- 3 Haziran 2015
- 36.936
- 119.155
- 798
- 36
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #28.461
Tamam işte o maraş biberiAdını bilmem migim hiçböyle şişko tombik bişey parmağım kadar boyutu .
Kurusu yani
eğer Pulbiberse aldiklarinAcı biber diye aldıgım tatlı çıkıyor adam acı dedi de tatlı çıktı gittim en son biber daha aldım oh acı çıktı ama evde biberler doldı dolapta
Pulbiber degil normal biberler bizimeğer Pulbiberse aldiklarin
Yemeklerde salçayı biraz azaltıp, her salçalı yemege bir yemek kaşığı tatlı olan pul biberleri at hem rengini salcaya göre daha güzel yapar Biz öyle yapıyoruz
Hem evindeki tatlılardan arınmış olursun
Ne kadar alışık olursa olsun yine de ona da dokunuyor mu ?Eşim acıbiberci resmen ama evde biberler doldu
AaTamam işte o maraş biberi
Valla hiç bişi olmuypr alışkın oNe kadar alışık olursa olsun yine de ona da dokunuyor mu ?
Bı bana mı dokunuyor bu meret ben anlamadım ki, hep bı ishal
Şifa olsun .Pulbiber degil normal biberler bizimama çukurören biberi var o çok acılı oluyor
Günaydınnn nickooGunaydiiiin çiçeklerim
Dün gece bı dünya dolusu kuru kırmızı biberi çıtır çıtır yeyince karın ağrısıyla uyandım kaldım öylebilirsiniz o yangını
@ASSOSyal @Mavera4268 @JouMinnosprenses Wilma11 Catlak-kurabiye Elhan @MssPARE @mavikelebek34 @Bal Perisi @madammor @coconatt D u t
Çok seviyorumGünaydınnn nickoo
Kız niye yedin o kadar biberi
Şey geldi aklıma.Günaydınnn nickoo
Kız niye yedin o kadar biberi
Hahha gülü seven dikenine katlanır misali.Şey geldi aklıma.
Birisi burada kocasıyla ilgili konu açınca evlenmeden önce bilmiyomuydun , yeni mi ogreniyosun sanki niye evlendin filan diye tepki veriyoruz yaşuan ki benim biber konusu da o misal
ahahahha ymekte amaç nedir efendim cayır cayır yanmak mıGunaydiiiin çiçeklerim
Dün gece bı dünya dolusu kuru kırmızı biberi çıtır çıtır yeyince karın ağrısıyla uyandım kaldım öylebilirsiniz o yangını
@ASSOSyal @Mavera4268 @JouMinnosprenses Wilma11 Catlak-kurabiye Elhan @MssPARE @mavikelebek34 @Bal Perisi @madammor @coconatt D u t
Bol antioksidan depolanmışGunaydiiiin çiçeklerim
İyiyim elhancigim.Bol antioksidan depolanmışağrısı olmayaymiş nikocum... geçmiş olsun iyi misin biraz.
Cok sevindim güzel güzel uyuİyiyim elhancigim.
Şimdi yeniden uyuyabilirim
iyi dersler meleğim
Bırakınnn şimdi depresyonu bilmemm şeysiiii ağzınıza ağzınızaa pıçakk dayarummm haaaaaaaaaaaaa
@halleyyy @mavikelebek34 özellikle sizeee
hayyyyyyyyydddddddddddddddddeeeeeeeeeeeeeeeeee kahvvvveyyyeee buyrunnn
Elhan Minnosprenses @Bal Perisi @coconatt @madammor @Mavera4268 D u t @ASSOSyal bebeklinick @MssPARE Catlak-kurabiye @Morrmeneksee @Yasnaz @Simurgp @Lavinia_84 Wilma11 @N u r @Emma3
Eki Görüntüle 2921236
Geçmiş olaGunaydiiiin çiçeklerim
teşekkür ederim dutum beraber olsunOo
oo afiyet olsun minnoşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?