşındayım 10 aylik bebem , 7 tane gorumcem 1 kv 1 adette kaynim vartabi tanışalım
ahahah harikasın allah bağışlasın bebeni, bende 25 yaşındayım çiçe burnunda gelin adayıım efendim28 yaşındayım 10 aylik bebem , 7 tane gorumcem 1 kv 1 adette kaynim varyarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
her telden sosyalim iyi misin senAyyy kızlar ne konuşuyorsunuz yaa birşey anlamıorum
Aaa iyi bari katil olmamissin28 yaşındayım 10 aylik bebem , 7 tane gorumcem 1 kv 1 adette kaynim varyarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
Aminahahah harikasın allah bağışlasın bebeni, bende 25 yaşındayım çiçe burnunda gelin adayıım efendim
Heran olabilirimAaa iyi bari katil olmamissin
Abbboovvvvvvv 7 görümcemii28 yaşındayım 10 aylik bebem , 7 tane gorumcem 1 kv 1 adette kaynim varyarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?