- 13 Nisan 2017
- 4.931
- 11.164
- 208
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #26.961
eşin gelene kadar evden kaç yada kendini bir odaya kapat ben öyle yapardımSalon camını yukardan açmıştım Ordan 3 tane girdi. İyice açtım camları çıkmıyorlarda.
Mutfakta çamaşır asıyordum dıları baktım oraya da 2 tane girdi5 arıyla yaşıyorum şuan evde çıkmaya da niyetleri yok
Ya kesin biri çatısında falan arı bakıyor heralde
hiçbir şey yapmadım kendi kendine bu hale geldiler üst kıyafeti hep bir beden büyük almak zorunda kalıyorumVallaha haklılarrr benimde buyüsün istiyom yaaa
ben baya yanlış anlamışımTers derken bana göre değil spor hiç svemiyorum bitane buldum uzandığım yerde yapıyorum
Madomdaa aynı şey senin gibi anladı yalnız değilsunben baya yanlış anlamışım
Op beni op doyasiyaBana anında opimmi dedin tovbe bismillah kim bu dedim
Gell öpüşelummm
Tabi o konuda zor yaa bende popo ve basenden alıyorum kilohiçbir şey yapmadım kendi kendine bu hale geldiler üst kıyafeti hep bir beden büyük almak zorunda kalıyorum
bizim sülalede spor yapan tek kişiyim iki kuzenimde yapıyordu bir ara kilo verince bıraktılar ben istikrarlı bir şekilde devam ediyorumHalama çekmişimm o da hicsevmezzz
Yanağuniii burnunii gözünü kaşını kirpikleriniiii çeneniiii alnını öperrr öperrr dururummmmm emiiii dudiş oolmazdu sevgilun varOp beni op doyasiya
joum işin komiği göbüşüm gitti onlar küçülmedi anlamadım sağlık olsun yapacak bir şey yokTabi o konuda zor yaa bende popo ve basenden alıyorum kilo
Maşaallahhh kuzumaa iyi yapıyorsun hemde sağlıklı zatenbizim sülalede spor yapan tek kişiyim iki kuzenimde yapıyordu bir ara kilo verince bıraktılar ben istikrarlı bir şekilde devam ediyorum
Bende doğru düzgün birşey yemiyorum ama göbüş maşaallahh 3aylıkjoum işin komiği göbüşüm gitti onlar küçülmedi anlamadım sağlık olsun yapacak bir şey yok
Benim sevgulum senin kocisin bizi kıtır kıtır keserlerYanağuniii burnunii gözünü kaşını kirpikleriniiii çeneniiii alnını öperrr öperrr dururummmmm emiiii dudiş oolmazdu sevgilun var
Yeriiiimmmmmm seniiiiiii
Vallahaaaa pek bi kıskanırlar bizi amaaa şlapp şlappp sesli operdik birbirimize sarılııpppBenim sevgulum senin kocisin bizi kıtır kıtır keserler
Ay ama işimde var akşam nisafirim var hazırlık yapmam gerek yoks akaçmıştım. Bereket uysallar camda geziniyorlar sadeceeşin gelene kadar evden kaç yada kendini bir odaya kapat ben öyle yapardım
Tabiki bebisim anka kusu resimdede o var. Ölüp kullerinden yeniden doğan kus. Sondaki p harfi haric. Nicki baskasi kullandığı için boyle aldim
Bir gün ins yanlarında öperiz oooh deriz hep siz mi opeceksiniz deriz ❤Vallahaaaa pek bi kıskanırlar bizi amaaa şlapp şlappp sesli operdik birbirimize sarılııppp
Kız halaya ceker der sıyrılırım diyosunnHalama çekmişimm o da hicsevmezzz
Çok güzellTabiki bebisim anka kusu resimdede o var. Ölüp kullerinden yeniden doğan kus. Sondaki p harfi haric. Nicki baskasi kullandığı için boyle aldim
Tabiii yaaaa demiii ne sarılırdım sana sıki sıkıBir gün ins yanlarında öperiz oooh deriz hep siz mi opeceksiniz deriz ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?